Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?
Moderator: Moderatori
Re: Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?
Un Schithe Infinity. M-au trecut toate transpiratiile pana l-am pus. Acu a trebuit sa scot din functie fanul lateral. 

"E bine să fi mulţumit cu ceea ce ai, dar nu cu ceea ce eşti. "
Sir James MacKintosh
Sir James MacKintosh
Un card A-data SD Turbo 150X 2Gb pentru ca cel de 512 Mb nu este suficient pentru concediu de saptamana viitoare. 

- Attachments
-
- SD Turbo 150X 2GB.jpg (8.15 KiB) Viewed 2200 times
Agende lucrate manual, format A5 si A6
Gandesc deci exist!
Gandesc deci exist!
inca un Kingston Flash Drive de 2GB (mai aveam unul
)
Saitek Eclipse Keyboard
Logitech MX400 galagios

Saitek Eclipse Keyboard
Logitech MX400 galagios

Un microfon pentru calculator marca Kolink
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
un Hard disk Samsung 320GB SATA-II 7200RPM 16MB NCQ SpinPoint T + un convertor Molex 2 SATA, ca am sursa mai veche; un UPS Vmark UPS-650VP, ca cei de la electrica sa nu imi %$#@ PCu, ca tot incearca si cam atat, pe viitor o sursa si inca 2GB de DDR2
Last edited by novi on Mon Jul 16, 2007 7:32 am, edited 2 times in total.
- Lightmaster
Aş dori şi eu un "review" la acel aparat de bărbierit
, seriously, m-am săturat să cumpăr gel de bărbierit şi lame, respectiv aparate

Nothing is ever Apple's fault. It is my fault I bought the most fragile cell phone in the world. I used my phone on Earth, in its natural environment. That should ruin a cell phone? I must be picky.
Asta nu e produs pentru review. Confortul personal si aspectul dupa barbierire tin de ten si de tipul de barba. Ceea ce pentru el inseamna senzatie placuta nu e obligatoriu valabil si in cazul tau.Lightmaster wrote:Aş dori şi eu un "review" la acel aparat de bărbierit, seriously, m-am săturat să cumpăr gel de bărbierit şi lame, respectiv aparate
Daca ai un ten sensibil, este recomandat sa faci trecerea la dry shaving cu un "hibrid", ca sa zic asa, adica unul din shaver-ele Philips din seria Cool Skin. Folosesc un aditiv (gel) Nivea si te-ar ajuta sa comuti mai usor de la barbieritul umed.
Nu iti recomand sa incepi cu un shaver entry-level pentru ca este foarte posibil sa iti creezi o impresie total gresita. Cam asta este "pacatul" in care cad majoritatea romanilor. Alegerea initiala se bazeaza mult pe pret, dar asteptarile sunt prea mari. De aici un intreg lant.
Revenind la ale noastre, daca vrei rapiditate, confort si eficienta orienteaza-te spre un model cu trei capete si tehnologii Smart Touch si Speed XL. Le gasesti pe modelele high-end, dar merita investitia.
- Lightmaster
Ai dreptate, cand voi face trecerea la un aparat de ras electric voi alege ceva de buna calitate sa imi fac o impresie buna.
On topic: Am primit cadou un Saitek Eclipse
LE:Am corectat, iti multumesc ca ai observat greseala Dr.LED, is adormit
On topic: Am primit cadou un Saitek Eclipse

LE:Am corectat, iti multumesc ca ai observat greseala Dr.LED, is adormit

Last edited by Lightmaster on Sat Jul 14, 2007 10:32 am, edited 1 time in total.
Nothing is ever Apple's fault. It is my fault I bought the most fragile cell phone in the world. I used my phone on Earth, in its natural environment. That should ruin a cell phone? I must be picky.
Kewl. Sa presupun ca ai vrut sa scrii altceva?Lightmaster wrote:Ai dreptate, cand voi face trecerea la un aparat de ras electric voi alege ceva de buna calitate sa imi fac o impresie proasta.
Un hdd WD de 500GB model WD5000AAKS cu 16 Mb buffer si aceasta jucarie http://www.pcgarage.ro/pda/mio/c-720/ + SD Kingston de 2 Gb pentru concediul din aceasta vara prin Europa.
inca o bucata de ram ca cea din semnatura . la sh cu 75ron ![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Men are like guns. They're funny.
Un aparat PANASONIC DMC TZ3!Urmeaza un card de 2 GB 50x! 

