mamutu1000 wrote:Am o problema,de vreo doua zile cand intra in plansa de joc on line, imi da o restrictie de genul:Losing key packets (A)ffff0001.Eu joc numai demo.Poate ma lamureste careva.Multumesc.
Shader wrote:Changelist:
# Duplicate CD- Key issue: Changes to the CD key check to help prevent issues where players receive a duplicate cd-key error when joining servers.
Mesajul cu "losing key packets" imi aparea si mie pe anumite servere, ramane de vazut daca acest nou patch va rezolva problema.
“What are the differences between Mark Zuckerberg and me?
I give private information on corporations to you for free,
and I’m a villain. Zuckerberg gives your private information
to corporations for money and he’s Man of the Year”
Julian Assange.
Eu nu l-am primit asa ca nu stiu daca are vreun efect patch-ul. In schimb am fost primit de ceva ori de Invalid CD Key desi evident CD Key-ul era introdus deja, si cat se poate de valid.
ati patit sa va fie atribuite kills'uri aiurea?
mi s'a intamplat de cateva ori.
2 din aceste cazuri mi le amintesc clar.
eram la postul de mitraliera intr'o masina, conducea altcineva. fara sa trag nici un glont, imi apare ca am omorat pe cutarescu.
a 2'a faza a fost cand eram intr'un tanc si apare ca am omorat un alt tanc, dar cu rocket launcherul
Eu unul nu am fost atent la acest aspect, dar nu m-ar deranja sa fie asa
Probabil este ceva temporar.
Am capatat in schimb iesiri subite in desktop fara nici un mesaj de eroare/avertizare
da, m'am convertit la recon. initial eram cu rocket launcher (inca il folosesc pe hartile de titan)
mai rau e cand ti se interzice sa folosesti APM si te mai da si afara daca stai ascuns. si eu chiar nu sunt camper, nu am rabdare sa stau intr'un loc. sa atac mai agresiv decat o fac acum ar insemna sa fug invartind pusca deasupra capului si sa strig: chaaarge!
btw gismo, frumos schimbul ala de gloante de la ultima harta
In ultima perioada intampin o chestie foarte ciudata, si anume cand intru prima data in joc dupa o anumita perioada de timp (10-30 min.), indiferent pe ce server intru, ajung in desktop, fara nici un fel de mesaj de eroare sau ceva de genul.
Mi se intampla acest lucru de cand a aparut patchul 1.25 si de cand am schimbat platforma. Am banuit ca ar fi de la aceasta din urma dar dupa ce intru a 2-a oara in joc (sau in timp ce ma joc orice alt joc) numai am nici o problema.
Aveti vreo idee ? A mai patit cineva ceva asemanator ?
Am citit in XPC cand i s-a facut review jocului ca i-ar intampina pe jucatori cu crashuri in desktop dar eu pana de curand nu am avut asa ceva.
Shader, si eu am avut iesiri in desktop ( in 1.20 ). Dar de la o perioada nu mi s-a mai intamplat. Poate pentru ca am reinstalat BF-ul, dar nu garantez.
spyonu wrote:ati patit sa va fie atribuite kills'uri aiurea?
mi s'a intamplat de cateva ori.
2 din aceste cazuri mi le amintesc clar.
eram la postul de mitraliera intr'o masina, conducea altcineva. fara sa trag nici un glont, imi apare ca am omorat pe cutarescu.
a 2'a faza a fost cand eram intr'un tanc si apare ca am omorat un alt tanc, dar cu rocket launcherul
La mine se intampla, dar asta dupa ce pun in prealabil niste mine anti-vehicle sau APM...
Julian Assange.
darkgoro, acum ca ai zis asta, mi se pare oarecum logic ce se intampla fiindca am patit asta doar cand jucam recon sau inginer. trebuie sa mai verific
am trimis celor de la EA o intrebare, daca se poate face cumva sa mi se verifice autenticitatea jocului fara dvd in unitate, ca la varianta downloadata de pe EA link. raspunsul a fost, imi pare rau, nu. daca vrei sa joci fara dvd, trebuie sa cumper si varianta ea link a jocului.
pftt
am gasit pe un site anume (cunoscut de toti de altfel), o solutie pentru a putea juca fara dvd in drive. desigur, metoda este valabila doar pentru cei care au cumparat jocul, fiind nevoie in continuare de cd-key valabil.
nu postez numele site'ului aici pentru ca subiectul e gri, dar pentru detalii, este pm
Am instalat si eu jocul si cand intru imi cere un account, bun, mi-am facut unu si cand sa apas "create" zice invalid cd-key wtf Va rog frumos ajutatima
Contul care ti l-ai facut tu este pt. EA si oricum este free. CD Key-ul insa trebuie sa fie valid, ceea ce inseamna ca pe bani
Tu vrei sa joci offline, acest lucru nu-l poti face in mod normal daca nu ai un cont activ. Ca sa treci peste acest lucru nu se poate explica aici cum. Noi mai sus vb. de jocul original
Am cumparat jocul de la Diverta cu 100lei,l-am jucat de vreo 4 luni in modul demo.Acum,cand intru in multiplay nu imi afiseaza serverele,ca la demo,poate trebuie sa fac freo setare?Pot sa-l joc doar local.
