PS: va rog raspunsuri doar la obiect fara iesiri in decor

Moderator: Moderatori
Da, in DOOM3, in Quake IV si in Hitman - Blood Money, x1900XTX rula sub 7900GT - teste pe concret cu un prieten, care avea acelasi sistem dar 7800GS pe AGP [io aveam 5-6 frame peste el... cu X1900XTX...pffffffffMai thspaps in ce jocuri batea 7900gt un x1900xt ? in quake si doom ?
.Pai jocurile alea sunt de rasu lumii sa le folosesti de test cand aparuse x1900xt mai sunt folosite de unele site-uri platite de nvidia sa DEA BINEDa, in DOOM3, in Quake IV si in Hitman - Blood Money, x1900XTX rula sub 7900GT - teste pe concret cu un prieten, care avea acelasi sistem dar 7800GS pe AGP [io aveam 5-6 frame peste el... cu X1900XTX...pffffffff ATI]
Daca ai fi citit topicul omul a ales deja 8800 gts 640 mbSteve-o wrote:in momentul de fatza eu zic ca nvidia este cea mai buna alegere
Nah man, eu iti spun ce am testat. Am avut 7900GT, x1900XT si X1900XTX. Am avut jocuri: Hitman Blood Money si FEAR care- primul mergea cu 5 frame peste 7800GS pe AGP si al doilea avea caderi la 10-15 fps. Lucruri care pe 7900GT nu se intamplau. Sigur, au fost jocuri - Oblivion unde x1900xtx a batut 7900gtx. Nu spun ca a fost o placa deloc rea. Spun ca, in istoria lu ATI, tot timpul au existat jocuri care sa mearga jenibil, sa aiba caderi, sa nu mearga cum trebuie, desi placile aveau si varfuri care bateau nVidia.HAHAHA mor de ras.Cred ca vorbesc cu un copil
Man, daca vrei sa o OC, mai bine una OC din fabrica. De ce? Aia au testat mai bine ca noi toti frecventele la care sa mearga placa stabil, si are sistem de racire altul decat ala stoc, tocmai sa sustina OC. E cel mai safe sa o iei gata OC. Din aceste 2 motive. Tu cu una stoc si racire stoc sigur poti sa obtii performante peste una OC, dar aia OC e testata riguros la frecventele alea si are un sistem de racire pe masura. Deci daca vrei ultima performanta care se poate stoarce, eVGA 8800GTS ACS3 KO sau BFG 8800GTS OC2Luci wrote:Ok, va multumesc, o sa merg pe 8800GTS...eu ma gandeam sa imi iau cea mai ieftina varianta(cred ca e de la Leadtek) si sa ii fac eu OC in caz ca o sa oboseasca in jocuri!Voi ce ziceti??
Sa cumpar o varianta OC din fabrica(BFG,eVGA) sau una stock si cu 2-3 milioane mai ieftina?
In cazul unui OC propriu performantele vor fi aceleasi cu cele ale unei placi OC din fabrica(la frecvente ~ egale)??
Aha, sigur ca da...si marmota ce facea...Aia au testat mai bine ca noi toti frecventele la care sa mearga placa stabil, si are sistem de racire altul decat ala stoc, tocmai sa sustina OC.
e0Vga ofera 10 ani garantie dupa cum urmeaza: 2 ani la firma de la care ai cumparat-o iar restul de 8 ani la e-Vga Europe. pt a beneficia de cei 8 ani in plus ,trebuie sa inscrii placa pe situl lor in decurs de 30 de zile de la cumparare.Cip2007 wrote:Evga respectiv are doar 2 ani garantie, mi se pare ciudat restul ofera 3 si ei numai 2 ... what's up with that?!?
L.E. BFG 8800GTS OC 640MB parca pare mai interesanta, ce ziceti?!?