Net cu fite
Moderator: Moderatori
Net cu fite
Am net cu un provider mai putin cunoscut (nu dau nume) si de fiecare data cand descarc ceva, fie cu Streong Dc++ sau utorrent cade net-ul!
Am formatat calculatorul de curand, inainte de formatare net-ul mergea, dar dupa formatare a mai mers doar o saptamana cum ar trebui. Imi face figurile astea doar cand vreau sa descarc ceva, dar daca pur si simplu stau pe net nu se intampla nimic. Daca aveti ceva idei despre ce s-ar putea intampla please help me!!! [-o<

Re: Net cu fite
Cu ce viteze descarci dupa internet?
Wisdom consists of the anticipation of consequences
Apropo: am vazut ca la utorrent cand incep sa descarc apare un triunghi galben cu semnul exclamarii si scrie "no incoming connections, unless the icon turns green, it would indicate a problem with tour network configuration" apoi dupa cateva secunde apare un cerc rosu cu semnul exclamarii si scrie "not connectable, a firewall/router is limiting your network traffic. you need to open up a port so others can connect to you"
triunghiul ala inseamna ca nu ai port forwarding pe server.
ai ip real sau de retea?
daca zici ca ti'a mers o saptamana, dupa formatare, nu ar trebui sa fie asta problema, dar asigura'te ca ai trecut informatiile isp'ului corect la placa de retea.
vezi si din fw sa nu ai ceva filtre puse aiurea sau sa nu dai drepturi destule programelor de dl.
ai ip real sau de retea?
daca zici ca ti'a mers o saptamana, dupa formatare, nu ar trebui sa fie asta problema, dar asigura'te ca ai trecut informatiile isp'ului corect la placa de retea.
vezi si din fw sa nu ai ceva filtre puse aiurea sau sa nu dai drepturi destule programelor de dl.
Al3x wrote:Am ip real si cred ca informatiile ISP-ului sunt corect puse
mai bine te asiguri decat sa crezi!

Wisdom consists of the anticipation of consequences