Sugestii pt un sistem nou de 20 mil
Moderator: Moderatori
Sugestii pt un sistem nou de 20 mil
Salut!!! Un prieten vrea sa isi cumpere un sistem a carui configuratie sa nu depaseasca 20 mil. Aveti vreo sugestie pentru un sistem facut cat de cat pentru jocuri?
Re: Sugestii pt un sistem nou de 20 mil
Wish granted. 
AMD
vs. Intel
Daca vrea si monitor in banii astia treaba devine cam tragica.

AMD
vs. Intel
Daca vrea si monitor in banii astia treaba devine cam tragica.
Re: Sugestii pt un sistem nouy de 20 mil
Intel normal
. Fara monitor sau alte chestii. Doar sistemul

Iată şi configuraţia propusă de mine,ştiu că nu e prea bună dar sunt începător,totuşi aş vrea să aud nişte păreri de la cei pricepuţi şi de mult stau şi mă uit să mai pricep şi eu ceva:

Mai îţi rămân bani şi de un suc şi-o şocolată.. 
optiunea mea 
sunt mai "echilibrate" sistemele prezentate mai sus dar acesta e mai bun strict in jocuri ...
PS : parerea mea ca e foarte buna Kramer ...

sunt mai "echilibrate" sistemele prezentate mai sus dar acesta e mai bun strict in jocuri ...
PS : parerea mea ca e foarte buna Kramer ...
Aha, gaming zici? Iaca gaming daca mai scoate 58 lei de prin buzunarele cuiva. 

Mergi pe mana configuratiei lui Burebista este un config f reusit pentru gaming
. Merita fiecare banut crede-ma
.

e tare dar nu iesea mai ieftin cu carcasa separata + sursa 400watt chieftec (de exemplu) ?burebista wrote:Aha, gaming zici? Iaca gaming daca mai scoate 58 lei de prin buzunarele cuiva.
Probabil ca da, dar n-as da o carcasa Antec pe un stift, si un Seasonic single 12V rail pe un Delta/Sirtec.
Dar daca e problema cu cei 58 lei sigur ca le poate pune separate.
Dar daca e problema cu cei 58 lei sigur ca le poate pune separate.
O mai fii ceva probleme cu stocul ( la emmorii) dar acel 8800GTS face toti banii in acel sistem + carcasa evident 

carcasele Chieftec = stifturi ???burebista wrote:n-as da o carcasa Antec pe un stift
cu siguranta exagerezi
am facut si eu repede o config: eu zic ca merita diferenta de ~80RON. la Intel, facand OC, limitezi mai putin placa video. oricum Intel duce mult mai mult in OC fata de AMD, si poti ajunge la performante mari, chiar si cu acest CPU

P.S. placa video nu stiu daca este in stoc, memoriile nu sunt... dar na, le-am pus si eu ca sa ies mai bine la bani, ca si burebista a facut la fel

Da' in care din configuratiile prezentate aici e fo' carcasa Chieftec?dr_dream wrote:carcasele Chieftec = stifturi ???burebista wrote:n-as da o carcasa Antec pe un stift
cu siguranta exagerezi

carcasa ASUS + sursa Chieftec
Asta e carcasa http://www.shopit.ro/componente-pc/carcase/asus/ta-861/
Sau complet negru http://www.shopit.ro/componente-pc/carcase/asus/ta-863/
Oricum vine cu un cooler in lateral (si se mai poate monta inca unul) , se poate monta un cooler frontal si inca 2 in spate iar cu o sursa cu cooler de 120MM o sa fie o circulatie a aerului foarte buna ...
Asta e carcasa http://www.shopit.ro/componente-pc/carcase/asus/ta-861/
Sau complet negru http://www.shopit.ro/componente-pc/carcase/asus/ta-863/
Oricum vine cu un cooler in lateral (si se mai poate monta inca unul) , se poate monta un cooler frontal si inca 2 in spate iar cu o sursa cu cooler de 120MM o sa fie o circulatie a aerului foarte buna ...
Last edited by greywolf on Sat Sep 08, 2007 9:07 am, edited 1 time in total.
Sursa Chieftec ..carcasa ASUS
LE: SOrry greywolf se pare ca mi-ai laut inainte.....never mind
LE: SOrry greywolf se pare ca mi-ai laut inainte.....never mind
burebista wrote:Da' in care din configuratiile prezentate aici e fo' carcasa Chieftec?
aici intelesesem c-ar fi vorba de o carcasa care vine cu sursa de 400W... am inteles eu gresit, sorry (e vorba de o carcasa.. no-name + o sursa 400W chieftec.. got itgreywolf wrote:e tare dar nu iesea mai ieftin cu carcasa separata + sursa 400watt chieftec (de exemplu) ?