Splinter Cell: Conviction

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Splinter Cell: Conviction dezvăluit
PixelRage wrote:Previzibil sau nu, Ubisoft ne pregăteşte un nou titlu din saga Splinter Cell. Conform celor scrise de redactorii Gamers Reports.com, acesta este dezvoltat sub denumirea de Splinter Cell: Conviction, iar acţiunea jocului va avea loc doar în timpul zilei. Plotul principal se învârte în jurul lui Anna Grimsdottir şi, din detaliile apărute până în acest moment, Sam va trece de partea cealaltă a baricadei, devenind un baiat rău cu acte în regulă.

Se preconizează un AI dinamic, un engine grafic mult mai avansat, ce va permite jucătorului să folosească obiectele din decor ca drept arme, plus multe alte lucruri pentru ochiul jucătorului, precum blocatul uşilor cu anumite obiecte de mobilier. Jocul este dezvoltat, în prezent, doar pentru Xbox 360, dar cu siguranţă acest lucru se va schimba odată cu anunţul oficial al publisher-ului francofon. Artwork ! :)

The game takes place in broad daylight this time, but don't worry, it is still a stealth action game. At the beginning of the game, Sam learns that Anna Grimsdottir (Anna is the person in charge of intelligence gathering for Third Echelon, and an old friend of Sam's) is in danger so Sam joins up with Third Echelon once more in order to help. Unfortunately, 3E is not what it used to be, and Sam frequently gets incomplete and bad intel, as well as the wrong equipment. All this, and the 3E bosses are in the middle of a political squabble for control. Sam eventually finds out that the threat is actually coming from inside Third Echelon itself, so he leaves and basically becomes a fuigitive. Looks like Sam is on the wrong side of the law once more, this time for real.
Gamespot wrote:Splinter Cell returns for a fifth time, this time exclusive to X360 and PC.
Image

Termenul de lansare nu a fost precizat, dar privind poza, jocul va fi full DX 10 şi nu apare mai repede de Q4 2007.
razvanrazy

...

Post by razvanrazy »

din ce vad in poza, e un ARTWORK, nu e absolut nimic macar 3d, sa nu zic ingame, so....mai e mult pana la prima poza ingame, cred eu..oricum...abea astpt sa apara...sper sa fie mai bun k Double Agent...care nu s-a ridicat la asteptarile mele
R@2! Image
Gammer's

Post by Gammer's »

Parerea mea este ca va mai dura destula vreme cand vom avea jocuri cu o asemenea grafica si cel mai rau sa le putem si rula in conditi de la mediu in sus ...dar cine stie :wink:
oricum interesant cea ce ai pus tu mai sus :thumbleft:
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Poza de mai sus e evident un artwork, dar acesta prezintă SC: Convinction şi nu SC: 10, deci ne putem face o imagine cum va arata noul joc din serie. Mai mult ca sigur jocul va fi pe DirectX 10. Mă dezamăgeşte faptul că vom putea juca doar pe timpul zilei.
DirtyJoe

Post by DirtyJoe »

Sper sa fie un joc grozav . Eu nici Double Agent nu am apucat sa joc , dar nu-i timpul pierdut :D . Cand va aparea jocul nu cred ca il voi putea juca la detaliile din poza de mai sus :laughing6:
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Absolut superb =D> ...de departe cea mai buna serie de jocuri din istoria gaming-ului....pentru mine cel putin...de departe
SC este singurul(-ele) joc(-uri) in care nu avem pocitanii, monstrii, mutanti si alte ciroade de animale de gospodarie...singurul joc cu adevarat real...
Attachments
1.jpg
2.jpg
4.jpg
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Ce găseşti aşa real în jocul în care un singur om dă peste nas la toţi? Ghost Recon şi Rainbow Six (asta aşa să dau exemple din jocurile făcute după autorul Tom Clancy) sunt mult mai "reale" decât aventurile lui Fisher. Nu zice nimeni că jocul nu e bun şi că nu te simţi bine când "îi faci" pe toţi, dar nu cred că un Rambo Virtual cu tot felul gadget-uri all-alone e mai realist decât un Medal Of Honor Allied Assault, for example.

