Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

XSamSung

Re: Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?

Post by XSamSung »

AndreiD wrote:
XSamSung wrote:
Ete nah, exagerezi - o folosesc pentru acasa, nu am de gand sa distrez un stadion cu placa asta. Cat despre pret, la 240 Ron nu gasesc nimic mai bun garantat. Ar mai fi de adaugat ca sunt si Gamer, desi mai nou doar ocazional. :icon_smile:
Un Revo 5.1 este 270 de RON la avaudiosys, dar daca ai dorit un "Xtreme" music...
Oricum sa o stapanesti sanatos!
Stii bine ca M-audio sta mai prost in jocuri . Am mai avut una defecta, tot Extreme Music si eu care credeam ca placa e de vina. [smilie=maniac.gif] Sunt multumit de alegere, daca n-as fi multumit as putea returna scula mergand pe cea recomandata de tine, dar nu e cazul. Cat despre http://www.avaudiosys.ro - n-am auzit niciodata de el, dar dupa cum se prezinta, eu n-as cumpara ceva de pe situl respectiv, ma mir ca ai gasit ceva in ghiveciul ala. :d
SergiuA&B

Post by SergiuA&B »

Ceva sa-mi desfunde urechile \:D/
Old nick :Nokia
Trance Around The World
AndreiD

Post by AndreiD »

Stii bine ca M-audio sta mai prost in jocuri . Am mai avut una defecta, tot Extreme Music si eu care credeam ca placa e de vina. [smilie=maniac.gif] Sunt multumit de alegere, daca n-as fi multumit as putea returna scula mergand pe cea recomandata de tine, dar nu e cazul. Cat despre http://www.avaudiosys.ro - n-am auzit niciodata de el, dar dupa cum se prezinta, eu n-as cumpara ceva de pe situl respectiv, ma mir ca ai gasit ceva in ghiveciul ala. :d
AV Audio Sys sunt importatori pentru multe branduri de gizmos pentru studio, inclusiv M-Audio deci eu personal as merge cu incredere pe ei.
Si daca vrei sa gasesti revo , go : Interfete audio - > Interfete audio PCI [smilie=Thumbs-Up.gif]
Diferenta intre Xtreme Music si Revo in jocuri este de 2-3 fps si faptul ca nu ai atatea brizz brizz-uri legate de audio din jocuri, in rest la auditie muzicala, revo este cu 2 clase peste. Eu personal cand e sa cumpar o placa de sunet, o cumpar pentru auditie muzicala, daca vreau sunet cu brizz brizz in jocuri , imi pot lua un Audigy SE si e de ajuns :) (Acum am Audigy SE pentru jocuri si E-MU 0404 USB pentru auditie muzicala pe PC, si se simte diferenta!)
XSamSung

Post by XSamSung »

nokia.moisil wrote:Ceva sa-mi desfunde urechile \:D/
Astept pareri personale legat de aceste casti, sunt in lista mea de "what to buy next".

Mersi,
Bluetooth

Post by Bluetooth »

Offtopic
@xsamsung
Nu sunt mare audiofil, dar am ascultat Pioneer-ul (la un coleg) ala si mia placut cum se aude, singura conditie la casti in genul e sa fie legate la o placa audio buna/statie, am ascultat la un MP3, si chiar si la W810 meu cu MegaBass, era destul de OK, dar dupa conectarea la o statie Technics (nu stiu model, etc) s-a simtit diferenta bine [smilie=maniac.gif] . Cel mai mult mi-a placut finetea materialului care invaluie urechea 8-[
XSamSung

Post by XSamSung »

XSamSung wrote:
nokia.moisil wrote:Ceva sa-mi desfunde urechile \:D/
Astept pareri personale legat de aceste casti, sunt in lista mea de "what to buy next".

