Test Drive Unlimited

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Serban

Post by Serban »

OK, am ajuns la 67%. Cred ca am cea mai puternica masina posibila din joc. Saleen S7 Twin-Turbo, tunata lvl 3, 1000 de cai putere, am prins 398 pe drumul de langa aeroportul din desert.
Image
Image

LE: Masina este incontrolabila la peste 310, prea multa putere strica, pna la urma tot cu Murcielagoul lvl 3 o sa raman.
Walttersm

Post by Walttersm »

serbanel wrote:OK, am ajuns la 67%. Cred ca am cea mai puternica masina posibila din joc. Saleen S7 Twin-Turbo, tunata lvl 3, 1000 de cai putere, am prins 398 pe drumul de langa aeroportul din desert.
cea mai puternica, da. dar nu cea mai rapida si mai eficienta. incearca Koenigsegg pt cea mai rapida si Enzo ferrari pt cea mai utila :tongue3:
SoboLAN

Post by SoboLAN »

Eu ma gandeam sa-mi iau o Mercedes Benz SLR McLaren sau un McLaren F1. Sa renunt la acest vis si sa-mi iau o Ferrari Enzo ?
A rough road leads to the stars
Ad Astra Per Aspera
Serban

Post by Serban »

Si SLR e OK. Adica e foarte controlabil la viteze mari. Dintre cele doua as alege Enzo.
Alexis

Post by Alexis »

People dar puteti sa faceti cursele de cate ori vreti. Faceti de 2 ori (sa zicem) cursa de 1 milion de dolari si iti iei mai multe masini [smilie=maniac.gif] . Si astfel nu mai renuntati la nici un vis. :occasion5:
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
PSS 214

Post by PSS 214 »

Ale><is wrote:People dar puteti sa faceti cursele de cate ori vreti. Faceti de 2 ori (sa zicem) cursa de 1 milion de dolari si iti iei mai multe masini [smilie=maniac.gif] . Si astfel nu mai renuntati la nici un vis. :occasion5:
1.5mil $ e doar McLaren F1 LM... :laughing6:
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
2K

Post by 2K »

Saleen S7 lvl 3 e pentru mine cea mai puternica si buna masina,am Ferrari Enzo cu tuning cu tot (ce costa dacă nu ma insel mai mult decat masina) si alte 3-4 super car-uri din seria A,dacă doriti va dau salvarea mea,nush exact cat am terminat din joc ca il am sters, PM me dacă e.

@Gyno-Gusturile nu se discuta,mie mi se pare Saleen S7 una din cele mai frumoase masini,peste ceea ce inseamna Enzo,singurul lucru ce nu imi place la ea e spatele pe care il ador la Enzo insa overall pentru mine e o masina excelenta,acum dacă mi-ar da una gratis....
Last edited by 2K on Fri Apr 13, 2007 1:07 am, edited 3 times in total.
Gyno

Post by Gyno »

Am o masina care costa 150 mii $ si upgrade-ul la ea level 3 tot 150 mii $..in total doar 300 mii $..dece sa dau $$$$ pe un Salen din ala..care mai e cam naspa..arata oribil [smilie=maniac.gif] ....masinuta mea..Farboud prinde 400 km in linie dreapta si 410 la vale :laughing6: si are un control excelent.
Colin McRae (5 August 1968 – 15 September 2007):((:((:((:((:((
unleashed

Post by unleashed »

Gyno wrote:Am o masina care costa 150 mii $ si upgrade-ul la ea level 3 tot 150 mii $..in total doar 300 mii $..dece sa dau $$$$ pe un Salen din ala..care mai e cam naspa..arata oribil [smilie=maniac.gif] ....masinuta mea..Farboud prinde 400 in linie dreapta si 410 la vale :laughing6: si are un control excelent.
Exagerezi ,max. 365 parca.....(Farboud 400 KM/h [smilie=Nice-try.gif] :laughing6: [smilie=Whatever.gif] ) ...iar Saleen, este cea mai tare masina (viteza) din TDU

Edit: :^o
Image + level 3
Image + level 3
....
Gyno

Post by Gyno »

#-o Poi 365 pe talon :laughing6: ..dar...na!..395 si mai accelera! [smilie=maniac.gif] ..410[la vale] km/h maxim dar nu am reusit sa imortalizez momentul pt ca a fost o denivelare in sosea si am zburat :sad1:
Dovada!

Image Image
Colin McRae (5 August 1968 – 15 September 2007):((:((:((:((:((
SoboLAN

Post by SoboLAN »

Imi poate spune cineva care sunt cele mai bune sectiuni de sosea din joc unde ai posibilitatea (aka sansa) sa prinzi maximul de viteza suportat de masina ?

