Ce program P2P folositi?
Moderator: Moderatori
Da, e bun sdc+, insa numai daca esti intr-o retea, altfel stai 5 ani pana te conectezi la un hubVladTepes wrote:va zic eu strong dc++,soulseek pentru muzik si restu prin torenturi.....

...a good rhyme does more damage than a '47...© ![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
nam avut probleme cu el...intradevar mere k pasta da asta e nici nu ma mir tinand cont k sunt prin zapp si limita d banda ii 20 KB....2.5 mb my ass.....in rest bitlord rulz.....tot ce vrei gasesti cu el.....Mitza_003 wrote:Da, e bun sdc+, insa numai daca esti intr-o retea, altfel stai 5 ani pana te conectezi la un hubVladTepes wrote:va zic eu strong dc++,soulseek pentru muzik si restu prin torenturi......

Why should the son of fire fall down before a son of clay?
Alta problema la DC++ si SDC++ e faptul ca daca nu esti in reteaua respectiva o sa downloadezi cu viteza foarte mica, viteza de download pe internet. O alta problema, majora cu care m-am confruntat e faptul ca iti dau "kick" de pe retea daca esti doar guest si nu membru al acelei retele.
Ajungi cam la 90% cu download-ul unei suste si vezi ca iti da kick de pe retea. Sa nu innebunesti cand vezi ca ti se intampla asa ceva......
*Traiasca p2p si torrentele

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
*Traiasca p2p si torrentele

...a good rhyme does more damage than a '47...© ![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
- omul_maimutza
Acum ceva vreme foloseam E-Donkey, Shareaza sau E-Mule, dar am renunţat de vreo 2 ani la ele. Cu toate că găseai practic orice viteza era foarte mică, rareori dădeai de un seeder cu bandă.
La direct connect folosesc de când s-a băgat 1.5mbps Strong DC++, am trecut de curând pe Apex că arată mai omeneşte strongul era prea strident. Ce mă enervează la el este faptul că îmi împarte în fragmente, iar dacă un fragment pică la un user cu conexiune qr, ăla eşti.
La torrente merg pe mâna uTorrent mai nou BitComet cu toate că mânca mai multe resurse mi se pare mai trendy. Ce mă enervează este faptul că de la 1.6.1 îmi cam dă crashuri tâmpite, chiar nu îmi pot explica de ce.
La direct connect folosesc de când s-a băgat 1.5mbps Strong DC++, am trecut de curând pe Apex că arată mai omeneşte strongul era prea strident. Ce mă enervează la el este faptul că îmi împarte în fragmente, iar dacă un fragment pică la un user cu conexiune qr, ăla eşti.
La torrente merg pe mâna uTorrent mai nou BitComet cu toate că mânca mai multe resurse mi se pare mai trendy. Ce mă enervează este faptul că de la 1.6.1 îmi cam dă crashuri tâmpite, chiar nu îmi pot explica de ce.
picz or it didn't happen
- Lightmaster
oDC pentru reteaua din care fac parte care e cat de cat populata, uTorrent pentru torrente si limewire pentru muzica mai mult 

Nothing is ever Apple's fault. It is my fault I bought the most fragile cell phone in the world. I used my phone on Earth, in its natural environment. That should ruin a cell phone? I must be picky.
Re: Ce program P2P folositi?
Acum:
utorrent 1.6.1 sau 1.7 BETA - The best there is
Limewire 4.13 Cam papa resurse, dar bun
Si cam atat
utorrent 1.6.1 sau 1.7 BETA - The best there is

