eroare nero

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Al3s5uL

eroare nero

Post by Al3s5uL »

de cam o juma de an numai eroarea asta imi da nero express sau burning rom. ca sa pot intra in ele trebuie sa il iau pe ocolite: nero startsmart --> audio --> make mp3 cd. numai asa pot intra in express sau burning rom.am incercat versiuni de win-uri diferite si versiuni de nero diferite. la fel imi face. fie ca instalez nero piratat si original e acelasi lucru.
Attachments
eroare nero.JPG
House: I've been busy...
Cuddy: Doing what ?!
House: YOU!
Conrad_QS

Re: eroare nero

Post by Conrad_QS »

Din câte mai ţin eu minte, mai demult ziceai că opreşti file antivirus din KAV că te lasă fără resurse. Dacă pui windowsu înapoi de pe dvduri care conţin viruşi îţi va da această eroare over and over. Rulează un full scan de viruşi şi spyware, curăţă regiştrii cu un program dedicat şi apoi încearcă cu o versiune proaspătă de nero, luată de pe site-ul oficial. Ar trebui să meargă fără probleme.
***** Tutunul ucide. Încet.*****
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Al3s5uL

Re: eroare nero

Post by Al3s5uL »

am instalat nero de pe cd-ul de la dvd-rw, am instalat de pe site, am instalat pe curat nero, acum folosesc antivirusul de la avira. si am instalat nero si pe alte versiuni de windows si la fel facea
House: I've been busy...
Cuddy: Doing what ?!
House: YOU!
Post Reply