am mers azi în centrul dublinului, după câteva zile de căutări pe net, reviewuri şi variante de preţuri. n-am găsit unde să parchez în zonă, am făcut turul zonei vreo oră şi ceva, apoi am parcat undeva la 1.5 km depărtare de destinaţie. venind pe jos, m-a prin o ploaie specifică zonei, m-a lăsat ud până la piele şi, colac pese pupăză, un dublinbus a aruncat un lac pe mine. de fapt era o baltă.
ok, ceea ce vroiam să spun era că, la sfârşitul aventurii, am luat un panasonic lumix fz-8.
am pentru el un card de 2 gigi.
acasă şi-au luat un camcorder panasonic, cu card SD, precum şi 2 carduri de 2 giga.
ceea ce mai iau aici va fi un radiocd auto cu slot sd şi un coteţ de bas în spate. poţi muri de plictiseală cu "radio-urile" pe care le au aici, sau de atac cerebral cauzat de furia criminală declanşată de aşteptarea în trafic şi de maimuţele care conduc cu perna pe volan.
ok, ceea ce vroiam să spun era că, la sfârşitul aventurii, am luat un panasonic lumix fz-8.
am pentru el un card de 2 gigi.
acasă şi-au luat un camcorder panasonic, cu card SD, precum şi 2 carduri de 2 giga.
ceea ce mai iau aici va fi un radiocd auto cu slot sd şi un coteţ de bas în spate. poţi muri de plictiseală cu "radio-urile" pe care le au aici, sau de atac cerebral cauzat de furia criminală declanşată de aşteptarea în trafic şi de maimuţele care conduc cu perna pe volan.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Ia zi ce player auto cu card SD sau slot USB ai vazut? Ceva asa nici scump dar nici gioarsa. Eu pusesem ochii pe un Blaupunkt Melbourne SD27, dar cum nu mai am permis 2 luni
am zis sa mai astept poate apare altceva in schema.
Astept feedback !

Astept feedback !
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
schimbat Logi MX400 cu un MX518 
off: ce ai lucrat corbule de ai ramas fara plasticul roz?

off: ce ai lucrat corbule de ai ramas fara plasticul roz?

Novi, din ce considerente ai ales acel tip de aparat si nu ai luat pe acesta:
http://www.emag.ro/foto_digitale/aparat ... 2077B002AA ?
Pretul e intr-adevar mai mare la acest aparat dar ai in plus:
-Card memorie Kingston Secure Digital 1GB
-Zoom optic 12x
-Sensibilitate ISO:1600,etc.
In minus rezolutia la film e mai mica.
-Zoom optic 12x
Da, asta e buna.quinn wrote:-Sensibilitate ISO:1600,etc.
![Screwy [smilie=Screwy.gif]](./images/smilies/Screwy.gif)
Quinn incearaca tu sa bagi S5-ul ala intr-un buzunar, sa vad cum faci... 
Din aceleasi considerente si cred ca tot o compacta imi voi lua, desi visam la un 6500fd. (acum numai sa dau A520-ul)

Din aceleasi considerente si cred ca tot o compacta imi voi lua, desi visam la un 6500fd. (acum numai sa dau A520-ul)
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
un computer pe care l-am detaliat in alt thread si nu mai re rost aici, si un iPod nano4gb verde care a devenit ft rapid cel mai bun prieten al meu.
novi wrote:Un aparat PANASONIC DMC TZ3!Urmeaza un card de 2 GB 50x!
Preluat din lincul de mai susPanasonic lanseaza ultimele modele din gamaTZ :TZ3 si TZ2. Se disting prin tehnologiile de ultima ora ce va permit realizarea unor fotografii exceptionale inn otice conditii.

Dap!Este super aparatul si am luat si o gentuta PANASONIC! 

Pai un considerent ar fi dimensiunea si al doilea pretul!L-am luat de AICI cu 320$!quinn wrote:Novi, din ce considerente ai ales acel tip de aparat si nu ai luat pe acesta:
-Zoom optic 12x

Last edited by novi on Mon Jul 16, 2007 12:04 pm, edited 1 time in total.
Pozele din ce am vazut in review-uri nu sunt chiar asa reusite ca la S5 dar imi place pt. ca dimensiunile sunt compacte si filmeaza si rezolutie wide. Pacat ca nu apare Canon TX1 si un UE.
- mcm_heretic
Un HDD extern Maxtor de 500 gigi la oferta - 99 euro cu tva inclus!
- Attachments
-
- Maxtor 500 GB.jpg (6.39 KiB) Viewed 1216 times
Sa-l stapanesti sanatos ! La ce magazin este oferta ?mcm_heretic wrote:Un HDD extern Maxtor de 500 gigi la oferta - 99 euro cu tva inclus!
Sony PS3-Beyond games
- nemesys_alien
Un nou controller. Am dat Logitech-ul Chillstream si am comandat un xBox 360 Controller.
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment.
| Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing

- mcm_heretic
Carrefour Madrid.Vladutz20 wrote:Sa-l stapanesti sanatos ! La ce magazin este oferta ?

