fundal adobe photoshop

Despre grafică, imagine si tool-urile dedicate acestui domeniu

Moderator: Moderatori

Post Reply
Nimeritoru

fundal adobe photoshop

Post by Nimeritoru »

deci...nu am mai umblat pana acum in niciun program de editare foto si uitati cum sta treaba...deci , am decupat o poza ,si nu stiu acolo unde e fundalul alb sa pun ca fundal o alta poza ( in adobe photoshop ) ....deci sunt incepator in astea si nu as vrea sa mi se dea cu bata in cap...ms anticipat :) :occasion14:
Moose

Re: fundal adobe photoshop

Post by Moose »

sincer chiar nu inteleg ce vrei sa faci. exprimate mai clar. Vrei sa pui fundal alb la ce ai decupat din prima poza, sau sa faci un colaj din mai multe poze.
Doctor's say i have a multiple personality but we don't agree with that.
Nimeritoru

Post by Nimeritoru »

deci am decupat eu dintr-o poza un portret si vreau sa ii pun ca fundal in spate un peisaj ceva
r4zv4n

Post by r4zv4n »

deci pune un layer cu ce fundal vrei tu sub poza aia decupata deci. si deci vei avea fundal dup'aia. deci.
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")

Image
Ze

Post by Ze »

r4zv4n wrote:deci pune un layer cu ce fundal vrei tu sub poza aia decupata deci. si deci vei avea fundal dup'aia. deci.
that's so fu**ing funny r4zv4n [smilie=maniac.gif]

Mr.Deci poate te ajuta asa ceva: Working with Adobe PhotoShop (Layers) sau poate asta Tips For Working With Layers In Photoshop
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
Leon

Post by Leon »

decupezi / ctrl+c / deschizi poza cu peisajul / ctrl+v / ctrl+t / tii SHIFT si scalezi portretul pina se incadreaza bine in peisaj ...cheers :wink:
http://www.leonardbotezatu.com
Don't run from snipers, you will die tired.
Post Reply