Cat de silent este Gainward 8600GT Golden Sample?
Moderator: Moderatori
Cat de silent este Gainward 8600GT Golden Sample?
Acum o luna am luat o placa Leadtek 8600Gt. Sunt multumit de ea, dar singurul dezavantaj este ca e destul de zgomotoasa. As vrea sa fac un upgrade si sa iau o placa Gainward, tot din seria 8600GT, si ma intereseaza cat de zgomotoasa este Gainward 8600GT Golden Sample si daca merita sa o iau pe cea cu racire pasiva din aceeasi serie tot de la Gainward (GAinward Bliss 8600GT). Tin sa precizez ca cea cu racire activa este overcklocata din fabrica pe cand cea cu racire pasiva vine cu frecvente stock.
Re: Cat de silent este Gainward 8600GT Golden Sample?
Eu, precum si Abaddon si ice01 avem 8600GT GS si niciunul nu ne-am plans de nivelul de zgomot. Acel ventilator, desi este micut, este destul de silentios, si asta ti-o spune o persoana care pune pret pe silentiozatatea PC-ului. Varianta fanless nu merită tocmai din cauza temperaturii si frecventelor mai mici.
Live in your world, get pwned in mine!
Mi-a trecut mie prin mana un 8600GT Gainward fanless,e OK placa dpdv al OC-ului si temperaturilor mai ales ajutata de un fan de 80mm,problema e ca am avut probleme cu ea,sistemul de racire fiind foarte greu nesustinut de ceva ducea la coruperea imaginii artefacte si toate cele,dupa ce am rezolvat aceasta problema adică ~ 2 saptamani mai tarziu
era totul OK.

Ai putea sa te interesezi si de asta http://www.shopit.ro/componente-pc/plac ... nx86t256d/ ...
Ierarhie placi video : http://www.filsprojects.com/gpuchart.php
Deci se poate spune ca Gainward 8600gt Golden Sample e destul de silentioasa?
- Neon Biker
Poti da mai multe detalii? Cum anume e prins? Din cauza greutatii nu mai face bine contactul cu GPU-ul sau se indoaie PCB-ul sau ce?2K wrote:Mi-a trecut mie prin mana un 8600GT Gainward fanless,e OK placa dpdv al OC-ului si temperaturilor mai ales ajutata de un fan de 80mm,problema e ca am avut probleme cu ea,sistemul de racire fiind foarte greu nesustinut de ceva ducea la coruperea imaginii artefacte si toate cele,dupa ce am rezolvat aceasta problema adică ~ 2 saptamani mai tarziuera totul OK.
Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%
Habar nu am,eu cred ca e o problema cu PCB-ul cand se "indoaie" placa sub greutatea cooler-ului,faza e ca nu e vizibila mult treaba si era foarte ciudat la inceput,din pacate el a incercat sa schimbe pasta termoconductoare crezand ca e o problema cu temperatura astfel a si pierdut garantia asa ca intoarcerea ei la garantie se exclude,pana in o zi cand a observat ca e putin indoita placa cand sta in carcasa si a rezolvat problema,îţi dau maine o poza sa vezi cum sta treaba,ideea e ca doar asa a mers placa astfel asta cred ca e problema.... 

O are cineva de pe forum si pt. a reusit un OC decent (600/1600 si un pic) i-a montat un fan.greywolf wrote:Ai putea sa te interesezi si de asta http://www.shopit.ro/componente-pc/plac ... nx86t256d/ ...
Azi am facut upgrade-ul de la Leadtek 8600GT la Gainward-ul 8600GT GS. Diferenta intre Leadtek-ul pe care l-am dat si Gainward este ca intre un tractor si un mercedes (ma refer la zgomot).
Era de asteptat, doar nu erau atatea persoane nebune sa minta 
Sa o stapanesti sanatos!

Sa o stapanesti sanatos!
- omul_maimutza
Şi voi acum, zgomotul ăla se poate seta să fie mai mic cu Riva Tuner în idle, despre Leadtek standard nu ştiu multe, dar varianta xtreme 590/1800 pare interesantă.
picz or it didn't happen