Q8200@3GHz/Zen FZ120,DFI DK X48,2x2GB/Geil Ultra,Asus 4870,2 X SSD raid0 Intel X25-V-G2 40GB,Cooler Master 700W,Samsung 2232BW,LG 42LF65/FULL HD,Lian Li PC7BYCF.
De treaba esti tata,multumesc foarte mult,de la 3-4 servere,am ajuns la 332 servere,dupa instalarea update-ului.Da-mi te rog un PM,cu folosirea jocului fara DVD in unitate,daca ai idee.Inca o data multumesc.
Q8200@3GHz/Zen FZ120,DFI DK X48,2x2GB/Geil Ultra,Asus 4870,2 X SSD raid0 Intel X25-V-G2 40GB,Cooler Master 700W,Samsung 2232BW,LG 42LF65/FULL HD,Lian Li PC7BYCF.
Am montat ieri placa video in sistem, reinstalat windows-ul + tot tacamul iar astazi am incercat toata ziua sa joc. Dupa 10 sec. de cand intru pe harta imi da your connection to the server has been lost. Idei ?
Eu,probleme de genu asta, am avut dar era de la providerul meu...firewall sau provider altceva nu stiu de ar putea fi.
Verifica si ip, subnetmask- depinde si ce fel de net ai,la mine din cauza ca nu aveam subnetmask-ul corect nu-mi mergea anumite pagini, etc.
Julian Assange.
Firewall il am doar pe cel din SP2 si are allow pt. BF2124.exe. Provider-ul nu a schimbat nimic intre timp, IP, Subnet mask, DNS...netul merge perfect iar eu nu au facut o notificare in acest sens. Inainte sa reinstalez windows-ul mergea bine mersi (bine am o mica pauza de cand am jucat ultima oara). Sper sa fie ceva temporar si in cateva zile sa pot juca...am un chef
Nu stiu in ce conditii dar astazi dupa ce am reinstalat jocul si patch-ul 1.25 am reusit sa joc un meci, insa acum problema este alta, in lista cu servere disponibile vad ~50. Voi cate vedeti ?
Tin minte ca ultima oara cand am jucat (acum 2-3 sapt.) vedeam 300+ servere.
Exact, si mie mi-au (mi-ati) disparut de la buddy
De cand cu schimbarile de la DICE vad ca se intampla tot felul de chestii...sa speram ca se vor rezolva cat mai repede (de ordinul orelor ).
Iar au probleme serverele EA sau se joaca ISP-ul cu nervii mei ? spyonu, lasa si tu un ID de mess pe PM ca aici vad ca suntem singurii care posteaza in ultima perioada
Shader wrote:Iar au probleme serverele EA sau se joaca ISP-ul cu nervii mei ? spyonu, lasa si tu un ID de mess pe PM ca aici vad ca suntem singurii care posteaza in ultima perioada
Unii dintre noi au foarte puţin timp liber, intrăm când putem...
ON: La mine nu am intampinat asemenea probleme, aseara a mers chiar foarte bine ping sub 60, pentru mine e foarte ok, am avut ceva probleme acum vreo săptămâna, intre timp nu am mai intrat.
Last edited by darkgoro on Sat Jun 30, 2007 1:41 am, edited 1 time in total.
Julian Assange.
Eu ieri n-am putut juca de nici un fel mai mult de 10-15 sec.
Mai astept/intreb sa vad daca se mai manifesta la fel si la altii inainte sa-i sar in gat ISP-ului.
Ieri am jucat 1 ora si nu s-a vaitat de nimic, deocamdata merge bine, banuiesc ca ai un ping foarte ridicat, asa am si eu cand bag cablu de la rds, nu stiu care este faza dar pica imediat, eu la calculator am si rds si clicknet dar in joc intru pe clicknet ca merge foarte bine
scuze de un posibil offtopic, dar nu am gasit topicu si poate ma puteti ajuta voi, vreau sa cumpar Battlefied 2ul si nu il prea gasesc, la game shop nu il au, si unde l-am gasit, e cam scump, ideea e ca voiam sa vad mai multe oferte, dar nu il prea gasesc. Nici la monosit nu mai era. Ma puteti ajuta? eventual pe pm. multam
battlefield 2 simplu nu prea mai gasesti, incearca sa cauti varianta deluxe, care include si addon-ul special forces, eu parca l-am vazut acum vreo 2 luni prin carrefour, acolo ai incercat?>\