Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?
Moderator: Moderatori
- Lightmaster
Re: Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?
Un Nokia 5300 Express music+ un card miniSD de 2GB
Este super telefonul, singurul dezavantaj fiind bateria care tine 230 de ore
Este super telefonul, singurul dezavantaj fiind bateria care tine 230 de ore
Nothing is ever Apple's fault. It is my fault I bought the most fragile cell phone in the world. I used my phone on Earth, in its natural environment. That should ruin a cell phone? I must be picky.
A venit timpul sa-mi schimb si eu batranul 7800GT cu un EVGA 8800GTS 320Mb
...sa fie primit![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
...sa fie primit
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Asus P6T | I7 920 rev.D0 | ProlimaTech Megahalems| 3*2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | HIS HD5870| HDD S-ata 2x HD642JJ Samsung | ANTEC NineHundred & Seasonic X-750 | Lenovo L220X & LG 32LH3000 | X-FI ELITE PRO | Kone & Logitech Illuminated
Corbu, start-settings-memory-tabul running programs - end task.
nu vrei şi spatele cărămizii să-ţi facă masaj?![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
nu vrei şi spatele cărămizii să-ţi facă masaj?
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Memorie OCZ OCZ2G8002GK DDR2 (240) 1GBx2 2GB KIT DUAL CHANNEL PC6400 800MHz CL 5-5-5-12 OCZ GOLD GAMER EDITION, Dual channel optimized
Un asus EN8600GT. Nu am avut timp sa o testez din cauza unor mici probleme cu reteaua electrica.
Probabil maine o sa montez pcul sa-i dau un bench. Destul de ieftina, la 420 de ron eu zic ca a meritat investitia. Sa vedem ce poate. 

Neah, exista un program free numit Magic Button. Face minuni. Am taskbar, am minimize si butonul de close chiar face close, nu minimize.Muad'Dib wrote:Corbu, start-settings-memory-tabul running programs - end task.
nu vrei şi spatele cărămizii să-ţi facă masaj?
P.S. Cum se minimizeaza MioMap ca nu gasesc decat la iGO ?
Last edited by Corbu' on Wed Jul 18, 2007 12:39 am, edited 1 time in total.
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
The outcome is usually depressing.
Dupa pataniile cu electrica, un UPS NeTYS PE 800 de la SOCOMEC SICON.
- Attachments
-
- netys_002_b_004_b.jpg (23.69 KiB) Viewed 1425 times
Asetek: pompa/rezervor, radiatoare 1x240 + 2x120, cpu block, chipset block.
Intel E4300 / 2x2gb ram ddr2 800 kingmax / mobo Ga 965p-ds3 rev 3.3 / BFG 8800gts 320mb OC / sursa Sirtec 500W / carcasa Asus
Pana acu toate ok
Mai putin un minor setback cu cablu ide ca trebuia instalat invers ...dar sa rezolvat 
Pana acu toate ok

- Attachments
-
- placa-video-bfg-8800gts-oc2-320mb-bfgr88320gtsoc2ei~227230.jpg (6.53 KiB) Viewed 1288 times
eVga 8800GTX
E 6750
Abit IP35 Pro
2GB A-Data Vitesta DDR 800MHz
Si o baterie de rezerva EL9 pentru Nikon D40
Sunt nerabdator sa pun noua confguratie la treaba/OC.
E 6750
Abit IP35 Pro
2GB A-Data Vitesta DDR 800MHz
Si o baterie de rezerva EL9 pentru Nikon D40
Sunt nerabdator sa pun noua confguratie la treaba/OC.

1- MSI P35 PLATINIUM - 570 RON

2-2x1 GB GEIL DDR2 800 ULTRA - 360 ron

3-E6420 - 570 ron

si in curand un Scythe Miné Rev. B la 110 ron

..azi sunt fericit![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)