Fiecare cu părerile lui.

Sunt curios dacă o să ceara minim SM 4. :d
2K

Post by 2K »

Nu,nici un joc pana la jumatatea lui 2008 dacă nu si mai mult va cere SM4 minim,tehnologia exista insa dacă developerii nu o folosesc sau sunt constransi de publisher sa faca jocuri ce sa mearga pe un spectru cat mai larg de configuratii cu siguranta nu vor face jocurile pentru tehnologia de ultima ora...
Jocul asta e facut pe Unreal Engine 3 si din pacate inca nu am vazut nici un screen,doar artwork si e cam greu sa spui multe despre grafica jocului din artwork.....

P.S Alea sunt "desene" cu ceva CG in ele asa ca nu prea poti discuta despre ele,de la aceste "desene" la a face o scena in care trebuie sa aplici pentru fiecare obiect o groaza de efecte,trebuie iluminare/umbra si o groaza de alte lucruri e o distanta destul de mare....
Last edited by 2K on Sat May 05, 2007 1:59 pm, edited 2 times in total.
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Mult mai rea nu are cum sa fie oricum...si la cum arata acele poze... [smilie=Tasty.gif]
gismo

Post by gismo »

Ghetto_64 wrote:Ce găseşti aşa real în jocul în care un singur om dă peste nas la toţi? Ghost Recon şi Rainbow Six
Ia nu mai juca tu pe easy si o sa vezi daca le mai poti da peste nas.
Ia baga-te tu la un versus de splinter cell sa vezi cu ce se mananca intr-adevar splinter cell-ul..
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Sefule eu am vorbit in numele meu...seria SC este cea mai buna/completa/reala serie de jocuri ever...aia e, mie imi place cel mai mult si imi da cea mai tare senzatie de joc serios...asta e ceea ce eu numesc joc serios, unde nu am gaini ortogonale, curci bete, camile mutante si popitarlai cu 5 capete...

Mai sunt si altele sigur dar asta e nr 1 pt mine...si pt multi altii banuiesc...
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

gismo wrote:Ia nu mai juca tu pe easy si o sa vezi daca le mai poti da peste nas.
Ia baga-te tu la un versus de splinter cell sa vezi cu ce se mananca intr-adevar splinter cell-ul..
Mate, de unde ai tras tu concluzia că eu joc pe easy? Ce eşti tu în joc? Un agent secret care strică planurile tuturor (ori că joci pe Serious Wicked Impossible ori că joci pe Baby Mode). Greşesc?

Alex, nu neagă nimeni că SC nu e un joc serios, dar mai sus spuneai că e cel mai realist. Oricum, e părerea ta şi ţi-o respect.
Angel of Darkness

Post by Angel of Darkness »

Eu cred ca va fi lansat si pe PS3... I mean... au portat SCDA si pe PS3, pe acesta ce motive au sa nu il porteze? 'om trai si-om vedea...
Error #405 - Signature not found !
Press alt+F4 for a list of possible actions !
alex burdusel

Post by alex burdusel »

Cum nu imi voi permite sa fac upgrade DX 10 la PC prea repede m-am decis : cel tarziu de Craciun imi iau un Xbox 360.
On topic : marfa artworkul !
Angel of Darkness

Post by Angel of Darkness »

Lol. Microsoft, companie de retardati, care nu stiu sa faca nimic bun. OS-uri de *****, console de tot jegul, iar acum ne mai iau si SC5...
Error #405 - Signature not found !
Press alt+F4 for a list of possible actions !
2K

Post by 2K »

