Mp3 player bun
Moderator: Moderatori
-
Mp3 player bun
Stie cineva un mp3 player bun la un pret max de 220 ron ? Ce parere aveti de Iriver S10 ? e bun ? am si eu nevoie de niste pareri
Re: Mp3 player bun
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
S-a făcut în XtremPC numărul 87 un test de playere MP3.Iată şi clasamentul:
1.iRiver X20(9.48)-359 RON-Numărul 1 în top XtremPC
2.TrekStor i.Beat organix(9.44)-349 RON-Alegerea redacţiei XtremPC
3.iRiver S10(9.38)-239 RON
4.Packard Bell Vibe 350(9.27)-437 RON
5.TrekStor vibez(9.12)-759 RON
6.Prestigio PMP-501(9.00)-753 RON
7.iDREAM pockivision(8.77)-232 RON
8.Teac MP-350(8.74)-341 RON
9.Teac MP-222(8.57)-184 RON
10.Canyon CN-MPV1G(8.54)-231 RON
11.TrekStor i.Beat xtension(8.50)-159 RON
12.TrekStor i.Beat mood(8.43)-165 RON
13.Canyon CN-MP3SOF(8.39)-158 RON
14.Teac MP-150(8.29)-173 RON
15.Woxter i-Box 50(8.05)-300 RON
16.iDREAM pockipico(7.86)-217 RON
Testul a fost făcut în luna mai.Oricum nu cred că sunt mari diferenţe în prezent.Eu îţi recomand iRiver S10.
LE:ar mai putea fi şi iRiver X20 de 2 GB,numărul 1 în topul XtremPC.
1.iRiver X20(9.48)-359 RON-Numărul 1 în top XtremPC
2.TrekStor i.Beat organix(9.44)-349 RON-Alegerea redacţiei XtremPC
3.iRiver S10(9.38)-239 RON
4.Packard Bell Vibe 350(9.27)-437 RON
5.TrekStor vibez(9.12)-759 RON
6.Prestigio PMP-501(9.00)-753 RON
7.iDREAM pockivision(8.77)-232 RON
8.Teac MP-350(8.74)-341 RON
9.Teac MP-222(8.57)-184 RON
10.Canyon CN-MPV1G(8.54)-231 RON
11.TrekStor i.Beat xtension(8.50)-159 RON
12.TrekStor i.Beat mood(8.43)-165 RON
13.Canyon CN-MP3SOF(8.39)-158 RON
14.Teac MP-150(8.29)-173 RON
15.Woxter i-Box 50(8.05)-300 RON
16.iDREAM pockipico(7.86)-217 RON
Testul a fost făcut în luna mai.Oricum nu cred că sunt mari diferenţe în prezent.Eu îţi recomand iRiver S10.
LE:ar mai putea fi şi iRiver X20 de 2 GB,numărul 1 în topul XtremPC.
Primadata spunene ce te intereseaza la un player, portabilitatea,autonomia, capacitatea de a vedea filme..... Iriverul S10 l-am luat in primavara pentru o prietena si personal m-a impresionat ca si calitate a sunetului (cu alte casti), dar e un pic cam greu de manevrat pentru ca e prea mic si personal mi s-a parut un pic ciudat sistemul si nu foarte practic pentru dimensiunea lui ar mai fi bateria care nu tine decat aproximativ 7 ore, dar daca nu pleci in drumetii zile intregi e perfect.
-
pai mah cam intereseaza toate la un mp3 player
, de plecat in drumeti lungi nu prea oricum daca e sa plec pot sa il alimentez 

Eu zic să te gândeşti foarte bine dacă ai cu adevărat nevoie de un mp3 player care să poată reda fişiere video.
De acord cu [esharoth] , acu ceva vreme mi-am luat un iriver X20, si desi vizionarea de filme pare foarte practic si "trendy"
, dupa o luna m-am plictisit pentru ca deja am dat de dezavantaje (ecran totusi mic pentru un film,probleme de compatibilitate, convertirea fisierelor dureaza o vesnicie, marimea playerului) si am renuntat complet la video, chiar ma gandesc sa-l vand si sa iau ceva mai compact. Personal as merge pe un iriver T60 sau S10

