Shootere 3D

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Djurdjak

Shootere 3D

Post by Djurdjak »

Imi spuneti si mie ce shootere au mai aparut ca nu prea mai stiu ce sa joc.Nu conteaza sa fie aparute recent.Si inca ceva a jucat cineva Vice City?
System
DO NOT underestimate the power of PINK chicks
Sir_KnupSkull

Post by Sir_KnupSkull »

si eu as fi vrut sa joc vice city(1.nu a aparut 2.nu e shooter :) )

pai incearca:
1.James Bond 007
2.NOLF 2
3.cs 1.6 :drinking:

si daca nu ai jucat mafia ,chiar te rog sa-l incerci chiar daca nu e shooter :)
tzui-k

Post by tzui-k »

incearca shi Battlefield 1942, sau Hitman 2, mai merge shi un AvP 2... 8)
"I try to live in an ivory tower, but a tide of sh** is constantly beating at its walls."
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Shootere bune ... pai sa vedem:

1. Medal Of Honor + Spearhead
2. No One Lives Forever 2
3. Aliens vs Predator 2 dar FARA qvasi-add-on-ul Primal Hunt
3. Bond 007 (asta e ptr factorul fun si gagici :) )
4. Battlefield 1942 ptr jocurile in retea
5. UT2003 pt grafica dementiala si nu numai.
Truth is relative. Pick one that works
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Quake 3 pt ce vrei tu. :P
Image
Djurdjak

Post by Djurdjak »

in afara de UT2003 le-am jucat pe toate si pot sa zic ca nu am fost prea incantat de NOLF2.
System
Sir_KnupSkull

Post by Sir_KnupSkull »

pai si atunci ce ai mai intrebat de fps-uri daca le-ai jucat ? :-?
Seth965
Moderator

Post by Seth965 »

Sir_KnupSkull wrote:si eu as fi vrut sa joc vice city(1.nu a aparut 2.nu e shooter :) )

pai incearca:
1.James Bond 007
2.NOLF 2
3.cs 1.6 :drinking:

si daca nu ai jucat mafia ,chiar te rog sa-l incerci chiar daca nu e shooter :)
CS 1.6 trebuia sa apara ca beta pe 7/1/2003 si a fost amanat , iar versiunea finala mai pe la primavara-vara .
"... I can only show you the door . You have to walk through it ."
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Seth965 wrote:CS 1.6 trebuia sa apara ca beta pe 7/1/2003 si a fost amanat , iar versiunea finala mai pe la primavara-vara .
Unele voci sustin ca inaintea lui va apare Condition Zero.
Bogdan Bridinel

Post by Bogdan Bridinel »

Da, Condition Zero va aparea simultan cu 1.7.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Bogdan Bridinel wrote:Da, Condition Zero va aparea simultan cu 1.7.
Sincer sa fiu, jocul s-a cam demodat ... cred ca UT2003-ul va fi jocul de multiplayer cel mai ,,frecat" anu' asta ... cel putin afara ... la noi tot CS-ul rulz, din cauza sistemelor slabe din iCafe-uri (mare majoritate).
Bogdan Bridinel

Post by Bogdan Bridinel »

Din cate am putut sa vad eu, Counter Strike este cel mai jucat peste tot. Singura diferenta este ca in alte partise mai joaca si alte jocuri, in timp ce in Romania putine servere pentru alte jocuri sunt si ele goale. Personal consider Battlefield 1942 cel mai bun joc de multiplayer care exista acum si singurul lucru pe care as vrea sa-l vad la CS 1.6 este scutul, care mi se pare chiar interesant.
Last edited by Bogdan Bridinel on Fri Jan 10, 2003 4:38 pm, edited 1 time in total.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Bogdan Bridinel wrote:Personal consider Battlefield 1942 cel mai bun joc de multiplayer care exista acum si singurul luru pe care as vrea sa-l vad la CS 1.6 este scutul, care mi se pare chiar interesant.
Ptr ca un joc multi de 1942 sa fie interesant, trebuie sa fie cel putin 18 player-i, daca nu chiar mai multi ... si cum romanii sunt cam reticenti in a incerca ceva nou ... :cry:
Adrian-XPC
Moderator

