![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
LE: Deci nu e

Moderator: Moderatori
Se vede că nu ştii nimic. Grafica este next gen, tot ce spui că nu există, ba din contră, există. Poza cu game-pad-ul a făcut celebru PES-ul şi va rămâne pt totdeauna. Pentru că majoritatea celor care joc au Game-pad. Controalele sunt de 100x ori mai bune decât la FIFA 08! Dacă ai jucat pe low te înţeleg. Ronaldinho nu este titular pentru că în ultimele meciuri nu a mai fost. Şi echipele sunt actuale nu ca la Fifa, de acum o lună. Nu îmi trebuie comentator, pentru că cei din Fifa reuşesc să fie penibili. Şutezi la 10 m pe lângă şi spune: "WHAT A GOOD GOLKEEPING!" Fii serios.razvanrazy wrote:mda...m-am convins si eu. nu stiu de ce il ridicati atat pe un piedestal. daca asta e grafica next gen, inseamna ca fifa 08(pt pc) este next next gen.
gazonul este doar o textura, nu am vazut animatii la tricouri, poarta (bara, cadru, cum vreti sa ii ziceti) intra in gazon. si asta am vazut doar in 1-2 minute de joc. am vz in schimb ca publicul este 3d, ceea ce mi se pare o mare porcarie, pt ca jucatorii nu sunt creeati foarte bine. la brazilia, Ronaldinho nici macar nu e titular in primul 11 :O
meniul este ok...dar atat. controalele...iar o portare directa, probabil le era greu sa scoata poza cu game-pad-ul ala si sa scrie tastele pe care le pui. despre sunet nu ma pot pronunta deoarece nu a iesit in evidenta prin nimic.
iar ca game-play....cand dau o pasa in adancime....mai bine nu o dau, ca tot eu fug dupa ea, jucatorul nu reactioneaza cum trebe.
o sa mai joc demo-ul, poate imi schimb in vre-un fel parerea despre el...
mda, my bad...ma refeream la pes 6Shader wrote:hector2006, PES 7 nu a aparut si nici nu cred ca o va face. Daca vrei neaparat poti cataloga 2008-ul ca fiind PES 7.
Sper ca in versiunea full nu va fi nevoie sa procedez la fel ?IaMa wrote:da Shader. muta pe medium si o sa-ti apara si 1280x1024. stupid,nu ?
Am zis de Win nu pt. umbre, pt. 1280x1024 + High.razvanrazy wrote:se vede cam slab, deoarece odata ce se dinstateaza de corp, umbra se "pierde", si se lungeste putin. sincer nu mi-as instala un win pt un joc, mai ales ca e vorba doar de umbre, si nici alea in totalitate.....