-
pai si eu mam gandit tot la un iriver s10 sau t60 dar nu stiu ce sa aleg ca nu am avut sansa sa butonez nici unul din ele si nici sa el ascult :|. Deasta ceream niste pareri daca e bun S10 si merita sau daca e altul mai bun ca el la un pret identic sau cu 10 ron in plus sau minus.
Poi, ca si calitate a sunetului S10 si T60 sunt aproape identice, diferenta vine mai mult la baterie, S10 are Li-Po care te va tine cam 7 ore iar T60 are baterie AAA care te va tine cam 19 ore. Atentie la S10 pentru ca formatul castilor te obliga sa porti playerul in gat. Daca nu iti plac niciunu de la iriver ar mai fi trekstor care vine cu casti sennheiser.
-
Bineinteles ca se pot schimba castile la S10 doar ca el a fost gandit sa fie purtat in gat...mie mi sa parut extrem de incomod sal tot scot din buzunar de fiecare data cand vroiam sa schimb piesa sau sa modific volumul
-
as putea spune ca aprox orice player ai avea tot trebuie sa il scoti din buzunar....adica pe toate le porti in buzunar :| si unele sunt mai mari si te incomodeaza si unele mai mici ....dar as vrea sa stiu pana la urma ce sa imi iau ca nu pot sa mah decid ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Nu neaparat, de exemplu X20-ul meu nu trebuie scos din buzunar...il manevrez extrem de usor cu un singur deget, iar cand trebuie sa schimb piesa practic apas pe pantalon
, la banii astia ar mai fi trekstor-ul care vine cu casti de calitate (sennheiser) si a luat si nota mare in testul din revista http://www.emag.ro/mp3_playere/mp3-play ... ixFMgold2G

-
x20-ul e 300 ron :| si nu pot sa il iau acum ...momentan bani care ii am sunt 210 ron .., ce ziceti si de mp3 player-ul sony NW E505 ?
Ar merita un sony NW E505 (512 Mb memoria ) pret 150 ron . second hand.?
c'mon haideti cu niste pareri pe aici
Ar merita un sony NW E505 (512 Mb memoria ) pret 150 ron . second hand.?
c'mon haideti cu niste pareri pe aici

Mi se par putini acei 512 mb, eu zic sa mergi linistit pe trekstor organix, care a luat note mari cam peste tot unde a fost testat (inclusiv XPC unde a luat locul 2 si alegerea redactiei) si in plus vine cu 2 gigei si casti sennheiser
-
La avut cineva ca mp3 player sa imi zica si mie cum e ? mare , mic fata de S10.
http://www.emag.ro/mp3_playere/mp3-play ... ixFMgold2G
http://www.emag.ro/mp3_playere/mp3-play ... ixFMgold2G
Am sa postez si eu aici pentru a nu deschide un topic nou.Vreau si eu un mp3 player pt. tatal meu.Vreau sa aiba:
1.Radio Fm de calitate
2.Memorie de 1 gb
3.Autonomie "bunicica"
4.Sa nu coste mai mult de 150 lei(hai poate un maxim de 200 lei)
Pentru cei care ma vor ajuta![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
1.Radio Fm de calitate
2.Memorie de 1 gb
3.Autonomie "bunicica"
4.Sa nu coste mai mult de 150 lei(hai poate un maxim de 200 lei)
Pentru cei care ma vor ajuta
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Old nick :Nokia
Trance Around The World
Trance Around The World
Dacă nu vrei să te încurci cu vizionare de filme, citire text sau mai ştiu eu ce alte bălării, dar vrei în schimb calitate bună a sunetului şi o autonomie acceptabilă, ai putea lua un iRiver T60FM, de 1GB sau chiar de 2GB. De asemenea, te poţi orienta şi spre un Trekstor.
[esharoth] ai ascultat Trekstor cum se aude?...merită din punct de vedere al calitatii audio sau costa mai mult din cauza castilor incluse?[esharoth] wrote:Dacă nu vrei să te încurci cu vizionare de filme, citire text sau mai ştiu eu ce alte bălării, dar vrei în schimb calitate bună a sunetului şi o autonomie acceptabilă, ai putea lua un iRiver T60FM, de 1GB sau chiar de 2GB. De asemenea, te poţi orienta şi spre un Trekstor.
...
Spoiler!
...Re: Mp3 player bun
Da, am încercat două modele de Trekstor (i.Beat organix şi i.Beat cebrax) şi nu am fost dezamăgit. La sunet, m-au deranjat puţin înaltele, dar asta la volum destul de ridicat. De asemenea, nu am fost prea entuziasmat de calitatea materialelor folosite (cele două aparate Trekstor mi s-au părut fragile, asta comparându-le cu un iRiver T10, model pe care îl folosesc eu momentan, o adevărată "piatră"). O altă problemă ar fi suportul limitat oferit de compania producătoare (să te ferească sfinţii să vrei să faci update de firmware sau să îţi apară cine ştie ce probleme; am încercat să fac update de firmware, am urmat instrucţiunile de pe site-ul oficial, softul a zis că şi-a făcut treaba şi, când colo, surpriză!, nu mai mergea mp3 playerul; apoi am vazut că au pe site şi un manual legat de rezolvarea problemelor de schimbare de firmware şi, când colo, surpriză!, instrucţiunile erau în turcă; până la urmă l-am rezolvat, mai mult din nimereală; din nefericire, multă lume are probleme de genul ăsta).
În ciuda acestor fapte, părerea mea este că îşi merită banii din plin. Preţul este acceptabil pentru ceea ce oferă.
În ciuda acestor fapte, părerea mea este că îşi merită banii din plin. Preţul este acceptabil pentru ceea ce oferă.
-
din cate am auzit de la o persoana ..cica Iriver S10 se aude mai tare si mai bine decat T10...acum nu stiu ce sa aleg ori Iriver S10 ori trekstor as vrea si eu sa stiu cam cat de mare este trekstor i.Beat Organix si as mai avea o intrebare la Iriver S10 dupa 1 an ii scade performanta bateriei sau .. ...ca vreau sa stiu daca e aceeasi faza ca la ipod cu acele cicluri de incarcare. Adica din alea 8 h dupa 1 an o sa fie 7 sau 6 ore ? 