Eu m-am gandit ca poate pe aeroport reusesc asta, dar nu am reusit nicicum sa intru pe pista :sad1: (nu am gasit nici o intrare).
Ad Astra Per Aspera
Serban

Post by Serban »

Saleen e foarte rapida dar parca tunata level 3 devine prea rapida, aproape artificiala.

LE: Eu vitezele cele mai mari le prind pe soseaua de coasta din nord, cea cu doua benzi, care la un moment dat trece pe langa un aeroport. Pe autostrada e mai greu din cauza urcarilor si coborarilor cand masin devine o broasca.
PSS 214

Post by PSS 214 »

cea mai rapida masina din joc e koenisegg CCX lvl3 prinde peste 450 km/h se vede ca nu prea ati jucat TDU...
Serban

Post by Serban »

Eu mai nou am descoperit Pagani si mi-a facut o impresie foarte buna. Si tot mai nou am descoperit ca nimic nu se compara cu Enzo.
Image
PSS te cred. Dar nu stiu unde as putea atinge viteza aceea.

LE: PSS eu nu gasesc nicicum acel Koenisegg CCX doar CC8S(CC85 nu stiu sigur)..
Walttersm

Post by Walttersm »

in TDU e CC8S, CCX e in nfs.
PSS nu te mai grabi :tongue3:
PSS 214

Post by PSS 214 »

mda ma rog... am incurcat oalele... oricum ala CC8S e cel mai rapid din joc :-~
Pigoo

Post by Pigoo »

daca dadeati cateva pagini in spate vedeati si postul meu .. asta e cea mai buna masina ! nu saleen
Pigoo wrote:noua achizitie [smilie=Victory.gif]

2 bad...azi vand placa si nu o sa mai am cu ce sa ma joc :tongue3:
Attachments
1.JPG
Men are like guns. They're funny.
PSS 214

Post by PSS 214 »

my bad.. CC8S prinde maxim 429kmh nu 450kmh cum ziceam mai sus :tongue3: oricum ramane cea mai rapida masina din TDU :) si cea mai naravasa din pacate... :sad1:
Serban

Post by Serban »

Whoaa! Am facut drive-test cu CC8S... am prins 402. Impresia generala e ca nu merita banii ceruti fiind prea naravasa.
unleashed

Post by unleashed »

Da, aveti dreptate ,imi cer scuze .....CC8S :angry4: dovedit si in filmul REDLINE :laughing6:

Image
....
nemesys_alien

Post by nemesys_alien »

Am o problema pe sistemul din profil merge cat merge bine jocul si pe urma urmeaza un frame drop de toata frumusetea. De la ce sa fie oare..? Si sa nu imi spuneti ca raspunsul a fost dat ca nu o sa ma pun acuma doar sa citesc "numa" 20 de pagini :D.
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment. :-({|= | Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing
zxp

Post by zxp »

mie mi se intampla uneori, cand sa incep sa joc, sa scada la 3-4-5 fpsuri pe secunda cel mult, singura solutie era fie sa schimb rezolutia, fie detaliile, sau refreshul monitorului,dupa care puteam continua fara probleme.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Snow

Post by Snow »

Zeus_XP wrote:mie mi se intampla uneori, cand sa incep sa joc, sa scada la 3-4-5 fpsuri pe secunda cel mult, singura solutie era fie sa schimb rezolutia, fie detaliile, sau refreshul monitorului,dupa care puteam continua fara probleme.
Ai prea putin RAM mane de aia iti agata.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
nemesys_alien

Post by nemesys_alien »

Elessar si la mine care ar fi problema? :-~
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment. :-({|= | Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing
SoboLAN

Post by SoboLAN »

Problema mi se pare a fi aceeasi la amandoi.
Ad Astra Per Aspera
none

Post by none »

Am jucat astazi cu Mercedes CLS si am observat ca la camera "de pe botul masinii" turometrul este inversat cu vitezometrul :)
m1ster

Post by m1ster »

Mi-am procurat si eu TDU, am instalat jocul si, entuziasmat nevoie mare, hai sa vad ce poate. Spre surprinderea mea insa... dupa ce am selectat jucatorul si am cumparat prima masina, la inceperea primei curse sunt anuntat ca nu sunt conectat la nici un server. Chiar nu inteleg nimic. Voiam sa joc single playerul. Multiplayer n-am jucat niciodata, nici online si nici in retea. Nu ca nu mi-ar placea insa habar n-am cum ma pot conecta la un server, cu-atat mai mult cu cat jocurile mele sunt... "imprumutate". Deci cine-mi poate explica care-i faza cu TDU de nu-l pot juca? Sa inteleg k toti cei de aici au jocul cumparat?