Scythe Kama PWM Fan 12cm
Recomand pozitiv. Este extrem de silentios de la 800 RPM in jos. Si uite asa am 2 fan-uri cu care sa ma joc cu SpeedFan: Scythe S-Flex 800 si Scythe Kama.
Hmm, incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult brand-ul asta. Daca ar scoate ceva fanless pentru video as avea toata gama: fan-uri, Ninja, Quiet Drive.![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Recomand pozitiv. Este extrem de silentios de la 800 RPM in jos. Si uite asa am 2 fan-uri cu care sa ma joc cu SpeedFan: Scythe S-Flex 800 si Scythe Kama.
Hmm, incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult brand-ul asta. Daca ar scoate ceva fanless pentru video as avea toata gama: fan-uri, Ninja, Quiet Drive.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
- SharpShooter
a sosit si momentul marelui upgrade asa ca am studiat putin ce au baietii prin Garaj si am scos pt distractie 1.556 RON
Placa de baza Asus M2N-Plus SLI Vista Edition

Procesor AMD Athlon 64 X2 5200+ Windsor Box

Memorie Corsair 2 GB DDR2 800 MHz CL5 Dual Channel Kit

Placa video Gainward BLISS 8600GT Golden Sample 256MB DDR3 128-bit

dar cum o bucurie nu vine niciodata singura, sa dus dracu HDD si pana apuc sa ma bucur de jucarii fac ce zice olandezu
and now we wait
Placa de baza Asus M2N-Plus SLI Vista Edition

Procesor AMD Athlon 64 X2 5200+ Windsor Box

Memorie Corsair 2 GB DDR2 800 MHz CL5 Dual Channel Kit

Placa video Gainward BLISS 8600GT Golden Sample 256MB DDR3 128-bit

dar cum o bucurie nu vine niciodata singura, sa dus dracu HDD si pana apuc sa ma bucur de jucarii fac ce zice olandezu
and now we wait

E acelaşi fan care e şi pe Ninja/Infinity. După cod...burebista wrote:Scythe Kama PWM Fan 12cm
Hmm, incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult brand-ul asta. Daca ar scoate ceva fanless pentru video as avea toata gama: fan-uri, Ninja, Quiet Drive.

De unde şi cu cât l-ai luat? La IT Direct nu e în ofertă.

Înrolează-te azi în echipa de traforaj viteză! ![Faint [smilie=Faint.gif]](./images/smilies/Faint.gif)
![Faint [smilie=Faint.gif]](./images/smilies/Faint.gif)
Uite ca au la it Scythe Kama.korby wrote: Este acelaşi fan care e şi pe Ninja/Infinity. După cod...![]()
De unde şi cu cât l-ai luat? La IT Direct nu e în ofertă.
Sony PS3-Beyond games
itdirect sunt importatori oficiali Scythe in .ro. De o bucata de vreme. Incet-incet o sa gasiti toata gama Scythe la ei.korby wrote:De unde şi cu cât l-ai luat? La IT Direct nu e în ofertă.
...un fleac...m-au ciuruit...
Sa le stapanesti sanatos SharpShooter
Dintr-o economie la procesor, cu un Operon/X2 3800+/4000+, iti mai ramanea si ceva de HDD.

Live in your world, get pwned in mine!
Când am postat eu nu erau.Vladutz20 wrote:Uite ca au la it Scythe Kama.
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Tell me something I don't know.burebista wrote:itdirect sunt importatori oficiali Scythe in .ro. De o bucata de vreme. Incet-incet o sa gasiti toata gama Scythe la ei.
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Înrolează-te azi în echipa de traforaj viteză! ![Faint [smilie=Faint.gif]](./images/smilies/Faint.gif)
![Faint [smilie=Faint.gif]](./images/smilies/Faint.gif)
Intel C2D E2160
A-DATA Vitessa 800+ 2X1GB
Gigibyte P35 DS3
+Gigibyte X1950PRO Zalman care e ceva mai vechi
Nu imi vine sa cred ce sistem performant (din pespectiva OC-ului) îţi poti cumpara in ziua de azi...
A-DATA Vitessa 800+ 2X1GB
Gigibyte P35 DS3
+Gigibyte X1950PRO Zalman care e ceva mai vechi
Nu imi vine sa cred ce sistem performant (din pespectiva OC-ului) îţi poti cumpara in ziua de azi...
Un PocketPC cu GPS Mio P550m. Super jucaria, pacat ca Windows Mobile 5 e in stadiu de varza. Ii zice Windows, dar nu prea seamana cu ce e pe PC, puteau si ei sa puna un taskmanager cum trebuie. Se mai adauga un card SD 2 GB Adata cu garantie de 99 ani. Pfffff....fix peste 98 ani, 11 luni si 30 zile stric cardul intentionat si ma duc sa imi dea altul. Probabil o sa ma aleg moka cu unul de 2 TB
.

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.