Pai dacă e sa fie jocul DX10 pe PC acesta nu va fi DX10 si pe XBOX360 deoarece acesta nu foloseste un APi bazat pe DX 9/10 etc... oricum in opinia mea tot PC-ul e mai bun din majoriatatea punctelor de vedere inclusiv pretul,un PS3 costa ~19milioane un PC ce cu ceva OC depaseste ca performanta consola costa ~21 de milioane si asta cu un 8800GTS/E4300/2GBmemorie si 320GB HDD si sa nu uitam de cel mai important lucru costul PC-ului se amortizeaza in timp datorita cailor mai neortodoxe de procurare a jocurilor...
Cat despre "M$ e o companie de retardati" nimeni nu te obliga sa cumperi produsele lor,sunt atatea distributii linux sau îţi poti dezvolta propriul tau OS/consola ca sa razi de retardatii aia...
Ontopic as posta cateva screen-uri in-game dar nu merge site-ul,imediat ce va fi din nou disponibil voi edita.

P.S Cum ziceam,aici gasiti screen-uri in-game.
raven8999

Post by raven8999 »

Superbe artwork-urile,insa screen-urile alea in-game nu-mi spun nimic deocamdata.E prea devreme sa ne pronuntam,oricum stim ca grafica va fi cu siguranta buna :)
Off:Angel of Darkness,unde vezi tu ca ti se ia SC5,daca zice "exclusive for X360 and PC"? #-o Oricum,cred ca ai accepta oricand o consola de-aia de tot "jegul" pentru jocul asta(si nu numai) :^o
Change your thought and the world around you changes.
Pantsless

Post by Pantsless »

[...]acţiunea jocului va avea loc doar în timpul zilei. Plotul principal se învârte în jurul lui Anna Grimsdottir şi, din detaliile apărute până în acest moment, Sam va trece de partea cealaltă a baricadei, devenind un baiat rău cu acte în regulă [...]
ce porcarie.. nu numai ca nu ai misiuni pe timp de noapte, dar esti si un "baiat rau". Splinter Cell devine, incetul cu incetul, altceva decat a fost. Splinter cell insemna sa fii unul dintre cei buni, care se furiseaza noaptea prin casele infractorilor si le strica planurile. Si asa in Double Agent nu m-am simtit OK cand trebuia sa tot fac misiunile alea pentru JBA. Eram cu moralul la pamant cand trebuia sa omor oamenii aia si sa le fur vaporu' (de exemplu), cand stiam ca saracii nu sunt vinovati de nimic. In plus, in DA mai lipsea ceva ... vocea lui Lambert care nu am auzit-o prea des, si care mai demult te indruma la fiecare pas/misiune etc.

Double Agent a fost simpatic ca si grafica, gameplay, dar nu mi-a prea placut plot-ul; in plus, se termina si aiurea..

Totusi ii inteleg pe cei de la UBISOFT.... ei nu vor sa plictiseasca publicul, scotand pe piata jocuri identice.... cred ca au considerat ca e nevoie de o schimbare.
Last edited by Pantsless on Sun May 06, 2007 1:20 pm, edited 1 time in total.
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Din ce vad in SS alea a devenit un fel de Condemned ^^
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Angel of Darkness wrote:Lol. Microsoft, companie de retardati, care nu stiu sa faca nimic bun. OS-uri de *****, console de tot jegul, iar acum ne mai iau si SC5...
Nici nu iti inchipui cat de tare e un Xbox 360, si cat de calitative sunt jocurile care apar pe aceasta platforma...

Din pacate, eu nu imi pot lua asa ceva din simplul motiv ca nu exist pe Pamant daca nu joc un HL2, un STALKER, un G3...un Crysis...si aia e...

