Alegerea unui monitor 22'
Moderator: Moderatori
Alegerea unui monitor 22'
Pt alegerea unui monitor de 22' wide la inceput am vazut 226BW dar si pretul pe masura si dupa ce am citit pe forumuri multa lume recomanda Horizon ca a fi un monitor bun si pretul sa nu mai discutam . Any opinions? In special pt lucrul office , browsing si ceva jocuri .
Re: Alegerea unui monitor 22'
eu, ce am vazut ca sunt laudate:
- acele 2 pe care le-am mentionat deja , dar si Dell 228WFP
la Samsung 226BW, numai sa ai noroc si sa prinzi un model cu panel "S" (acestea sunt laudate), insa eu nu as da atatia bani, probabil ca as merge pe Dell
- acele 2 pe care le-am mentionat deja , dar si Dell 228WFP
la Samsung 226BW, numai sa ai noroc si sa prinzi un model cu panel "S" (acestea sunt laudate), insa eu nu as da atatia bani, probabil ca as merge pe Dell

Samsung-ul recomadat de dr_dream intr-adevar este bun .Dar nu prea se gaseste
Last edited by shonny on Sun Jul 08, 2007 8:53 pm, edited 2 times in total.
Daca vrei sa ai ceea ce nu ai acum, trebuie sa faci ceea ce nu faci acum.
H.G.
H.G.
s-ar putea - AICI - sa-l aibe... este la promotieshonny wrote:Samsung-ul recomadat de dr_dream intradevar este bun .Dar nu prea gaseste

Nu l-am vazut personal. Se zice ca ar fi bun. Pana la urma te duci intr-un showroom si le vezi pe toate in paralel si te hotarasti daca merita diferenta de bani de la Horizon la Dell sau la Samsung. Ochiu' tau decide.
Daca pretul e principalul criteriu, grabeste-te sa prinzi azi oferta de la http://www.ghelir.ro
Pai nu e pretul principalul criteriu doar ca diferenta(de pret)intre cele 2 monitoare zise de mine de mare si diferenta hardware (2ms -5ms ,1000-800 contrast , Samsung - Horizon ) tine mai mult de renumele firmei producatoare . De asta astept si niste pareri despre horizon sau daca cineva a reusit sa le vada pe amandoua in actiune .Charlie wrote:Daca pretul e principalul criteriu, grabeste-te sa prinzi azi oferta de la http://www.ghelir.ro