Am un procesor E 6600 si am vazut in Everest ca imi arata frecventa 1600 Mhz chiar daca procesorul din fabricatie trebuie sa aiba in mod normal 2400 Mhz nu 1600 Mhz
Aceasta frecventa de 1600 Mhz e normala ?
E 6600 frecventa procesor
Moderator: Moderatori
Re: E 6600 frecventa procesor
Cred ca trebuie un sticky ceva cu explicatii despre EIST sau C1E. 
Multiplicatorul ala de 6 in loc de 9 nu-ti spune nimic? Ia da drumul la un Orthos.

Multiplicatorul ala de 6 in loc de 9 nu-ti spune nimic? Ia da drumul la un Orthos.

...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
- omul_maimutza
Multiplicatorul scade cu 3x iar voltajul cu 10-35% atunci când procesorul este în idle. Cu toate că teoretic cică nu prezintă nici un pericol de stabilitate eu le am pe disabled, cred că e mai bine aşa.
picz or it didn't happen
Am dat disable acum arata multiplicator 9 x si frecventa 2400 mxz
E bine sa il las asa?
sau sa trec pe enable
E bine sa il las asa?
sau sa trec pe enable

Da mai, va strica procesorul EIST-ul asta, dati-i disable si overclockati-l 100% ca e mai bine asa.Abaddon wrote: Cu toate că teoretic cică nu prezintă nici un pericol de stabilitate eu le am pe disabled, cred că e mai bine aşa.
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
...un fleac...m-au ciuruit...
Eu ti-as recomanda sa-l lasi enabled. Nu te incurca cu nimic. Cand te joci creste automat la 2400MHz, dar can e in idle reduce consumul.