In schimb, acum stau si joc pe "apucatelea" Call of Duty 3 pe Xbox 360...si in general este o consola excelenta cu un standard de calitate f ridicat...
Singura lor hiba este ca le lipsesc f multe jocuri tari, in schimb cele care sunt sunt facute excelent...ca sa nu mai zic ca un Xbox cu un HDTV sau o plasma fac o combinatie prea tare...si din pacate vad ca sunt tot mai multi useri care prefera un Xbox 360 unui PS...si daca as avea cum sa imi iau...si eu as lua un Xbox 360...
Iti dau si un exemplu... SCDA...SCDA pe PC si pe Xbox 360 sunt 2 jocuri total diferite...crede-ma...
alex burdusel

Post by alex burdusel »

Serban

Post by Serban »

Jocul asta e fotorealist. De abia astept sa ma bucur de el in DirectX 10.
Ghetto_64

Re: Splinter Cell: Conviction

Post by Ghetto_64 »

Splinter Cell Conviction UbiDays 07 Trailer @ ComputerGames.ro - 104.08 MB
Snow

Post by Snow »

Q&A with the series producer

http://gaming.hexus.net/content/item.php?item=8837
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
razvanrazy

Post by razvanrazy »

Multă lume se întreba de ce Splinter Cell: Conviction nu apare şi pe PS3. În preview-ul realizat de site-ul Gameplayer Australia găsim răspunsul. Dany Lepage, producer şi technical director, justifică absenţa lui Sam de pe PS3 prin faptul că AI-ul jocului este prea complex pentru această consolă.

" So, Conviction is confirmed for PC and Xbox 360. But what about the other consoles? Double Agent was a 360 exclusive for a whole week. On this issue, Danny could give us a firm answer. “It’s NEVER gonna come out on the PS3 or the Wii.” It’s a logical decision. Nintendo’s console simply doesn’t have the graphical horsepower, and he candidly told us how the PS3 can’t handle AI nearly as well as the 360."

Dacă are dreptată înseamnă că PS3-ul va avea mult de suferit pe viitor, totuşi, cu toată admiraţia pentru Ubisoft, există şi posibilitatea ca PS3-ul să fie prea complicat pentru unii.
R@2! Image
boggyy

Re:

Post by boggyy »

Ghetto_64 wrote:
gismo wrote:Ia nu mai juca tu pe easy si o sa vezi daca le mai poti da peste nas.
Mate, de unde ai tras tu concluzia că eu joc pe easy? Ce eşti tu în joc? Un agent secret care strică planurile tuturor (ori că joci pe Serious Wicked Impossible ori că joci pe Baby Mode). Greşesc?

Alex, nu neagă nimeni că SC nu e un joc serios, dar mai sus spuneai că e cel mai realist. Oricum, e părerea ta şi ţi-o respect.

Eu sunt de acord cu Ghetto... Dacă în seria Commandos (Behind Enemy Lines, Beyond the Call of Duty şi poate Commandos 2 - cele mai bune părerea mea) aveai mai mulţi "comando", în SCell - SC e StarCraft ](*,) - e acelaşi lucru doar că te baţi de unul singur. Da, într-adevăr, tehnologie, gadgets şi tâmpenii din astea. Dar oricum fii sigur că dacă ai fi antrenat 10 ani, ai avea tot ce are Fisher tot nu ai face faţă unui număr aşa de mare de inamici. SCell e un joc frumos, dar nu prea e realist...
boto

Post by boto »

Personal primele 3 din serie mi s-au parut geniale, de la al 4-lea a inceput sa se strice treaba, acum Conviction asta mi se pare o prostie ca poveste si gameplay, din cate inteleg nu se joaca la fel ca celelalte, si nu vad de ce. O fi imbatranit Sam dar nici cat sa-si uite meseria si sa arate ca un boschetar...
Shader

Post by Shader »

In acest caz episodul 5 o sa te surpinda cel mai mult.
Sinjind

Post by Sinjind »

Aici depinde foarte mult de producatori. Sunt diverse metode prin care ar putea sa ii satisfaca atat pe cei care doresc un gameplay nou, cat si pe veteranii care inca mai joaca Chaos Theory ...