Mersi,
Audigy SE pentru jocuri si E-MU 0404 USB pentru auditie muzicala pe PC, si se simte diferenta!)
Audigy nu se compara cu Xtreme Music, e ca si cum ai compara un Audi 80 cu Audi A8, cat despre E-MU stiu ce pot sculele respective, dar si costa. Despre M-audio nu stiu nimic live, pentru ca nu am ascultat niciodata un stistem audio completat de placa respectiva, dar din cate am auzit de la alti posesori de pe diferite forumuri - nu sta prea bine in jocuri, altii zic ca Xtreme Music ar fi peste, dar in final parerile sunt subiective. Totusi eu nu-mi permit sa schimb placile in functie de aplicatie, nici nu mai am alt slot PCI liber. [smilie=maniac.gif]
SergiuA&B

Post by SergiuA&B »

XSamSung wrote:

Mersi,
Sunt foarte comode(uneori nici nu le simt),calitatea sunetului mult imbunatatita(aveam niste casti rpc),acopera intreaga gama de frecvente,si cu un audigy S.E,simt basul pana in gat.In concluzie o investiti foarte buna pentru un...."audiofil" :tongue3: ca mine [smilie=Victory.gif]
Trance Around The World
AndreiD

Post by AndreiD »

Pot sa va zic din proprie experienta ca Pioneer SE-M380 sunt cea mai buna alegere in raza de 100-200 de RON.
(Cel putin daca e sa ne uitam la ce casti sunt la noi pe piata).
Cuplate cu o placa de sunet buna, castile acestea ar incanta multe urechi.
Serban

Post by Serban »

Ultima achizitie e o camera Sony SR-32E. HDD de 30GB, optic 40X, luata din Andora (tara mica dintre Spania si Franta, fara taxe) cu 350 de euro. Asta inseamna mai ieftina cu 6 milioane decat in Romania.
Image
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Saitek Eclipse si Razer Krait ,cu 60 euro amandoua din Franta,mult mai ieftin decat in Romania.
Attachments
317912.jpg
674_razer_krait.jpg
674_razer_krait.jpg (9.91 KiB) Viewed 1532 times
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Pigoo

Post by Pigoo »

router Trendnet cu 130ron din romania [smilie=Nice-try.gif]
pana acum numai draci mi-am facut cu el . cred ca l-am stricat , am apasat de 10 ori reset ca nu mai vroia sa mearga si acum palpaie ledurile si imi apare "cabble unpluged" [smilie=Nice-try.gif] mda.. ce nervi am . maine il duc inapoi :angry4: ](*,)
Men are like guns. They're funny.
XSamSung

Post by XSamSung »

gabe_racer wrote:Saitek Eclipse si Razer Krait ,cu 60 euro amandoua din Franta,mult mai ieftin decat in Romania.

Fa o poza ca Razer Krait in mana ta. :icon_smile:

PS.Vreau sa stiu daca e chiar atat de mic pe cat se spune.
gabe_racer

Post by gabe_racer »

E destul de micut dar te obisnuiesti repede cu el,forma e excelenta.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Djurdjak

Post by Djurdjak »

Viewstar 22" wide. Image
System
DO NOT underestimate the power of PINK chicks
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Una bucata Panasonic FZ8S - 1000RON.
Image
+ un extra acumulator si o gentuta Tamrac (am luat una cam mica da sincer nu stiu de ce... #-o ).
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
KeTeK

Post by KeTeK »

Doctore, poti sa spui ceva pareri despre el, as vrea si eu sa "sar" pe unul dar inca nu sunt sigur...Cateva pareri comparativ cu Canon A520 (care mi se pare ca l-ai avut), in special la calitate foto
burebista
Moderator

Post by burebista »

Attachments
p182.jpg
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
AndreiD

Post by AndreiD »

burebista wrote:O carcasa. :D
Mai bine zis un tanc :D
Fii sigur ca nu vei mai auzi nimic din sistem :D
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Ei... nu e chiar asa de tanc, sa vezi TT Armour-ul cat de mare e, pana si serverele par jucarii pe langa ala. :)

KeTeK inca nu am apucat sa ma joc mult cu ea dar pot zice ca e net superioara A520-uli, pe care totusi m-am hotarat sa il pastrez pentru ai mei. Singurul minus ar fi zgomotul care e prezent pana si la ISO 100 daca lumina este mai slaba, asta comparativ cu A520, insa daca compar cu o camera tot cu senzor de minim 7megapixeli si dimensiuni de 1/2.5" diferentele sunt practic inexistente la capitolul zgomot. Cam atat se poate la asa o densitate de mare.
Deci din punctul meu de vedere merita banii, si unde mai pui ca e si cel mai ieftin mega zoomer cu stabilizator de imagine (care apropo e singurul optic din aceasta gama de pret).
gabe_racer

Post by gabe_racer »