-
Pe mine ma intereseaza un Trekstor i.Beat.organix de 2GB. Stie careva care sunt sansele sa am probleme cu soft-ul lui ? Adica nu vreau sa fiu nevoit sa patesc ce a patit esharoth si sa citesc turca pentru a update-a firmware-ul.
A rough road leads to the stars
Ad Astra Per Aspera
Ad Astra Per Aspera
am avut ocazia de a tine in mana un astfel de player.....pot zice ca am ramas placut impresionat ( ce mic e .... doamneCrissti1707 wrote:din cate am auzit de la o persoana ..cica Iriver S10 se aude mai tare si mai bine decat T10...acum nu stiu ce sa aleg ori Iriver S10 ori trekstor as vrea si eu sa stiu cam cat de mare este trekstor i.Beat Organix si as mai avea o intrebare la Iriver S10 dupa 1 an ii scade performanta bateriei sau .. ...ca vreau sa stiu daca e aceeasi faza ca la ipod cu acele cicluri de incarcare. Adica din alea 8 h dupa 1 an o sa fie 7 sau 6 ore ?

![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)

...
Spoiler!
...-
depinde acu presupun de player si cum ti-e norocu.... precizez ca playerul nu e al meu si am si specificat: "am avut ocazia de a tine in mana un astfel de player"
....in rest iti urez bafta in alegerea playerului ideal
(oricum nu cred ca exista unul care sa le aiba pe toate si sa fie perfect....)
Ps: Orienteaza-te catre un player cu autonomie si calitate audio buna

Ps: Orienteaza-te catre un player cu autonomie si calitate audio buna

...
Spoiler!
...-
pai deasta am si apelat la acest forum sa imi dea si mie cineva niste pareri despre ce player sa iau 

-
pai ce mai vrei mai mult?
ai primit un 'review' destul de bun referitor la playerele care le poti cumpara in 220 RON: Trekstor, iRiver T10, T60, S10.
....dar zic eu ca ai destule informatii
ai primit un 'review' destul de bun referitor la playerele care le poti cumpara in 220 RON: Trekstor, iRiver T10, T60, S10.
KeTeK wrote:Primadata spunene ce te intereseaza la un player, portabilitatea,autonomia, capacitatea de a vedea filme..... Iriverul S10 l-am luat in primavara pentru o prietena si personal m-a impresionat ca si calitate a sunetului (cu alte casti), dar e un pic cam greu de manevrat pentru ca e prea mic si personal mi s-a parut un pic ciudat sistemul si nu foarte practic pentru dimensiunea lui ar mai fi bateria care nu tine decat aproximativ 7 ore, dar daca nu pleci in drumetii zile intregi e perfect.
KeTeK wrote:Poi, ca si calitate a sunetului S10 si T60 sunt aproape identice, diferenta vine mai mult la baterie, S10 are Li-Po care te va tine cam 7 ore iar T60 are baterie AAA care te va tine cam 19 ore. Atentie la S10 pentru ca formatul castilor te obliga sa porti playerul in gat. Daca nu iti plac niciunu de la iriver ar mai fi trekstor care vine cu casti sennheiser.
[esharoth] wrote:Da, am încercat două modele de Trekstor (i.Beat organix şi i.Beat cebrax) şi nu am fost dezamăgit. La sunet, m-au deranjat puţin înaltele, dar asta la volum destul de ridicat. De asemenea, nu am fost prea entuziasmat de calitatea materialelor folosite (cele două aparate Trekstor mi s-au părut fragile, asta comparându-le cu un iRiver T10, model pe care îl folosesc eu momentan, o adevărată "piatră"). O altă problemă ar fi suportul limitat oferit de compania producătoare (să te ferească sfinţii să vrei să faci update de firmware sau să îţi apară cine ştie ce probleme; am încercat să fac update de firmware, am urmat instrucţiunile de pe site-ul oficial, softul a zis că şi-a făcut treaba şi, când colo, surpriză!, nu mai mergea mp3 playerul; apoi am vazut că au pe site şi un manual legat de rezolvarea problemelor de schimbare de firmware şi, când colo, surpriză!, instrucţiunile erau în turcă; până la urmă l-am rezolvat, mai mult din nimereală; din nefericire, multă lume are probleme de genul ăsta).
poate nu mai e nimeni pe forum care sa te ajuteCrissti1707 wrote:hai mah chiar nimeni nu poate sa imi raspunda si mei la cerinte ...

