](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Carcasa server Speeze EE-9007B la 90 de roni merita?
Moderator: Moderatori
-
Carcasa server Speeze EE-9007B la 90 de roni merita?
ma uitam pe net cu scopul de a gasi o carcasa cu un flux de aer decent si cu un cable management mai bun si am dat peste linku asta http://emag.ro/carcase_si_surse/carcasa ... zeEE-9007B la prima vedere carcasa m-a convins oricum este superiora din orice punct de vedere fata dea actuala carcasa http://www.foxconnchannel.com/product/C ... -us0000028 care impiedica orice flux de aer din cauza masti lipsita de orifici
totusi am reusit sa fac un cable amangement care permite cat de cat o ventilatie mai buna am observat ca aceasta carcasa seamana cu http://www.spirecoolers.com/main/produc ... ProdID=529# e vreo diferenta intre ele???? ce ventilatoare suporta de 80 sau 120? am vazut pe unele reviewuri de 80 pe altele de 120 si ultima intrebare per ansamblu merita achizitionata???
Re: Carcasa server Speeze EE-9007B la 90 de roni merita?????????
Practic tu vrei sa-ti recomandam o carcasa ?
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Simpatic mamutu', dar
That is bad. Really, really bad! E bad pentru că aşa apare descrierea pe toate siteurile româneşti, deşi carcasa e cât se poate de normală, cu toate cele 7 dege... sloturi.Altele:
Locase 5.25": 4
Locase interne: 6
Locase 3.5": 2
Sloturi extensie: 4
Last edited by Remus on Sun Aug 19, 2007 3:02 am, edited 1 time in total.
Phenom 940@3.6GHz/Mugen 2/2x2GB DDR1066 6-6-6-22/Gigabyte MA790GP-DS4H/WD Raptor 74GB ADFD/CoolerMaster Centurion 590/Sirtec 500W
- ramirez247
or or baut cianura sau is sparte.......la pretu ala mai si intrebi man, e carcasa mare incape lejer big typhon , spatiu destul intre el si sursa, 6 harduri , 3 venturi de 12 , tot ce muschii tai vor nu mai sea pe ganduri e mare tare si singura alegere desteapta la banii aia , eu o am de 2 ani si am dat pe ia atunci 2 milioane
ILICI RAMIREZ SANCHEZ
După ce ai dat pe ia 2 milioane, îmi spui unde ai băgat tu 3 ventilatoare de 120?
Phenom 940@3.6GHz/Mugen 2/2x2GB DDR1066 6-6-6-22/Gigabyte MA790GP-DS4H/WD Raptor 74GB ADFD/CoolerMaster Centurion 590/Sirtec 500W
-
da una pana in 2 mil cu un flux de aer bun si ceva posibilitati de cable management
Un Aplus Xcio 2 sau Antec NSK6000
sunt cele mai bune solutii.

Sony PS3-Beyond games
-
am cautat pe net si nu am gasit nici un review cu speeze dar cu spire am gasit o gramada http://www.hard-h2o.com/review/cajas/sp ... rdfin.html e vreo diferentza intre ele sau e acelasi lucru?
Asta o am eu http://www.pc-coolers.ro/produs.php?id=585 ..airlflow ff bun si arata mai bine decat Aplus Xcio 2 .Vladutz20 wrote:Un Aplus Xcio 2 sau Antec NSK6000sunt cele mai bune solutii.
Colin McRae (5 August 1968 – 15 September 2007):((:((:((:((:((
-
da dar e si mai scumpa si e middle pe cand ast ae full
-
ai mai multe posibilitati de aranjare a componentelor in Speeze EE-9007B datorita faptului ca e FULLTOWER, ai loc si de un sistem watercooling, are o gramada de aerisiri unde poti monta ventilatoare
Mda..dar dece sa pui 15 venturi cand ai unul de 25 ff silent.Aerul bate in placa de baza si pl video si iese prin laterale(fata carcasei este toate gaurita si are filtre de praf)catalin911 wrote:ai mai multe posibilitati de aranjare a componentelor in Speeze EE-9007B datorita faptului ca e FULLTOWER, ai loc si de un sistem watercooling, are o gramada de aerisiri unde poti monta ventilatoare
Colin McRae (5 August 1968 – 15 September 2007):((:((:((:((:((
-
Re: Carcasa server Speeze EE-9007B la 90 de roni merita?
am cautat poze cu interiorul carcasei enermax si nu am gasit nimic gyno pune si u niste poze, are cineva carcasa speeze ?
- ramirez247
Unu fata unu spate unu care bate din jos in sus de pe fundu carcasei , are in front filtre de praf , otel gros nu tabla subtire de 2 lei , are picioruse deci foarte stabila, Aplus Xcio 2 sau Antec NSK6000 la loc comanda ca sa nu mai zic de management cabluri , spatiu interior cat vrei , silentiozitate maxima...o am nu vorbesc pe langa...daca cineva vrea sa faca pariu ca intra 3 venturi de 12 ...banii jos si fac poze la interior...apropo am 4 venturi pe harduri , 3 venturi carcasa de 12 , 1 vent de 12 pe cooler big typhoon , 1 vent placa video ,2 venturi sursa si singuru lucru care se aude e masurat 15db...yo! wrote:După ce ai dat pe ia 2 milioane, îmi spui unde ai băgat tu 3 ventilatoare de 120?

