MASTER OF ORION 3

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
The Madman

MASTER OF ORION 3

Post by The Madman »

Stie cineva o data aproximativa la care apare? Se va pastra pricipiul din 1 si 2? Mie personal, la vremea lui mi-a placut MOO 1 la NEBUNIE. Il jucam incontinuu.
"Oamenilor le-au fost date cuvintele pentru a-si putea ascunde gandurile." - Cehov
Bogdan Bridinel

Post by Bogdan Bridinel »

Teoretic va aparea la sfarsitul lui Februarie, dar a fost amanat de atatea ori incat nu putem fi siguri. In mare parte pastreaza principiul celorlalte insa au fost promise si o multime de imbunatatiri, nu numai la grafica.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Bogdan Bridinel wrote:In mare parte pastreaza principiul celorlalte insa au fost promise si o multime de imbunatatiri, nu numai la grafica.
Se pare ca tocmai grafica este punctul cel mai aprig de dezbatere pe forum-urile beta-tester-ilor ... marea majoritate sunt dezamagiti, mai ales la partea de lupta :-?
Truth is relative. Pick one that works
The Madman

Post by The Madman »

Din punctul meu de vedere, ca jucator impatimit al seriei, prefer de o mie de ori sa se pastreze feelingul misto decat sa fie o super grafica si sa se piarda feelingul.

Jocuri cu grafica beton sunt deja multe, pe cand cu feeling misto, sunt (din pacate) din ce in ce mai putine.
"Oamenilor le-au fost date cuvintele pentru a-si putea ascunde gandurile." - Cehov
helios

Post by helios »

Jocul este gold si apare pe 24 februarie.
Keos

Post by Keos »

Mda,a aparut:

http://moo3.quicksilver.com/game/index.html

(ce kakao de site :evil: ,bleah)

Cica s-au schimbat multe in el...
There is no order...
Maxpb

Post by Maxpb »

Am facut rost de el si spun sincer m-a cam dezamagit . Prefer sa joc MOO2!
Bogdan Bridinel

Da, este foarte departe de ceea ce asteptam.
Dexx

Post by Dexx »

Si pe mine ma dezamagit rau de tot !
Mai mult ca pe voi!!!
Daca misca cineva trag!....Daca trage cineva misc!!
Bogdan Bridinel

Culmea este ca intre timp a cam inceput sa-mi placa. Daca incepi sa joci serios (si incepi sa intelegi ce trebuie sa faci) cu greu te mai poti desprinde de el.
Battlecruiser

Post by Battlecruiser »

Eu l-am cadorisit pe cumnatu-meu cu CD-urile,avind in vedere ca el a jucat I si II si astept feed-back-ul :wink:
Dar in prima faza a fost cam speriat de complexitatea jocului!?
Mai astept...
Elven_Destroyer
Radioactiv

Post by Elven_Destroyer »

Are dreptate B B . Odata ce incepi sa joci jocul te prinde si nu-i mai poti da drumu'. Prima oara m-a dezmagit si pe mine (mai ales grafica din timpul luptelor - ma asteptam la ceva mai apropiat de Homeworld, si faptul ca inceputul unui joc e extrem de greu.)
Acum il joc in prostie, dar inca ma deranjeaza trei lucruri:
-nu poti reechipa navele gate construite si nu poti completa o flota cu nave din reserves fara sa trebuiasca sa o recreezi (cu navele asteptand in delay dupa disband vreo 5 ture)
-un joc dureaza foarte mult; joc un joc de vreo saptamana pe o galaxie huge 3-arm cu 10 AI si am ajuns pe la tura 375+ fara sa reusesc sa elimin nici unu' :o )
-probleme de AI; calculatoarele accepta foarte greau tratatele iar de schimburi de tehnologie nici nu vor s-auda, iar AI-ul planetar are niste buguri nasoale - prea multe nave de transport (de exmplu imi facuse la un moment dat vreo 100 :o )
Oricum jocul e super si astept patch-ul care sa-l faca mai jucabil. :wink:
"You can discover what your enemy fears most by observing the means he uses to frighten you."
-Eric Hoffer
Jet Li

Post by Jet Li »

E mai naspa si decat MOO2, pe care l-am terminat. :cry:

Am jucat 2 zile, doar oi gasi ceva sa imi placa... n-a fost sa fie.
DJPitagora

Post by DJPitagora »

De aparut sigur a aparut...pacat doar ca nu l-am gasit de dl...daca are careva un link dati un PM!
Locked