...
Spoiler!
...Re: Mp3 player bun
Ti-au recomandat baetii, dar daca poti sa mai strangi 100 Ron te alegi cu un "MP3 Player IRIVER - X20 FM 2GB" - o scula care merita fiecare banut. Sunt anumite lucruri pentru care merita strangi un banut in plus. 

-
ok am inteles am primit raspunsuri dar vreau sa stiu pana la urma dintre astea 3 care merita sa fie cumparat ca nu merita chiar toate
cel putin eu vreau doar unu dintre ele 

Uite si raspunsul, dat cu un post mai susCrissti1707 wrote:ok am inteles am primit raspunsuri dar vreau sa stiu pana la urma dintre astea 3 care merita sa fie cumparat ca nu merita chiar toatecel putin eu vreau doar unu dintre ele

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
E bine ca am si unii prieteni care inteleg de vorba buna

XSamSung wrote:Ti-au recomandat baetii, dar daca poti sa mai strangi 100 Ron te alegi cu un "MP3 Player IRIVER - X20 FM 2GB" - o scula care merita fiecare banut. Sunt anumite lucruri pentru care merita strangi un banut in plus.
-
va anunt ca am facut rost de 300 de ron dar nu stiu daca ias da pe iriver X20 ......ziceam sa mai pastrez si eu un banut acolo de cheltuiala .....dar nu stiu ce sa fac ..... 

Daca banii sunt strict pentru MP3 player, ia-l. (ca doar nu te pui sa iei un MP3 din banii de cheltuieli
) Eu zic ca o sa iti mai ramana si de o bere, daca nu iei de banii de cheltuieli 

Iriver T60 nu l-am gasit pe site-ul lor. Ma ajuta cineva?
Edit: gata, am gasit!
http://www.iriver.eu.com/flash_player.h ... w=features
Edit: gata, am gasit!
http://www.iriver.eu.com/flash_player.h ... w=features
Las-o ba ca merge-asa... Parerea mea!
Eu zic că poţi să mergi liniştit pe acel model, dar să nu faci vreun update de firmware dacă nu eşti cu adevărat nevoit.SoboLAN wrote:Pe mine ma intereseaza un Trekstor i.Beat.organix de 2GB. Stie careva care sunt sansele sa am probleme cu soft-ul lui ? Adica nu vreau sa fiu nevoit sa patesc ce a patit esharoth si sa citesc turca pentru a update-a firmware-ul.
eu iti recomand ipod nano sau ipod shuffle pe care le poti lua foarte ieftin de pe ebay
Detin un sansa e260 nu de mult timp si mi se pare destul de bun, cel putin pentru necesitatile mele. Avand in vedere ca am stat vreo 2 ani cu un Creative Rhomba de 256 (cu sunetul statea destul de bine) insa am vrut ceva mai mare.
126 CAD = 274.680000 LEI Cam la pretul asta l-am luat eu, vezi poate poti sa testezi unul/sau diferite modele sa te lamuresti.
126 CAD = 274.680000 LEI Cam la pretul asta l-am luat eu, vezi poate poti sa testezi unul/sau diferite modele sa te lamuresti.
Silverstone TJ04
Acer Al1916
Asus M2N-E, OCZ GameXStream 600w, OCZ Platinum 2x1GB DDRII PC2 6400 800Mhz, Amd Athlon 64 X2 4600+, XFX 7900GS, Seagate 3200GB 7200.10 RPM, Creative Sound Blaster Audigy.
Acer Al1916
Asus M2N-E, OCZ GameXStream 600w, OCZ Platinum 2x1GB DDRII PC2 6400 800Mhz, Amd Athlon 64 X2 4600+, XFX 7900GS, Seagate 3200GB 7200.10 RPM, Creative Sound Blaster Audigy.