Post by Adrian-XPC »

Mai nou in voga este Natural Selection, un alt mod de Half-Life care are sanse sa inlocuiasca Counter-Strike
http://www.natural-selection.org/
Arrogant and right is surely better than humble and wrong.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Adrian-XPC wrote:Mai nou in voga este Natural Selection, un alt mod de Half-Life care are sanse sa inlocuiasca Counter-Strike
http://www.natural-selection.org/
Da, uite ca eu chiar uitasem de asta ... exista deja un server la noi ... ram.rdsnet.ro ... e chiar super jocu', dar sufera de aceeasi ,,boala" : ca sa fie interesant, trebuie sa fie multi jucatori ... dar deja sunt vreo 5-6 pe server, so ar trebui sa creasca in popularitate.
Daedalus

Post by Daedalus »

Ca shootere recomand:
AvP 2;
Serious Sam - The Second Encounter; 8)
Medal of Honor (desi nu l'am jucat inca.. :) dap, exact, nu l'am jucat.. il recomand)
Omul bun la toate
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Nush daca intra in categorie, dar oricum e bun la orice ora BLOOD RAYNE daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sangeeeeeeeeeeeeeee, tateeeeeeeeeeeeeeeeee, buciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, multa violenta. hahahahhahahahahaha
Image
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Sta'Tich wrote:Nush daca intra in categorie, dar oricum e bun la orice ora BLOOD RAYNE daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sangeeeeeeeeeeeeeee, tateeeeeeeeeeeeeeeeee, buciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, multa violenta. hahahahhahahahahaha
O mica problema la recomandarea ta : jocul nu a aparut inca. Daca vreti totusi sa va faceti o impresie despre cum o sa arate, puteti sa faceti un download de aici : http://www.computergames.ro/download.ph ... ad&did=747 ... demo-ul nu are decat 168MB, asa ca nu va sfiiti. :angel:
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Incearca AvP2,Soldier of Fortune2 (zboara maini si picioare intr-o veselie).
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Zana Maselutza wrote:Incearca AvP2,Soldier of Fortune2 (zboara maini si picioare intr-o veselie).
La ambele este totusi recomandat sa pui si ultimele patch-uri, fiindca in varianta initiala, ele sunt full de bug-uri. :(
Djurdjak

Post by Djurdjak »

cum spuneati voi.. battlefield 1942 super joc.. dar iti tre un sistem destul de bun si dupa cum spune cineva i-cafeurile duc lipsa de sisteme bune.asa ca eu zic ca tot cs o sa se joace multa vreme de acum incolo.la mine nu amers dar nu stiu din ce cauza.
System
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Djurdjak wrote:La mine nu a mers dar nu stiu din ce cauza.
Detaliaza, ca poate te ajutam. :angel:
Djurdjak

Post by Djurdjak »

pai stai sa iti zic sistem:athlon 1,4 128 DDr , gforce 2 mx 64 sdr si cat ata cred ca tre sa iti zic.instalam jocul intra in el si ncand trebuia sa incarce plansa se incarca cam vreo 20 % si dupa aia iesea automat din joc.am fost la un tov care are sistem asemanator cu al meu inafara de placa video 32 sdr si memorie 256 DDr.si la el mergea dar f greu.
System
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Pune ultimul patch si vezi cum se manifesta ... si e posibil sa fie si din cauza memoriei foarte putine.
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Blood Rayne pt ce a fost, ce este si ce va fi. ahahahhahahaha. E cel mai cel mai cel mai cel mai....... cel mai cel mai cel mai...... [dupa cateva ore]..... cel mai cel mai tare joc din lume. E tot ce mi-am dorit eu de la calculatorul asta, de la jocuri, de la viata, e... magnific :cry: [asta e plans de fericire].
Image
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Sta'Tich wrote:Blood Rayne pt ce a fost, ce este si ce va fi. ahahahhahahaha. E cel mai cel mai cel mai cel mai....... cel mai cel mai cel mai...... [dupa cateva ore]..... cel mai cel mai tare joc din lume. E tot ce mi-am dorit eu de la calculatorul asta, de la jocuri, de la viata, e... magnific :cry: [asta e plans de fericire].
Fiecare cu gusturile lui ... eu astept cu mai mult interes 4 Horsemen Of The Apocalypse. 8)
Djurdjak

