![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
bug$yy cand dai cu pensula aia pe proc nu da foarte mult. Cand pui pasta nu trebui sa te crezi pictor

Moderator: Moderatori
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
Intra aici sa vezi cum se aplica si mai corect,AS5-ul.Desi tu ai pasta Zalman,poti invata metoda de aplicare corecta.bug$yy wrote:frate..acu am sters pasta si am pus cateva picaturi in cateva locuri..m-am luat dupa gabe_racer si am pus asa.Oricum...imi sta tot la aceeasi temperatura.Nu e diferenta.
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
Abaddon wrote:lol Fireman, aproape 100% overclock, îl ţii aşa 24/7? Poate sare în aer pe căldurile astea.
La fsb 290 ai 2610Mhz.sick wrote:Sempron 3000+ 64 bit... 1800 MHz ====> 2700 MHz.
FSB 290
HT 600
ram ddr 400 ==> ddr 333
La FSB peste 290, e instabil... Vcore = 1.575 v
Cooler BOX .. temp. idle 42 grade C, full load 58 grade C
Placa de baza ecs nforce 3 a 250
CPU OVERCLOCK 44 %
Eu il tin 3000MHz 24/7 la 1:1 cu ramu' 4-4-4-12, desi tine mai mult fara prea mult voltajAbaddon wrote:Abia rezist pe metereze la ~3ghz cu al meu E4300, am prins azi temperatura record de 64 grade Celsius, în cameră era saună.![]()
Oricum 2,8 ghz ar părea rezonabil pentru E6300-ele ăla, cred că s-ar înţelege de minune cu un fsb 400.
Stiu ca-i bungabe_racer wrote:Fireman,ai prins un procesor excelent.Am auzit ca multe duc pana in 3.4Ghz.Al tau se pare ca tine si la 3.6Ghz.Incearca sa vezi cat e frecventa maxima stabila.Oricum e un procesor bun.
OMG!Kjaskar wrote:Fireman Rulezz![]()
![]()
asta asa, pt cei care nu stiau deja
Bravo Razviiiiiii!!! Da-i in goarna!!!![]()
![]()
2.2V la ram nu mi se pare mult. Chiar ai un maxim de 2.3V in specificatii, deci... (bine, problema ar fi racirea, dar se poate rezolva).FireMan wrote:Nu-i stabil
Mi-a fost frica sa-i dau mai mult voltaj, mai ales la ram