sistem de sunet in $100
Moderator: Moderatori
sistem de sunet in $100
M-am saturat de casti si mi-am lut de 2-3 zile un logitech Z4, totul e ok, e mult mai mult de cat ma asteptam dar am vazut ca puteam sa-mi iau exact in acelasi pret cu aceleasi specificatii un X-540. merită sau stiti cumva un sistem mai bun in acelasi pret? Placa de sunet ii Realtek High Definition si ma gandesc sa iau alta dar nu stiu de care. Help...
Z-4 - care-l am acum
X-540 la care ma gandesc
X-530 - de asta ce ziceti?
Z-4 - care-l am acum
X-540 la care ma gandesc
X-530 - de asta ce ziceti?
Think whatever™!
-
Re: sistem de sunet in $100
Pai da dar X-540 e 5.1 Sper doar sa am aceasi calitate si in 5.1 ...
Think whatever™!
madmax wrote:Pai da dar X-540 e 5.1 Sper doar sa am aceasi calitate si in 5.1 ...
X 540 are un subwoofer cu diagonala mica a difuzorului, chiar foarte mica, iar bassul e slab in comparatie cu z 4 tocmai din cauza diagonalei, plus ca z 4 are si un sistem unic pt ca basul sa iasa clar ( asa am citit pe site, acum 2 luni cand am fost pus in situatia ta..1 sapt am tot citit pe net articole si am ascultat boxe in magazin

LE: Tehnologia de care vorbeam la Z 4 : Award-winning pressure-driver subwoofer: Patented Logitech technology delivers unparalleled, distortion-free bass. Includes its own volume control.
Nu te gandi sa-l schimbi, ai face o mare greseala

Pai nu are mai multi watti, e la fel... am sa-l schimb doar de dragul 5.1 ca oricum o sa-mi iau un Z-5300e si o placa de sunet cat de repede si nu stiu de unde ti-ai dat tu seama ca are bass mai naspa. Oricum nu-l folosesc numa la jumatate in 98% din timp cat folosesc boxele.
Think whatever™!
-
la asta m-am referit
yakuza26 wrote:nu conteaza ca x 540 are mai multi watti, nu se compara calitatea lui cu al Z4-ului
Think whatever™!
Vreau si eu sa-mi iau un sistem 2.1 cam pana in vreo 2 milioane..Care ar fi cele mai bune solutii?
Voi cumpara fie online din .ro fie de la magazine si-s tare nedumerit.
Voi cumpara fie online din .ro fie de la magazine si-s tare nedumerit.
Science is organized knowledge. Wisdom is organized life.
Vechiul user dandanel
Vechiul user dandanel
-
eu zic ca se poate compara calitatea poate sa fie chiar mai buna si nici nu mah indoiesc ca nu poate fi mai buna ...dar ca sa le folosesti la potential max. cum ar fi ....iti trebuie si o placa de sunet buna
. ce placa de sunet ai ?

-
Ai luat Z4 acum cateva zile, acum vrei X-530/X-540, si peste ceva timp Z-5300e ??? tu schimbi sistemele audio ca pe sosete???
Ramai la Z4, normal ca se aude mai bine decat X-530/X-540, ce e asa de greu de crezut? (eu am avut X-230 si s-a simtit diferenta de calitate cand mi-am luat Z3e).....tu ceri un sfat si cand ti se da tot ca tine faci. Pai atunci ia-ti Logitech X-530/X-540, daca tot vrei sa il cumperi si nu crezi ca se aude mai slab decat Z4.
Pai poate le-a ascultat omu' ,uooooof.madmax wrote:si nu stiu de unde ti-ai dat tu seama ca are bass mai naspa.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- Marius The Boss
ramai cu Z4,x540 e mai slab ca z4,daca vrei ceva mai bun te sfatuiesc la un Z2300,dar sare putin de 100$
We live in Romania and that keeps us busy all the time!
Sa fiu in locul tau as ramane pe sistemul care il ai deja.
Daca te nemultumeste intr-adevar(si nu cred ca e vorba de bass in acest caz) atunci te poti orienta catre sistemul de care zice XSamsungX. La cat l-a laudat zic si eu ca e bun de ceva.
Asa ca fapt divers Genius 5.1 a scazut sub pragul de 3 milioane.
Daca te nemultumeste intr-adevar(si nu cred ca e vorba de bass in acest caz) atunci te poti orienta catre sistemul de care zice XSamsungX. La cat l-a laudat zic si eu ca e bun de ceva.
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Asa ca fapt divers Genius 5.1 a scazut sub pragul de 3 milioane.
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
Oameni buni, nu is prost sa-mi iau sistem mai slab doar ca e 5.1 pentru perioada lunga. Initial am zis ca-l dau inapoi pe un X-540 doar sa am 5.1 pana imi iau altceva pentru ca costa tot atata dar dupa multe razgandeli am zis ca imi iau Z-5300 5.1 dar cand am citit review pe cnet si am vazut ce zic aia ![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)

le: ce a vrut sa zica XSamSung?
mi-am schimbat parerea. Acum m-am hotarat. Am fost la magazin cu Z-4 si mi-au dat inapoi banii $100 de pe el si mai adun cativa $ pe langa vreo astia $50 cat mai am sa-mi iau Creative ]G500 310 Watts RMS 5.1 GigaWorks ProGamer de pe newegg. Multam de sfaturi.In the end, the Logitech Z-5300 speakers performed about as we'd expected for the price, but we'd spend a fraction more for Creative's competing ProGamer G500.
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)

le: ce a vrut sa zica XSamSung?

