Pareri monitoare Iiyama

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Manhunt

Pareri monitoare Iiyama

Post by Manhunt »

Vreau sa cumpar in viitorul apropiat un monitor LCD , si i-mi face cu ochiul un monitor Iiyama Pro Lite E1900S-B2.
Problema este ca nu prea stiu nimic despre aceasta firma , ce calitate au produsele lor si ce politica de garantii au.
Am auzit ca monitoarele CRT Iiyama erau (sau inca sint )destul de bune , insa despre LCD-uri nu prea stiu mare lucru.
De aceea vreau sa-i rog pe aceia care stiu mai multe,eventual au acest monitor sa-si exprime parerile lor.
Vladutz20

Re: Pareri monitoare Iiyama

Post by Vladutz20 »

Cel mai bine spune-ne bugetul tau si iti vom recomanda noi unul. Cele mai bune ar fi samsung ,eizo, acer, dell acum depinde ce buget ai.
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
burebista
Moderator

Post by burebista »

Fix monitorul ala il am de fo' 4luni.
Pina acum sunt foarte multumit de el. Ma rog, cu limitarile unui panel TN, bineinteles.
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Manhunt

Post by Manhunt »

Suma maxima pe care o pot sacrifica este 850 lei.
Sint interesat de orice monitor bun ce se incadreaza in acesti bani , insa
in primul rind vreau pareri despre acest monitor http://www.torent.ro/articol/293/5379/i ... black.html
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

La banii pe care ii dai pe el isi face treaba dar dupa cum pare nu o sa exceleze in jocuri. O sa fie o alegere buna ptr fime & office .
Sony PS3-Beyond games
burebista
Moderator

Post by burebista »

Vladutz20 wrote:...dar dupa cum pare nu o sa exceleze in jocuri.
Poti sa detaliezi un pic cam ce probleme ar trebui sa am in jocuri ca eu inca nu m-am prins? [smilie=Erm.gif]
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Manhunt

Post by Manhunt »

Vladutz20 wrote:La banii pe care ii dai pe el isi face treaba dar dupa cum pare nu o sa exceleze in jocuri. O sa fie o alegere buna ptr fime & office .
Monitorul nu va fii exclusiv pt. jocuri (din cind in cind mai bag cite unul), insa din specificatiile tehnice nu mi se pare asa
slab. ( 2ms.,DVI.)
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

Am sa vin cu 8800 gts la tine burebista daca ma lasi si am sa-ti arat de ce am zis asa. La banii aia cel mai bun in jocuri este Samsung 932 Bf. Nu trebuie sa ne luam dupa timpul de raspuns si dvi trebuie sa ne luam si dupa imagine si dupa aspectul fizic. Eu sincer as merge pe un Samsung 932 bf. Dar daca il iei pentru office si din cand in cand un joc e ff bun atunci Iiyama. Samsungul acela este optimizat pentru jocuri si are un aspect mai deosebit de aici si diferenta de bani. Imi cer scuze ca nu te pot lamuri decat live burebista.
Sony PS3-Beyond games
Manhunt

Post by Manhunt »

Dupa ce am google-it un pic pe net , am observat ca 80-90 % dintre forumisti (cel putin din Romania ) vorbesc doar
despre Samsung , LG ,Benq .
Sa fie oare cele mai bune monitoare , sau este un curent de opinii mai mult sau mai putin subiectiv ?.
Cel putin pe forumurile din afara nu mi se par atit de apreciate , dincolo probabil avind mai multe posibilitati de
alegere.(La noi se stie ca se aduce de obicei doar ce este la moda pentru a nu sta cu marfa pe stoc).
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

Vladutz20 wrote:. Sunt si ele monitoare bune dar iiyama nu mai este asa de cunoscut la noi cum era acum 5 ani.
Eu ce am zis Merced :|. Am zis ca sunt proaste sau ce? SI in postul anterior l-am sfatuit sa mearga pe acel iiyama.
Last edited by Vladutz20 on Fri May 25, 2007 9:59 pm, edited 1 time in total.
Sony PS3-Beyond games
Merced
Moderator

Post by Merced »

Du-te ma Vladutz cu povestile astea. Dezinformezi omul fix aiurea. Iyama fac monitoare foarte bune, si modelul acela e mai mult decat ok, daca nu te deranjeaza niste boxe care sunt integrate in el cam degeaba. Nu cred ca-s 2 oameni dintr-o suta care sa vada optimizarile Samsungului ala. Povesti, mai are si TCO99, deci e mai putin "prietenos" cu ochii decat Iyama-ul. Panarama de contrast dinamic(mie nu-mi scoate nimeni asta din cap, mi se pare o inventie stupida, la fel ca wattii P.M.P.O., ca sa ia ochii fraierilor) nu merita mai mult de 100 de mii in plus.
Daca eu nu te-am convins, poate o va face burebista intr-un mod mai elevat, ca un post de doua randuri nu convinge pe nimeni. ;)
Post Reply