PS: Nu stiu ce ai vazut tu de ti-ai format deja o idee. Cateva artwork-uri si un trailer cu cateva secvente in-game, iar tu deja arunci cu noroi in el...
Calin Banc

Post by Calin Banc »

După ce am văzut trailer-ul de la Assasin's Cred, mă gândesc că şi SC acesta poate să iasă ceva frumos şi în timpul zile. Sunt curios ce idee de gameplay au creatorii jocului, căci celălalt este demenţial. =P~
Pantsless

Post by Pantsless »

Splinter Cell: Boschitto suna mai bine, dupa parerea mea. Pai ce haz are sa joc cu un boschetar din asta? Din cate am vazut in trailer stilul de bataie e cel de GTA [smilie=Nice-try.gif]
razvanrazy

Post by razvanrazy »

ai jucat jocul si nu ti-a placut ? atunci de ce il critici asa ? zi-mi si mie in ce gta ai vz tu sistemul asta de lupta, k vreau sa ma joc si yo asa. yo, desi am jucat absolut toate gta-urile, nu am vz asa ceva...dar poate nu am jucat cum trebuia.

pun pariu p cat vrei u, k o sa il joci cand o sa apara, si o sa iti si placa...
Pantsless

Post by Pantsless »

N-ai inteles nimic.
In primul rand, daca mi-ai citi postul cu atentie vei da peste doua trei cuvinte, aparent banale si nesemnificative, dar in esenta deosebit de importante: "dupa parerea mea"; asta este parerea mea despre jocul ce va urma sa apara. Daca am jucat jocul? nu. Dar din cate am inteles voi trebui sa joc jocul unui infractor, nimeni altul decat un Sam Fisher "gone bad". Am jucat atatea Splinter Cell-uri in care trebuia sa salvez lumea, ca acum sa fiu pus in situatia sa lupt impotriva celor pe care i-am ajutat. "Nu stiu altii cum sunt, dar eu" nu gasesc acest element de noutate ca fiind "cool"; nici cat am jucat double agent nu m-am simtit prea bine ca trebuia sa omor chiar si oameni nevinovati, pentru idiotii aia de la JBA. Tot jocul asteptam sa ma reintorc la NSA, sa mi se dea iar costumul acela negru sai sa fac misiuni pe timp de noapte impotriva celor de la JBA. Din pacate chestia asta s-a intamplat doar la sfarsit, si a fost cam din scurt: nu tu costum, nu tu Lambert care sa te indrume in timpul misiunii.. nu stiu, parca nu mai era Splinter Cell ala pe care il stiam eu. Pot spune ca NU mi-a prea placut ultimul joc din serie, singura chestie pe care m-a atras fiind grafica (intr-adevar deosebita) si cateva misiuni (cel mai mult prima).
Cat despre chestia cu GTA: ceea ce am vrut sa spun e ca nu mai este acelasi stil de bataie ca in celelalte SC-uri; nu vezi? iau inamicul, dau cu el de pereti, ii dau picioare in burta, efectiv street-fighting; in vechile splinter cell-uri nu faceai decat sa il iei frumos pe la spate si sa il omori silent, stealth. Aici in amiaza mare ma duc in fata inamicilor si le dau cu pumnii si picioarele pana nu mai misca... si mai arat si ca boschetar netuns si nebarbierit.

De jucat probabil ca am sa il joc, dar am sa ma las de el dupa 2 sau 3 misiuni (asa fac cam la toate jocurile care nu ma pasioneaza, dar au grafica buna): yo pun pariu p c vrei u, daka asa vrei... k nu am nimic d pierdut
boto

Post by boto »

Sinjind wrote:PS: Nu stiu ce ai vazut tu de ti-ai format deja o idee. Cateva artwork-uri si un trailer cu cateva secvente in-game, iar tu deja arunci cu noroi in el...