Think whatever™!
Am nevoie sa stiu repede care placa de sunet ar merge cel mai bine cu Creative] G500 310 Watts RMS 5.1 GigaWorks ProGamer, sa nu fie prea mult dar nici prea putin, numa cat cat pot boxele, eventual tot un creative. Poate un user mai matinal... multumesc.
is tare nehotarat...
http://www.newegg.com/Store/Category.as ... DI-Devices
le: Ma tot uit la Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, e buna placa sau e mult peste nivelul boxelor?
is tare nehotarat...

le: Ma tot uit la Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, e buna placa sau e mult peste nivelul boxelor?
Think whatever™!
E foarte buna placa.Un astfel de sistem merita o placa de sunet pe masuramadmax wrote: e buna placa sau e mult peste nivelul boxelor?

Old nick :Nokia
Trance Around The World
Trance Around The World
Si extreme music e iarasi foarte buna. Nu ar strica sa vezi de niste placi M Audio, sunt cele mai meseriase 

Eu m-am tzapalit cu Xtreme Music - am prins una defecta, desi fizic arata OK. Pe scurt, scotea niste zgomote deranjate - la inceput am crezut ca asa vine ea standard si trebuie setata. Abia dupa ce am ascultat o placa Xtreme Gammer (care e aporoape acelasi lucru) mi-am dat seama ca ceva nu e ok la mine. Suna jenant comparabil cu cea integrata
cu toate sofurile ei. Am scos inaltele si SW si se auzea mult mai bine dar nu pot sa accept asa ceva. Am trimis-o inapoi la garantie si am dat de alt ghinion - placa era scoasa din productie la vremea respectiva (cred ca au scos in mod special sa ma streseze pe mine).Mi-au trimis cei de la garantie o placa Creative Xtreme Audio in schimb,... NICE JOKE!
- a doua zi am trimis-o inapoi preferand banii in schimb.
Acum ca au aparut din nou, posibil ceva revizie mai noua ma gandesc sa mai fac o achizitie. A 2-a ora sper sa fie cu noroc. Ce-i drept acum am un mic/mare bonus - sunt vanzator/cumparator deci nu ma bazez doar pe noroc.

![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Acum ca au aparut din nou, posibil ceva revizie mai noua ma gandesc sa mai fac o achizitie. A 2-a ora sper sa fie cu noroc. Ce-i drept acum am un mic/mare bonus - sunt vanzator/cumparator deci nu ma bazez doar pe noroc.

Pe newegg nu este si pe creative.com daca dau buy now ma duce la pagina cu alte produse. O sa iau X-Fi XtremeGamer pt ca si sistemul de sunet in principal e pt gaming.
Think whatever™!
La mine merge pe creative.com de la toate tarile listate acolo, doar ca Romania nu este printre ele.madmax wrote:Pe newegg nu este si pe creative.com daca dau buy now ma duce la pagina cu alte produse. O sa iau X-Fi XtremeGamer pt ca si sistemul de sunet in principal e pt gaming.

Esti sigur? Take a look mai atentXSamSung wrote:La mine merge pe creative.com de la toate tarile listate acolo, doar ca Romania nu este printre ele.madmax wrote:Pe newegg nu este si pe creative.com daca dau buy now ma duce la pagina cu alte produse. O sa iau X-Fi XtremeGamer pt ca si sistemul de sunet in principal e pt gaming.

Pagina Creative pt Romania

http://ro.europe.creative.com/
Daca tot esti in USA, arunca un ochi la aceste recomandari :
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 836124005R
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 836127002R
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6836127002
Sunt 2.0 toate, dar iti garantez ca daca ai si o placa de sunet decenta se vor auzi mult mai bine decat orice sistem logitech sau creative care vrei tu sa iti cumperi.
Vad ca ai placa de sunet Realtek.... iti recomand un E-MU 0404 sau un M-AUDIO Revolution 5.1
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 836124005R
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 836127002R
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6836127002
Sunt 2.0 toate, dar iti garantez ca daca ai si o placa de sunet decenta se vor auzi mult mai bine decat orice sistem logitech sau creative care vrei tu sa iti cumperi.
Vad ca ai placa de sunet Realtek.... iti recomand un E-MU 0404 sau un M-AUDIO Revolution 5.1

Multumesc de recomandari dar eu vreau 5.1 neaparat, chiar daca se aude oleaca mai slab ca un 2.1 in aceasi bani. Problema e ca a intervenit ceva si nu le mai pot lua chiar acum numa mai incolo, vreo saptamana doua. 

Think whatever™!
Din S.U.A.(in romania nu mai gasesti asa ceva)
off:iau se scrie intr-un cuvant

off:iau se scrie intr-un cuvant
militia wrote: sa-mi i-au si eu
Old nick :Nokia
Trance Around The World
Trance Around The World
Pana la urma am luat X-540 pt 5.1 dar nu ma pot bucura de 5.1 la mine in camera pentru ca cablurile is prea scurte.
Ma gandesc sa le duc inapoi... sa mai strang bani pt alt sistem nu se pune problema ca nu mai lucru si incepe scoala. 
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

Think whatever™!
- Lord_Silver
Intre Logitech X-540 si Z-4 pe care l-ai avut inainte care se aude mai bine ? Si ca putere comparandu-le care e mai puternic ?
Eu chiar nu observ nici o diferenta. Asta e mai puternic putin cred dar tot cam acolo e, dar si daca s-ar auzi mai naspa ca Z-4 tot imi place mai mult ca e 5.1 si tot ati zis ca bass-ul e mai naspa dar mie mi se pare la fel, oricum nu folosesc boxele la potentialul lor.
Think whatever™!