Post by Djurdjak »

cu e e acest Blood Rayne ca m-ati facut foarte curios?
System
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

E cu o tipa care suge sangele si care imprastie acel renumit sange pe toti peretii. Este cel mai sangeros joc din istorie cu o grafica care te las cu limba pana pe monitor [unde se afla curul si tatele eroinei]. Cand o sa ma fac mare os a-mi gasesc eu o gagica ca Blood Rayne pe care sa o *** non-stop. Deci acest joc merita savurat din toate punctele de vedere [numai sa ai un servetel la indemana].
Image
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Cei 4 calareti pare promitator, eu astept si jocul ala cu nerabdare, defapt asta si BR-ul ar fi singurele care imi spun ceva, amandoua cu violenta cu carul. Vreau mult mult sange, adica nu are farmec cand ma tai si incepe sa curga sange, pt ca nu e asa de mult.... dar ma obisnuiesc eu... cu ideea ca nu voi fi niciodata o gagica care sa taie nazisti cu o lama de 1 m...
Image
Seth965
Moderator

Post by Seth965 »

Bogdan Bridinel wrote:Din cate am putut sa vad eu, Counter Strike este cel mai jucat peste tot. Singura diferenta este ca in alte partise mai joaca si alte jocuri, in timp ce in Romania putine servere pentru alte jocuri sunt si ele goale. Personal consider Battlefield 1942 cel mai bun joc de multiplayer care exista acum si singurul lucru pe care as vrea sa-l vad la CS 1.6 este scutul, care mi se pare chiar interesant.
Azi este anuntat realease la STEAM 2.0 prin care se poate upload-a CS 1.6 beta ... Din ce am vazut eu in ceva poze arata mult mai super grafica si armele noi ...

Link-uri :

http://www.homelanfed.com/index.php?id=11366

http://www.gamespy.com/previews/january03/cs16/

http://csnation.counter-strike.net/articles.php/117/

PS> Tomb Raider: The Angel of Darkness (PS2) Preview la link-ul http://www.gamespy.com/previews/january ... raiderps2/
"... I can only show you the door . You have to walk through it ."
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Daca vreti, da-ti o fuga pana la Computergames.ro ca sa downloadati trailer-ele absolut superbe de la Red Faction 2 si Tomb Raider : Angel Of Darkness ... dar cum stiu ca voi vreti totul pe tava, va dau link-urile direct :D :

Tomb Raider
http://www.computergames.ro/download.ph ... ad&did=818

Red Faction 2
http://www.computergames.ro/download.ph ... ad&did=812

P.S: trailer-ul de la Red Faction 2 are 52MB si cel de la Tomb Raider vreo 21MB ... nu ca asta ar fi vreo problema. :D
tzui-k

Post by tzui-k »

Bossman wrote:P.S: trailer-ul de la Red Faction 2 are 52MB si cel de la Tomb Raider vreo 21MB ... nu ca asta ar fi vreo problema. :D
pentru mine ar fi o problema... ca doar sunt pe dial-up... :cry: :cry:
"I try to live in an ivory tower, but a tide of sh** is constantly beating at its walls."
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Sa zici saru'mana ca ti-am dat link-urile de pe CG si poa' sa-ti mearga transferu' la viteza maxima :D ... ca altfel ar fi mers pe la 2-3k daca il luai de afara. :-?
Locked