E chiar tare carcasa,eu nu sunt fan Antec,in afara de Ninehundred care e bine aerisita dar are niste minusuri mari ,nu mi-a prea placut vreuna ca design,dar P182-ul asta imi place,poate ca se deosebeste si prin spatiul mare pe care il ofera.
KeTeK

Post by KeTeK »

Mersi mult Il Dotore ...cred ca am sa iau si eu una la sfarsitul lunii.
Referitor la carcasa, nu stiu de ce, dar faptul ca si-a luat burebista P182 a fost mai previzibil decat incalzirea globala :d ...just kiddin'...sa ai bafta la ea :occasion14:
AndreiD

Post by AndreiD »

gabe_racer wrote:E chiar tare carcasa,eu nu sunt fan Antec,in afara de Ninehundred care e bine aerisita dar are niste minusuri mari ,nu mi-a prea placut vreuna ca design,dar P182-ul asta imi place,poate ca se deosebeste si prin spatiul mare pe care il ofera.
Daca imi spui ce minusuri are Ninehundred iti dau o prajitura :d
dr_dream

Post by dr_dream »

AndreiD wrote:Daca imi spui ce minusuri are Ninehundred iti dau o prajitura :d
praful, locul acela in care iti poti lasa pachetul de tigari, bricheta, cd-uri etc (ceea ce mi se pare super stupid si urat) si design-ul ! cam asta nu imi place mie la carcasa :) primesc si eu o prajitura ? :P
burebista
Moderator

Post by burebista »

Vreau si eu o firmitura. :D Tabla subtirica?
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
AndreiD

Post by AndreiD »

dr_dream wrote:
AndreiD wrote:Daca imi spui ce minusuri are Ninehundred iti dau o prajitura :d
praful, locul acela in care iti poti lasa pachetul de tigari, bricheta, cd-uri etc (ceea ce mi se pare super stupid si urat) si design-ul ! cam asta nu imi place mie la carcasa :) primesc si eu o prajitura ? :P
Praful eliminat cu 3 filtre la 10 RON bucata,
locul acela "stupid" este locul unde imi tin cheile, usb stickurile si ceva piulite de la carcasa, eu il consider extrem de folositor. Primesti juma de prajitura :P

Iar bure, daca tu reusesti sa indoi "tabla" de la nine hundred iti ofer doua prajituri :P
Sa mai precizez ca 7x ZALMAN 120mm @ 900 rpm nu se aud decat daca stai cu urechea pe carcasa ? :D
:wink:
Trebuie sa recunosc, ventilatoarele stock, Antec Tricool sunt destul de zgomotoase.
korby

Post by korby »

AndreiD wrote:Sa mai precizez ca 7x ZALMAN 120mm @ 900 rpm nu se aud decat daca stai cu urechea pe carcasa ? :D
:wink:
Nu le auzi tu. :tongue3:
Înrolează-te azi în echipa de traforaj viteză! [smilie=Faint.gif]
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

korby a uitat să precizeze că el stă fără carcasă... [smilie=Trout.gif]
picz or it didn't happen
gabe_racer

Post by gabe_racer »

AndreiD wrote:
gabe_racer wrote:E chiar tare carcasa,eu nu sunt fan Antec,in afara de Ninehundred care e bine aerisita dar are niste minusuri mari ,nu mi-a prea placut vreuna ca design,dar P182-ul asta imi place,poate ca se deosebeste si prin spatiul mare pe care il ofera.
Daca imi spui ce minusuri are Ninehundred iti dau o prajitura :d
Pai pe langa ce au enumerat baietii ,cel mai deranjant pentru mine e locul sursei .Devine inutilizabil fan-ul de 120mm al acesteia si pozitionarea e stupida.La asta se mai adauga si lungimea cam insuficienta a cablurilor de power/reset/hdd-led/usb etc...asta din ce am vaz pe net.As dori o amandina daca se poate! [smilie=Respect.gif]
AndreiD

Post by AndreiD »

Pe mine ma deranjeaza LED-ul de la HDD cateodata.... cat despre pozitionarea sursei, este geniala, daca sursa este modulara sau daca are cablurile lungi poti face un cable management excelent :P asa ca na! Necredinciosilor, pentru fiecare problema exista o solutie :P
Pe langa asta, la ce airflow este in carcasa, fan-ul de la fortron bluestorm 2-ul meu abia se mai misca :P
XSamSung

Post by XSamSung »

