Game Development

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Guest

Post by Guest »

Am dori sa facem un sondaj de opinie in legatura cu producerea unui RPG. Vrem sa aflam parerea voastra despre elementele pe care le-ati dori implementate intr-un astfel de joc. De asemenea vrem sa stim ce prioritate dati povestii, graficii, gameplay-ului intr-un RPG 3-rd person.
Asteptam sugestiile d-voastra.
Va multumim.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Nu stiam ca se fac RPG-uri in Galati
La noi in C-ta are la aprozar
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Doar glumeam.
Cred ca ar trebui sa urmeze linia Baldur`s Gate, sau Fallout/Planescape Torment.
Daca cineva reuseste sa scoata ceva asemanator ca atmosfera si gameplay, (dar sa nu plagieze :smile: ), cred ca ar avea succes garantat. Oricum, tot ceea ce conteaza in final este originalitatea, si nu incercarile de a face diverse clone.
(Cind m-am referit la jocurile de mai sus, doar am dat exemple)
O perspectiva izometrica ar fi perfecta, deoarece jucatorul are o imagine perfecta asupra lucrurilor care se intimpla, evitind confuzia care apare cin se folosesc anumite engine-uri 1st person, sau 3rd person.
eugeniu

Post by eugeniu »

Cred ca cel mai important aspect al unui rpg este atmosfera, sau senzatia de implicare pe care ti-o impune/transmite(cum va place). Clasice precum BG sau fallout asta faceau cel mai bine.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Eu cred ca nu trebuie copiate chestii din alte jocuri(gen: hai sa facem un Baldur's Gate combinat cu Fallout sau mai stiu eu ce). Un univers original si imersiv pot garanta ore bune de joc.
Tassadar

Post by Tassadar »

Sunt 2 raspunsuri la asta:
Ultima IX si System Shock 2
-------------------------------------------
Virtual link broken . :razz:
Invisible Ninja-Kill

Post by Invisible Ninja-Kill »

In orice RPG ordinea este poveste, gameplay, grafica, deci nu inteleg de ce intrebi.
Oricum, succes
Locked