Doresc sa-mi cumpar 2GB de ram, insa nu detin decat 150ron. Ce imi recomandati sa fac ?
1. sa cumpar 1gb ddr(2) acum si peste 2 saptamani cand iau cascavalul sa-mi mai cumpar un modul identic de ram sa le pun in dual channell(se poate daca nu e chit special dual channell?)
2. sa pastrez frumos banii si peste 2 saptamani sa-mi cumpar un kit dual chanell de 2.5-3mil.
Care e diferenta intre 2 memorii identice care nu sunt in dual channell si 2 memorii puse in dual channell?
Mentionez ca nu ma pasioneaza o/c, ma voi multumi si cu un 2x1GB 667 mai ieftin.
Care este diferenta intre 2x1GB si 2x1GB dual channell?
Moderator: Moderatori
Care este diferenta intre 2x1GB si 2x1GB dual channell?
Zborul nu este periculos, periculos este sa te prabusesti 

Re: Care este diferenta intre 2x1GB si 2x1GB dual channell?
Mergi pe varianta 2.Bobylly wrote:Doresc sa-mi cumpar 2GB de ram, insa nu detin decat 150ron. Ce imi recomandati sa fac ?
1. sa cumpar 1gb ddr(2) acum si peste 2 saptamani cand iau cascavalul sa-mi mai cumpar un modul identic de ram sa le pun in dual channell(se poate daca nu e chit special dual channell?)
2. sa pastrez frumos banii si peste 2 saptamani sa-mi cumpar un kit dual chanell de 2.5-3mil.
Care e diferenta intre 2 memorii identice care nu sunt in dual channell si 2 memorii puse in dual channell?
Mentionez ca nu ma pasioneaza o/c, ma voi multumi si cu un 2x1GB 667 mai ieftin.
Fie ca achizitionezi 2 memorii gemene(acelasi producator, tip, frecvente&latente) sau un kit este exact la fel.
Iar diferenta intre doua memorii puse in dual channel sau nu este mica(se vede f putin in performante).Dar totusi daca ai 2 memorii gemene si placa de baza are suport dual channel merita sa le pui

DDR2 sau 1 vrei sa cumeri ?
Daca vrei ddr2 mergi pe asa ceva sau daca vrei ddr1 pe 2 din astea.
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
merg pe DDR2
ideea e ca stau pe 512 ddr acum si imi cam limiteaza performantele placii video in jocuri (x1950pro), vreau neaparat sa-mi iau ram
Am gasit cateva raspunsuri in topicul viewtopic.php?f=11&t=64939
ideea e ca stau pe 512 ddr acum si imi cam limiteaza performantele placii video in jocuri (x1950pro), vreau neaparat sa-mi iau ram
Am gasit cateva raspunsuri in topicul viewtopic.php?f=11&t=64939

Last edited by burebista on Sun Jul 15, 2007 9:45 am, edited 1 time in total.
Reason: Atentie la posturi consecutive.
Reason: Atentie la posturi consecutive.
Zborul nu este periculos, periculos este sa te prabusesti 

Ca sa raspund strict la intrebarea topicului....400 de puncte in plus in 3d mark in favoarea variantei dual chanell. Si cam atat 

Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
- Neon Biker
2x1GB dual channel e mai Cool - as in kinky, atata tot. Suna mai misto: "mi-am luat memorie Dual Chanel" decat "mi-am laut un kit de 2 GB" . 

pai treaba sta cam asa: daca iei acum 1 modul de 1gb si mai iei 1 modul peste 2 sapt, acelasi tip, acelasi producator, sansele tind spre zero ca acea memorie sa nu iti functioneze in dual ch.
=UslA= BF2 Inf. Clan Server: 194.97.167.105:16567
=UslA= BF2 Normal Mod Server: 62.104.17.146:16567
=UslA= BF2 Normal Mod Server: 62.104.17.146:16567
Da, dar erau cazuri cand 1 x 2GB era mai ieftin ca 2 X 1GB. Si acum e la fel dar diferenta era mai mare in trecut. La surplusu respectiv mai adaugai o suma insimnificativa si mai aveai bani de 1 X 1GB, in concluzie 3GB (1GB + 2GB) vs. 2GB (2x1GB + 1 suc si o inghetata) care merita mai mult?
- Acuma stiu ca la caldura de afara sunteti tentati sa luati sucul si ingheta dar Think Clear - dar nu la Sprite!
- Acuma stiu ca la caldura de afara sunteti tentati sa luati sucul si ingheta dar Think Clear - dar nu la Sprite!