[mod][/mod]
unleashed

Post by unleashed »

m1ster wrote:Mi-am procurat si eu TDU, am instalat jocul si, entuziasmat nevoie mare, hai sa vad ce poate. Nu ca nu mi-ar placea insa habar n-am cum ma pot conecta la un server, cu-atat mai mult cu cat jocurile mele sunt... "imprumutate". Deci cine-mi poate explica care-i faza cu TDU de nu-l pot juca?
In primul rand citeste si tu regulile acestui forum ,iar despre jucatul online ,trebuie sa cumperi jocul original :laughing6:
....
X5

Post by X5 »

CC8S e cea mai rapida din joc,da parca tot un Enzo e mai interesant :P
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
ciupss33

Post by ciupss33 »

am o nelamurire, poate stie cineva care-i buba. de ce intr-o sesiune de free-ride
(in care sunt 8 jucatori max. parca) nu vad decat unul singur cum trebuie, restul ii vad sacadat? sau la o cursa online daca sunt mai mult de 3 jucatori cu tot cu mine imi da connection failed. #-o sa fie de la conexiunea la internet? am clicknet de 1,5 Mbps
PSS 214

Post by PSS 214 »

Shader

Post by Shader »

Fa-ti sperate la fel de mari cum ti-ai facut cu asta, ca sa poti fi de 2x mai dezamagit :)
Live in your world, get pwned in mine!
razvanrazy

...

Post by razvanrazy »

asa e.....da..totusi...CUM RAMANE CU PATCH-UL ?!?!??!?!?!?
mai asteptam mult ?
desi sincer sunt doar curios daca o sa faca ceva cu patch-u asta, pt ca jocu m-a plictisit de muuuult :P [smilie=Nice-try.gif]
R@2! Image
Zaoane

Post by Zaoane »

Sa inteleg ca jocul nu poate fi jucat single player?
Nu merge pe un calculator care nu e conectat la net?
Progresive attack
Serban

Post by Serban »

Merge si offline doar ca cu boti.
PSS sfatul meu e mai bine sa nu ai sperante si poate o sa ai o surpriza placuta altfel... ce-a zis si Shader.
MikeS

Post by MikeS »

Salutare. vad ca de cand a aparut jocu asta, toata lumea sare care e cea mai rapida mashina...etc. acu, parerea mea de fac care aproape a gatat jocu asta demential e ca nimic nu prea se compara cu enzo ferarri. poanta e ca nu intzeleg de ce, da tunat de level 3 devine instabil si la cea mai mica denivelare e broasca. si jaguarul ala de zici ca e desprins din film merge bine de tot, si tunat merge mai bine, adica isi pastreaza stabilitatea. inca o chestia descoperita recent e ca in concursurile de grupa a sau b poti intra si cu motoare tunate sau netunare de grupa a sau b. nu prea pricep care e ideea, poanta e ca motoru franeaza mult mai rpd decat o mashina de la 300km/h. aşa ca e de ales. urmeaza sa incerc sa fac cursa aia de o ora cu un kawasaki tunat sa vad daca iese, da dupa o chestie de genu asta nu incercati sa intrati in alta competitie cu o mashina ca nu mai merge...tampesti nu alta.

have fun playin' this game...
PSS 214

Re: Test Drive Unlimited

Post by PSS 214 »

patchul a fost lansat dupa o foarte lunga asteptare... http://testdriveunlimited.evonet.ro/ :wink:
include bonus 2 masini: AUDI RS4 si Nissan Skyline [smilie=Victory.gif]
Serban

Post by Serban »

Nu se poate, mi-am uitat complet. Acum il pun sa vad ce si cum.
Pigoo

Post by Pigoo »

noroc ca nu am dezinstalat jocul [smilie=Thumbs-Up.gif]

i am drivin' my own rs4 \:D/ :d [smilie=Victory.gif]

LE: and skyline :d
Men are like guns. They're funny.
Alex_230

Post by Alex_230 »

wow ,si eu vroiam sa ma laud cu CLK55 AMG-ul meu tunat [smilie=maniac.gif] :d
Pegoo ,cum ai downloadat Skyline?
si inca o intrebare ,ca sa accesez serverele TDU ,trebuie cont pe GameSpy?
Post Reply