AndreiD wrote:Pe mine ma deranjeaza LED-ul de la HDD cateodata.... cat despre pozitionarea sursei, este geniala, daca sursa este modulara sau daca are cablurile lungi poti face un cable management excelent :P asa ca na! Necredinciosilor, pentru fiecare problema exista o solutie :P
Pe langa asta, la ce airflow este in carcasa, fan-ul de la fortron bluestorm 2-ul meu abia se mai misca :P
"Fotronul BS II" - are unele cabluri cam scurte, practic asta fi singura problema la modelul respectiv. :-k
dr_dream

Post by dr_dream »

AndreiD wrote:Pe mine ma deranjeaza LED-ul de la HDD cateodata.... cat despre pozitionarea sursei, este geniala, daca sursa este modulara sau daca are cablurile lungi poti face un cable management excelent :P asa ca na! Necredinciosilor, pentru fiecare problema exista o solutie :P
asta s-o crezi tu :P multe placi de baza (gigabyte P35 DS3/4/6, Abit P35-E,Pro.. etc) au alimentarea pt CPU amplasata deasupra la proc (unele chiar in partea langa a procesorului..... :-k sa te vad ce cable management "excelent" scoti tu in conditiile astea [smilie=maniac.gif] doar pe sub placa de baza :-k
hai sa ne oprim aici. important este ca tu sa fi multumit de carcasa, noi.. suntem de alta parere :P
draq

Post by draq »

Cort

Post by Cort »

Un gamepad Thrustmaster Dual Trigger 2 in 1
Image
Si un incarcator OverNight Sanyo cu 4 acumulatori R6-2.7Ah
Image
AndreiD

Post by AndreiD »

dr_dream wrote:
asta s-o crezi tu :P multe placi de baza (gigabyte P35 DS3/4/6, Abit P35-E,Pro.. etc) au alimentarea pt CPU amplasata deasupra la proc (unele chiar in partea langa a procesorului..... :-k sa te vad ce cable management "excelent" scoti tu in conditiile astea [smilie=maniac.gif] doar pe sub placa de baza :-k
hai sa ne oprim aici. important este ca tu sa fi multumit de carcasa, noi.. suntem de alta parere :P
Sunt multumit, dar o vand ca vreau sa imi iau Twelve Hundred :d
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

Tu nu ai ce face andreid cu banii mai bine mergi pe noul Kandalf sau pe Thermaltake Armour care sunt si mai ieftine si la fel de bune.
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Una bucata card SD A-Data 150X 1GB - 45RON. L-am luat pentru ca doar 560 de poze suna cam aiurea pentru o vacanta de o saptamana. :)
RIP-Toranagah
RIP

Post by RIP-Toranagah »

Cooler pentru HDD Vantec Iceberq HDC-701A-BK. Cum HD-ul meu este montat într-un silencer, se încălzea cam prea tare. Cu cooler-ul montat, temperatura i-a scăzut cu cca. 5-6 grade. Alimentat la 7V nici nu este gălăgios.

Image

Sursă neîntreruptibilă APC Back-UPS CS 500. Pentru liniştea mea sufletească, chiar era timpul pentru această investiţie. Now fcuk you, Electrica! :thefinger:

Image
Last edited by RIP-Toranagah on Sat Aug 04, 2007 2:35 am, edited 1 time in total.
OceanSoul

Post by OceanSoul »

Mi-am cumpărat azi un monitor >Horizon 2206SW<
Image
Şi în sfârşit, un procesor AMD Athlon64 X2 4200+, pentru că mă chinuiam de ceva vreme cu un amarât de Sempy 2800+
Image
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
SergiuA&B

Post by SergiuA&B »

OceanSoul wrote:Mi-am cumpărat azi un monitor Horizon 2206SW
Cum ti se pare monitorul(avand in vedere ca are panel lg grad A).Te rog foarte mult sa vi cu ceva impresii despre noua achizitie :occasion14:
Trance Around The World
FireMan

Post by FireMan »

Dupa mine, are un pret bun, mai ales ca-i de 22" chiar daca-i cu panel A. Cred ca foloseste cam acelasi panel cu care isi prosteste Samsung clientii :D evident la un pret mai ridicat [smilie=Nice-try.gif] ca-i de firma, deh.
Inscrieri in noul sezon! -> prima liga de Counter Strike: Source din Romania www .cstrikesource.ro
Post Reply