abit IP35Pro!!!
Moderator: Moderatori
abit IP35Pro!!!
astazi am vazut-o pe cateva site-uri si.....
...12 usb-uri...4 e-sata...8 sata II...si ATENTIE===>>> umbla zvonul k ar fi compatibila atat SLI cat si XFIRE!!!!

- gabe_racer
Chestia asta ai gasit-o undeva?Ai incercat-o sau spui numai asa?M-i se pare greu de crezut ca ar fii posibil doar din driveri fiindca pana nu demult,cele doua moduri SLI -CF lucrau in moduri diferite,arhitecturi diferite.Serban wrote:Pe orice placa de baza cu doua porturi PCI-E merge SLI si CF, trebuie doar niste drivere modate.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
- gabe_racer
Poate nu-si platesc angajatii,sau au salarii miciAndreiD wrote:S-ar putea sa nu mai exista Abit in viitorul apropriat.
Deja se pare ca pleaca destui angajati de la ei la alte firme....

C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
- Neon Biker
Mda, si EPoX citeam acum cateva ore ca mai e doar o chestiune de timp pana isi inchide portile... si cand te gandesti ce placi bune aveau pe socket A: 8RDA+, 8RDA3+... 

Cred ca ma cita pe mine, ca postasem acelasi raspuns cu putin timp inainte pe alt thread, dar oricum este ceva arhicunoscut. Limitarea e artificiala si vine din drivere pentru ca nVidia are tot interesul sa-si vanda propriile chipseturi, in timp ce AMD/ATI care nu prea are cine stie ce chipseturi proprii, a hotarat ca e mai rentabil sa permita CF si pe chipseturi Intel. Totusi in acest caz particular, P35 si P965 nu sunt indicate pentru SLI sau CF datorita latimii de banda de numai 4x al celui de-al 2-lea slot PCI-E 16x.gabe_racer wrote:Chestia asta ai gasit-o undeva?Ai incercat-o sau spui numai asa?M-i se pare greu de crezut ca ar fii posibil doar din driveri fiindca pana nu demult,cele doua moduri SLI -CF lucrau in moduri diferite,arhitecturi diferite.Serban wrote:Pe orice placa de baza cu doua porturi PCI-E merge SLI si CF, trebuie doar niste drivere modate.
Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%
Re: abit IP35Pro!!!
o am!!!detin o placa modelul asta m+a ajuns cam 650 ron si pot spune k isi merita fiecare leutz!!! i-am atasat si un clock din asta http://www.abit.com.tw/page/en/multimed ... uru+Family
si
ABIT...hell of a job au facut cu placutza asta!!!
si
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
- mamutu1000
Serban!Unde naiba vezi tu ca s-a dat mare Diabloss? A cumparat o placa pe care si-o dorea foarte mult si uite ca si noi aflam cateva date despre ea,chiar modificarile din bios.
E8500,Asus p5k,4GB Muschin,GTX280,Dell 24",Enermax pro 82/625W.
pe alt topic...mamutu1000 wrote:Serban!Unde naiba vezi tu ca s-a dat mare Diabloss? A cumparat o placa pe care si-o dorea foarte mult si uite ca si noi aflam cateva date despre ea,chiar modificarile din bios.

asteptam si rezltate in OC
loc de recclama....
Cosmote: 0765485461
Cosmote: 0765485461
Masco astept sa imi soseasca sistemul de racire comandat pe apa de la pc-coolers si imediat o pun in forja si va ofer si rezultatele!!!
nu as zice...nu ma lasat sa pun mai multe poze!!! dar o sa mai postez cateva sa va faceti o impresie despre aceasta placa!!!oricum vine cu fsb-ul un pic overclockat +5. =D>
Adica?AndreiD wrote:Cam saracacioasa placa la optiuni de voltaje din cate vad din screenshoturi...
adică nu am putut plasa mai multe fotografii!!! o sa mai fac cateva si o sa le urc pe forum alaturi de un review al placii...astept sistemul de water cooling si procesorul 6600 quad pentru o serie completa de teste!!!