Arunc cu noroi ptr ca din secventele in-game si informatiile de pe net reiese ca jocul este mai putin stealth shooter si mai mult beat 'em up geriatric :tongue3: . Apoi mai este problema renuntarii la conspiratii si teroristi(care niciodata n-au dat gres) in favoarea unui plot foarte interesant cu implicatii birocratice si abilitati paranormale(Focus Vision, cu care poate detecta politisti sau agenti). Nu mai pare ceva scris de Tom Clancy(care a scris doar povestea primului SC) ci furat din filmele cu Jason Bourne. Nu vad sa mai aiba legatura prea mare nici cu Third Echelon sau alta agentie de genul, Sam este civil si actioneaza pe cont propriu, mai bine redenumeau jocul in "Sam Fisher Doesn't Shave"
De ce sa "repari" franciza daca nu este stricata?

P.S: Sa il apuci pe vreunul din umbra in timp ce stai atarnat pe o teava si sa-i rupi gatul este cool, sa il iei la bataie ca un fan Manchester nu prea mai este...
Pantsless

Post by Pantsless »

boto wrote:sa il iei la bataie ca un fan Manchester nu prea mai este...
Cum spuneam: GTA; la asta ma refeream, nu neaparat la faptul ca miscarile sunt identice cu cele din GTA
razvanrazy

Post by razvanrazy »

eu personal...si repet...EU PERSONAL...dupa primele 3 jocuri din serie, m-am plictisit de costumul negru, iar DA-ul a fost foarte bine venit, si pot spune sincer k abea astpt si acest nou titlu, pt a vedea pana unde merg cei d la ubi cu acest joc....care cred k v-a fi de cel putin 8....PAREREA MEA :P
no offense anywone...
mythos

Post by mythos »

Depinde foarte mult ce au vrut producatorii sa faca de la inceputul seriei, pentru ca atunci cand a aparut, s-au axat foarte mult pe partea de stealth, iar in urmatoarele jocuri au incercat sa diversifice partea asta, Double Agent, a fost ca o punte de legatura, o tranzitie, baietii de la Ubisoft vrand sa creeze jocul care sa intruchipeze viata de spion, asa ca daca in primele jocuri am fost axati pe stealth, apoi a aparut ipostaza de agent dublu, iar acum ipostaza de fugar, parerea mea ca o sa urmeze jocul care o sa le aiba pe toate acestea, nu imediat ci in vro 2-3 ani, cam asta vrea Ubisoft sa faca, parerea mea....
unleashed

Post by unleashed »

Splinter Cell: Conviction presentation
part 1:

Sursa: Youtube

part 2:

Sursa: Youtube

ugly .... :-!

Image
razvanrazy

Post by razvanrazy »

mie imi place, si mi se pare o provocare, atat pt fanii seriei, cat si pt nou veniti. nu mai umblam in umbra, nu mai stam la panda, luam totul exact k in viata reala. mi se pare mai realist si sincer abea astpt sa apara :D
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

In ceea ce ma priveste lucrurile stau tocmai invers. "Umblatul ala prin umbra" si "statul la panda" sunt lucrurile care au adus renumele seriei. Sincer, nu inteleg de ce au simtit ei necesara schimbarea retetei... Daca vroiam asa ceva ma jucam Hitman (comparatie fortata), sau si mai bine Assassin's Creed (comparatia perfecta).
Mai realist zici razvanrazy? Pai, spre exemplu in filmuletul de mai sus mie nu mi se pare realist cum ii fura nu stiu ce obiect ghidului in fata a N persoane, da cu el de pamanant si aia se panicheaza ca "nu stiu ce s-a intamplat"... Pai era turul orbilor sau ce?
Ca sa nu mai zic cum se lupta el cu toti in stil rambo... Din "silent assasin" a ajuns un adevarat Hercule.

Oricum, asta este o impresie personala! Si mai mult, tin sa precizez ca nu am jucat inca Double Agent ca sa vad exact cum functioneaza o tentativa de "stealth e timp de zi".
Post Reply