"PC party a mutit!
Extinderea accesului la Internet si invazia retelelor de cartier au facut o victima in rindul manifestarilor studentesti de traditie la Cluj-Napoca. Studentii de la BEST au hotarit sa renunte la festivalul multimedia PC Party, inlocuit din toamna cu un concurs pentru viitorii ingineri."(http://www.monitorulcj.ro/cms/site/m_cj ... 14309.html)
Asta e adevarat? Cine stie despre asta ceva?
PC party 2007
Moderator: Moderatori
Re: PC party 2007
Foarte rău dacă se renunţă, eu am fost aproape în fiecare an, era concurs de quake, brood, NFS.. te simţeai ca la un WCG de dimensiuni mai mici. de când eram în anul 2 facultate aşteptam luna septembrie sau octombrie să merg la pc party... acolo m-am şi jucat cel mai mult într-o singură repriză 21 de ore (nu tu wc, doar ceva răcoritoare).. adormeam cu capul pe tastatură... în fine, anii trecuţi au fost acaparaţi de counterstrike... şi bunica ştie să opereze un cursor pe ecran, erau aşa de mulţi jucători, că acel concurs dura aproape o zi, din cele 2 programate pt pc party.. de restul nu prea mai era timp, dar tot era atmosfera aia.. 2-300 de calcluatoare, noaptea, fiecare încrâncenat pe tastatura proprie, din când în când câte un icnet sau o troznitură de tastatură, un căscat prelung care avea ecouri în toată sala.. stăteau nemişcaţi cu orele cu ochii pironiţi.. nu se poate descrie sentimentul. aflai într-un târziu că ai fost măcelărit de un puşti de 16 ani la quake 3.. care zâmbea ştirb din spatele unui crt de 15" obosit si o tastatură cu urme de dinţi pe ea... fără death razor, paduri la 2 milioane din aluminiu şi monitoare de 19" cu 2ms. în ultimul timp s-au schimbat multe, nu mai vin adevăraţii gameri, vin cei de ocazie la care tăticu le cumpără 8800GTX în SLI şi Q6600, carcasă ce neoane... în 2006 şi 2005 la cluj cel puţin, n-a mai fost aceeaşi atmosferă. păcat 

I5 2500k@4.5ghz, Asus A8Z68-V, Veno X+ SWIF2 120P,8GB Kingston HB DDR3, Asus Xonar D1, MSI GTX750 Ti, Samsung 250 G 840 EVO + Samsung HD502HJ, LG GSA H22L, SIRTEC 700W HPC-700-B12S, HAF 932, S 223BW