Am dori sa facem un sondaj de opinie in legatura cu producerea unui RPG. Vrem sa aflam parerea voastra despre elementele pe care le-ati dori implementate intr-un astfel de joc. De asemenea vrem sa stim ce prioritate dati povestii, graficii, gameplay-ului intr-un RPG 3-rd person.
Asteptam sugestiile d-voastra.
Va multumim.
Game Development
Moderator: Moderatori
Doar glumeam.
Cred ca ar trebui sa urmeze linia Baldur`s Gate, sau Fallout/Planescape Torment.
Daca cineva reuseste sa scoata ceva asemanator ca atmosfera si gameplay, (dar sa nu plagieze
), cred ca ar avea succes garantat. Oricum, tot ceea ce conteaza in final este originalitatea, si nu incercarile de a face diverse clone.
(Cind m-am referit la jocurile de mai sus, doar am dat exemple)
O perspectiva izometrica ar fi perfecta, deoarece jucatorul are o imagine perfecta asupra lucrurilor care se intimpla, evitind confuzia care apare cin se folosesc anumite engine-uri 1st person, sau 3rd person.
Cred ca ar trebui sa urmeze linia Baldur`s Gate, sau Fallout/Planescape Torment.
Daca cineva reuseste sa scoata ceva asemanator ca atmosfera si gameplay, (dar sa nu plagieze
(Cind m-am referit la jocurile de mai sus, doar am dat exemple)
O perspectiva izometrica ar fi perfecta, deoarece jucatorul are o imagine perfecta asupra lucrurilor care se intimpla, evitind confuzia care apare cin se folosesc anumite engine-uri 1st person, sau 3rd person.
- Invisible Ninja-Kill