ILICI RAMIREZ SANCHEZ
Gyno carcasa ta ~250 ron si el a zis pana in 200
.
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Sony PS3-Beyond games
-
daca se pot monta ventilatoare de 120 pe carcasa speeze o cumpar problema e ca nu am gasit pe situl producatorului http://speeze.com/ carcasa in schimb am gasit pe situl celor de la spire http://www.spirecoolers.com/main/produc ... ProdID=529# unde zice 2x 80x80x25mm fans (Front) & 1x 90x90x25mm fan (back) ramirez247 poti sa pui niste poze sa ma lamuresc?
- ramirez247
Poze pot doar cel devreme maine seara dar am cateva pagini cu photo de pe vremea cand am cuparat a doua carcasa
ILICI RAMIREZ SANCHEZ
-
ce ventilatoare recomandati de 120mm pe la 25 de roni cu un flux de aer bun si ceva mai silent
Cataline cea mai buna optiune este acest Nexus. Performant si extrem de silentios
.

Sony PS3-Beyond games
-
azi a venit carcasa de la emag si pana acum sunt foarte multumit de ea are 2 ventilatoare incluse de la spire de 12 cm unu jos in fata si unu sus in spate si am pus ventilatorul vechi de la carcasa jos cablurile nu am stat sa le aranjez am eliberat zona din dreptul ventilatorului din fata pt a optimiza airflowul nu stiu ce face butonu din fata carcasei "anion generator" are cineva idee?
Am comandat si eu una ieri si trebuie sa ajunga miine. Ai incercat sa pui venturile spire pe 5V? Incearca unul pe 5V si spune-mi si mie daca este silentios si daca impinge aer la voltaju' ala! Asta pentru a sti daca voi comanda sau nu Nexus-uri!
-
nu stiu cum sa le modific voltajul, am gasit o optiune in bios q-fan controler cand o activez turatia coolerului scade de la 4000 la 2000, si ce a ventilatorului de 80mm de la 2600 la 1200 venturile de 12 cm nu imi apar nu stiu la ce turatie sunt, se simte o usoara diferenta daca las optiunea q-fan controler enable, nu cred ca poti sa compari niste ventilataore spire cu unee nexus am auzit multe bune despre ele si o sa imi cumpar unul sa-l schimb pe ala de 80 care ma scoate din sarite ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Poti compara, cel putin ca nivel de zgomot, un Nexus de 120 la 12V cu un alt vent de 120 sbvoltat la 5V. Astept sa vina carcasa, le pun eu pe 5V si revin cu concluzii!
A venit carcasa si am montat toate cele. In primul rind trebuie sa spun ca tabla din care este facuta este groasa de 1mm. Este o carcasa foarte solida, spatioasa, perfecta pt. silent computing. Din pacate venturile Spire nu sunt cine stie ce. Cel din spate vine intr-o cusca de plastic ce se ataseaza la carcasa. L-am scos si l-am montat normal, deoarece impiedica fluxul de aer. Evident ca le-am subvoltat pe amindoua: cel din spate cam 8V iar cel din fata 5V. Daca nu s-ar auzi fluxul de aer atunci sistemul ar fi dead silent. Pt. asta ar trebui sa fac wire-management, sa tai grilajul din spate etc., ceea ce nu fac deoarece nu sunt maniac. Concluzia: o carcasa foarte solida, asta in primul rind, mare si foarte, foarte ieftina (90 RON). Merita cumparata! ![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
A venit carcasa si am montat toate cele. In primul rind trebuie sa spun ca tabla din care este facuta este groasa de 1mm. Este o carcasa foarte solida, spatioasa, perfecta pt. silent computing. Din pacate venturile Spire nu sunt cine stie ce. Cel din spate vine intr-o cusca de plastic ce se ataseaza la carcasa. L-am scos si l-am montat normal, deoarece impiedica fluxul de aer. Evident ca le-am subvoltat pe amindoua: cel din spate cam 8V iar cel din fata 5V. Daca nu s-ar auzi fluxul de aer atunci sistemul ar fi dead silent. Pt. asta ar trebui sa fac wire-management, sa tai grilajul din spate etc., ceea ce nu fac deoarece nu sunt maniac. Concluzia: o carcasa foarte solida, asta in primul rind, mare si foarte, foarte ieftina (90 RON). Merita cumparata! ![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)