Limewire 4.13 Cam papa resurse, dar bun

Si cam atat

.torrent (uTorrent - dintre toate testate acesta este cel care ocupa cele mai putine resurse, cel mai mic ca spatiu pe hdd si cel mai nederanjant - nu se face deloc observat in sistem, lasa doar o mica iconita in tray) folosec in general la filme si software ( deoarece nu iti iei tzeapa si virusi cum am patit de multe ori pe dc++ )
DC++ (StrongDC++ ) pentru muzica si fisiere mici
DC++ (StrongDC++ ) pentru muzica si fisiere mici
1."It is impossible to make anything foolproof because fools are so ingenious"
2."When all else fails, follow instructions"
2."When all else fails, follow instructions"
uT.
Am renuntal la restul treptat din motive de ban pe diverse trackere. Multi nu accepta decat vreo 2-3 clienti.
Am renuntal la restul treptat din motive de ban pe diverse trackere. Multi nu accepta decat vreo 2-3 clienti.
http://overmind.ro - World's best C&C: Red Alert - Yuri's Revenge 2 mod and a top-3 Star Trek: Starfleet Command 3 mod !
am trecut de la Bitcomet si Strong dc
la uTorrent respectiv ApexDC++
Ce a determinat schimbarile...a fost consumul nejustificat de resurse al primelor. (iar strongu din cand in cand se mai si bloca
)
la uTorrent respectiv ApexDC++
Ce a determinat schimbarile...a fost consumul nejustificat de resurse al primelor. (iar strongu din cand in cand se mai si bloca

uTorrent.E cel mai bun client P2P momentan.
I don't even know what street Canada is on.-Al Capone
My only fear of death is comin' back to this b*tch reincarnated.-Tupac Amaru Shakur
My only fear of death is comin' back to this b*tch reincarnated.-Tupac Amaru Shakur
- Neon Biker
uTorrent si aici.
Intamplator asta a fost primul client de torrente pe care l-am incercat si m-a multumit pe deplin. Nici nu stiu cum arata Azureus sau ce mai folosesc altii. ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Inainte de torente am trecut prin Limewire, eMule si inca vreo 2-3 mai neinsemnate.

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Inainte de torente am trecut prin Limewire, eMule si inca vreo 2-3 mai neinsemnate.
Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%
- RIP-Toranagah
- RIP
Nici nu ştii, ce noroc ai avut. Eu m-am "distrat" cam cu tot ce se găseşte pe net, de-a lungul a trei-patru luni de zile, până am dat peste uTorrent 1.6. The Best, fără discuţii.Neon Biker wrote:Intamplator asta a fost primul client de torrente pe care l-am incercat si m-a multumit pe deplin.

Pentru fisiere foarte rare folosesc e-mule, pentru restul Azureus, iar pentru fisiere de pe reteaua locala PeerWeb, deoarece pe reteaua locala e multa mai mare rata de transfer. Dar din pacate aici nu gasesti chiar orice. 

Inter Milano is the best!
Sa spunem ca e la topic intrebarea... folosesc uTorrent, si vreau sa vad viteza de download in kB/s tot timpul (peste 1024kB/s se pune automat in mB/s).... cum as putea sa fac sa ramana afisat in kB/s chiar daca scot cu n mB/s?
1% Reducere la PC Garage daca folosesti voucher-ul CGRMJRU5
Utorrent merge 100% sub Linux cu ajutorul lui WineX deci ai putea să-i tragi o probă pentru că merită.
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
- BlackNight
Grr, daca ne apucam sa emulam si clientii de torrent nu e de bine. Plus ca Cedega (fostul WineX) nu e gratuit.
Personal, consider KTorrent OK. Eventual mai poti incerca Azureus, dar consuma multe resurse, in special RAM.
Personal, consider KTorrent OK. Eventual mai poti incerca Azureus, dar consuma multe resurse, in special RAM.
Apex si uTorrent. ptr download doar utorrent...apex doar sa intru pe reteaua locala...cum a mai spus cineva mai sus...era dc++ a apus si pentru mine. gasesti un fisier la 100 de oameni...dar toti au sloturile ocupate
When you're sittin' on the top, it's hard to hear you from way up here.
De cand s-a lansat versiunea 1.7 la µTorrent, se deschide mai greu decat 1.6 si nu limiteaza banda, nici download nici upload chiar daca pun limita.
- RIP-Toranagah
- RIP
N-am înţeles eu prea bine, s-a vrut a fi o părere pro sau contra pentru µTorrent 1.7? Detaliază puţin, te-rog.
E contra clar.. se deschide mai greu şi nu aplică limitarările de viteză de nici un fel.
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
- RIP-Toranagah
- RIP
Eu am revenit la versiunea 1.6.1, cu asta nu am avut nici un fel de problema, daca nu rezolva la 1.7 atunci voi ramane pe 1.6
Mai nou,faţă de clasicul uTorrent instalat aproape pe orice sistem,mi-am băgat şi oDC.
Se pare ca s-au rezolvat problemele cu µTorrent care le aveam, acum folosesc ultima versiune.