2-2x1 GB GEIL DDR2 800 ULTRA - 360 ron

3-E6420 - 570 ron

si in curand un Scythe Miné Rev. B la 110 ron

..azi sunt fericit
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
E6420@3.44 Ghz v.default +Scythe Ninja revB | FSB ratio 1:1 | MSI P35 Platinium| 2 X 2 GB Adata Extreme 800+@860 4-4-4-12|Gigi 8800GT 512mb| WD AAKS 320GB +Samsung 250 GB|Allied 500 W|Antec Plus View AMG 1000
Nu mai bine iei Ninja la 120 lei? ![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Înrolează-te azi în echipa de traforaj viteză! ![Faint [smilie=Faint.gif]](./images/smilies/Faint.gif)
![Faint [smilie=Faint.gif]](./images/smilies/Faint.gif)
Deja este cu semnul intrebarii daca acel sistem de racire de la msi permite coolerul mine apai ninja nu cred !
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
2 GB ram Kingston la 667Mhz + Creative X-Fi eXtreme Fatality .Acum am si eu o intrebare:cum pot sa fac sa se vada cei 4 Gb de ram in win XP? Acum imi vede 3.25 Gb.
Va multumesc
Va multumesc
S-a mai discutat în repetate rânduri pe forum. Instalează un sistem de operare pe 64bit.
- van helsing
Corrupt their Soul - Leech their Life - Kill em all!
XP-ul pe 32 biti nu recunoaşte 4 GB RAM orice i-ai face.Asta ar trebui să te lămurească.
Imi pare bine sa va spun ca mi-am luat a doua placa video ASUS EN8800GTX pt SLI ![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Re:
OFF TOPIC
Asa este.Si la noi in retea am avut pana acuma doar niste "petarde" de switchuri, iar din cele inlocuite cu Repotec nu a picat nici unul (pana acuma)
. Legat de acea protectie as putea afla si eu mai multe cumva?
ON TOPIC
Merced wrote:Jeep al switch-urilor este intr-adevar, mai ales ca functionalitate. Pot spune cu mana pe inima ca s-au redus simtitor investitiile in switch-uri prin retea dupa ce s-a trecut pe acest brand. Sunt mult mai rezistente, iar dupa ce s-au pus si protectii copiate dupa niste scheme de la APC numarul celor care pica la furtuni este mult, mult mai mic.
Asa este.Si la noi in retea am avut pana acuma doar niste "petarde" de switchuri, iar din cele inlocuite cu Repotec nu a picat nici unul (pana acuma)

ON TOPIC
"E bine să fi mulţumit cu ceea ce ai, dar nu cu ceea ce eşti. "
Sir James MacKintosh
Sir James MacKintosh
Iti trimit o poza daca am cu ce sa fac, mai mult n-am ce face. 

frumoasa bucata!doru_bm wrote:Imi pare bine sa va spun ca mi-am luat a doua placa video ASUS EN8800GTX pt SLI

asteptam niste teste

O pereche de casti :
AKG K701
in valoare de 400$ imi sunt pe drum din usa.
Da stiu, nu-s normal
In curand o sa mai arunc inca 3000 de $ pentru ceva upgrade-uri la "studio".

AKG K701
Da stiu, nu-s normal

In curand o sa mai arunc inca 3000 de $ pentru ceva upgrade-uri la "studio".

Am schimbat placa de baza (din nou
) cu MSI P35 Neo2-FR...de data aceasta chiar platesc numai ce am nevoie...fara firewire, serial port
La prima vedere o placa foarte stabila,bios bogat in optiuni, si un pret bun zic eu 330 Ron
...mai multe detalii aici http://global.msi.com.tw/index.php?func ... t2_no=170#
La prima vedere o placa foarte stabila,bios bogat in optiuni, si un pret bun zic eu 330 Ron
...mai multe detalii aici http://global.msi.com.tw/index.php?func ... t2_no=170#
Asus P6T | I7 920 rev.D0 | ProlimaTech Megahalems| 3*2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | HIS HD5870| HDD S-ata 2x HD642JJ Samsung | ANTEC NineHundred & Seasonic X-750 | Lenovo L220X & LG 32LH3000 | X-FI ELITE PRO | Kone & Logitech Illuminated
Mi-am mai luat si o placa de baza Asus M2N-SLI Deluxe. Asta deoarece Asrock Alive SATA2-GLAN pe care o aveam se pare ca nu era compatibila cu placa video achiziotionata cateva posturi mai sus (Asus EN8600GT). 

Si tie ti-au murit laudatorii?AndreiD wrote:Da stiu, nu-s normal![]()
pai asta e lauda ?Dr.LED wrote:Si tie ti-au murit laudatorii?AndreiD wrote:Da stiu, nu-s normal![]()

Core 2 Duo E6700, FPO#: L630B052. 

Înrolează-te azi în echipa de traforaj viteză! ![Faint [smilie=Faint.gif]](./images/smilies/Faint.gif)
Sa vedem ce poate pe aerkorby wrote:Core 2 Duo E6700, FPO#: L630B052.
Inscrieri in noul sezon! -> prima liga de Counter Strike: Source din Romania www .cstrikesource.ro
Deocamdată e prea cald, dar am ceva resurse: Scythe Infinity + 2*Sunon KD1212PMB1-6A. ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Mi-a ajuns si mie astazi monitorul (Samsung 932B)...acum sa vad daca ma impac cu el 

Bijuterie monitorul ala!Sa il stapanesti sanatos! 
Pana una alta mi-am luat un joc de PS2!

Pana una alta mi-am luat un joc de PS2!

Dar cate console ai?novi wrote:Pana una alta mi-am luat un joc de PS2!
Inscrieri in noul sezon! -> prima liga de Counter Strike: Source din Romania www .cstrikesource.ro
PlayStation 3, dar merg si jocuri PS2 si probabil PS1.... nush sigur, la fel cum si pe PS2, merg jocurile PS1..FireMan wrote:Dar cate console ai?novi wrote:Pana una alta mi-am luat un joc de PS2!
Daca iei Ninja vezi cum faci sa cumperi si kit-ul bolt thru de la TR - backplate si suruburi pentru fixare.Vladutz20 wrote:Deja este cu semnul intrebarii daca acel sistem de racire de la msi permite coolerul mine apai ninja nu cred !

Multumesc Novinovi wrote:Bijuterie monitorul ala!Sa il stapanesti sanatos!![]()