MASTER OF ORION 3
Moderator: Moderatori
- The Madman
MASTER OF ORION 3
Stie cineva o data aproximativa la care apare? Se va pastra pricipiul din 1 si 2? Mie personal, la vremea lui mi-a placut MOO 1 la NEBUNIE. Il jucam incontinuu.
"Oamenilor le-au fost date cuvintele pentru a-si putea ascunde gandurile." - Cehov
- Bogdan Bridinel
Se pare ca tocmai grafica este punctul cel mai aprig de dezbatere pe forum-urile beta-tester-ilor ... marea majoritate sunt dezamagiti, mai ales la partea de lupta :-?Bogdan Bridinel wrote:In mare parte pastreaza principiul celorlalte insa au fost promise si o multime de imbunatatiri, nu numai la grafica.
Truth is relative. Pick one that works
- The Madman
Din punctul meu de vedere, ca jucator impatimit al seriei, prefer de o mie de ori sa se pastreze feelingul misto decat sa fie o super grafica si sa se piarda feelingul.
Jocuri cu grafica beton sunt deja multe, pe cand cu feeling misto, sunt (din pacate) din ce in ce mai putine.
Jocuri cu grafica beton sunt deja multe, pe cand cu feeling misto, sunt (din pacate) din ce in ce mai putine.
"Oamenilor le-au fost date cuvintele pentru a-si putea ascunde gandurile." - Cehov
Mda,a aparut:
http://moo3.quicksilver.com/game/index.html
(ce kakao de site :evil: ,bleah)
Cica s-au schimbat multe in el...
http://moo3.quicksilver.com/game/index.html
(ce kakao de site :evil: ,bleah)
Cica s-au schimbat multe in el...
There is no order...
- Bogdan Bridinel
- Bogdan Bridinel
- Battlecruiser
- Elven_Destroyer
- Radioactiv
Are dreptate B B . Odata ce incepi sa joci jocul te prinde si nu-i mai poti da drumu'. Prima oara m-a dezmagit si pe mine (mai ales grafica din timpul luptelor - ma asteptam la ceva mai apropiat de Homeworld, si faptul ca inceputul unui joc e extrem de greu.)
Acum il joc in prostie, dar inca ma deranjeaza trei lucruri:
-nu poti reechipa navele gate construite si nu poti completa o flota cu nave din reserves fara sa trebuiasca sa o recreezi (cu navele asteptand in delay dupa disband vreo 5 ture)
-un joc dureaza foarte mult; joc un joc de vreo saptamana pe o galaxie huge 3-arm cu 10 AI si am ajuns pe la tura 375+ fara sa reusesc sa elimin nici unu' :o )
-probleme de AI; calculatoarele accepta foarte greau tratatele iar de schimburi de tehnologie nici nu vor s-auda, iar AI-ul planetar are niste buguri nasoale - prea multe nave de transport (de exmplu imi facuse la un moment dat vreo 100 :o )
Oricum jocul e super si astept patch-ul care sa-l faca mai jucabil.
Acum il joc in prostie, dar inca ma deranjeaza trei lucruri:
-nu poti reechipa navele gate construite si nu poti completa o flota cu nave din reserves fara sa trebuiasca sa o recreezi (cu navele asteptand in delay dupa disband vreo 5 ture)
-un joc dureaza foarte mult; joc un joc de vreo saptamana pe o galaxie huge 3-arm cu 10 AI si am ajuns pe la tura 375+ fara sa reusesc sa elimin nici unu' :o )
-probleme de AI; calculatoarele accepta foarte greau tratatele iar de schimburi de tehnologie nici nu vor s-auda, iar AI-ul planetar are niste buguri nasoale - prea multe nave de transport (de exmplu imi facuse la un moment dat vreo 100 :o )
Oricum jocul e super si astept patch-ul care sa-l faca mai jucabil.

"You can discover what your enemy fears most by observing the means he uses to frighten you."
-Eric Hoffer
-Eric Hoffer
- DJPitagora