World of Warcraft
Moderator: Moderatori
Re: World of Warcraft
sau pe wow.allakhazam.com... sunt multe siteuri.
IR, toate addonurile de interfata pt bare te lasa sa customizezi pozitia, marimea, etc a barelor. Si cam toate au probleme cu bagurile. Eu oricum le dezactivez pt ca folosesc shortcutul de pe tastatura.
IR, toate addonurile de interfata pt bare te lasa sa customizezi pozitia, marimea, etc a barelor. Si cam toate au probleme cu bagurile. Eu oricum le dezactivez pt ca folosesc shortcutul de pe tastatura.

Multumesc de raspuns GabYO. Asta era ce caut. Eu ma tot invarteam pe worldofwarcraft.com 

.....Eu ma refeream la bara verticala din stanga pe care am vazut-o in screenshotul lui I.R. nu la bara orizontala a jocului.0vershade wrote:O poză cât 1000 de cuvinte: Interface Options -> Advanced...
- Crysumoner
a mai auzit cineva ceva de warlocku Minel ?
eu mam uitat pe wow armory si se pare ca face BT la greu
"this boy have no life"
"this boy have no life"

aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Sa fie sanatos.Crysumoner wrote:a mai auzit cineva ceva de warlocku Minel ?
"this boy have no life"

da frate, dakum - "Minel de la Valcea, zis si Pixelu care ti-o trage cu wandu intre leggings".
As vrea sa stiu si eu daca este vre-un server cu o guilda de romani 100% Alliance side!!!
Pe Skullcrusher cred eu ca sunt poate cei mai multi romani...
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
skullcrusher:
Vlad Dracu,Romanian Crusaders, Damage-Inc (fosta mea guilda) avea si ea majoriatatea romani
plus multi romani prin tainted, ad3 (guildele cam cele mai avansate de la alianta)
si sunt destui si la hoarda (Fii lu dracu)
Vlad Dracu,Romanian Crusaders, Damage-Inc (fosta mea guilda) avea si ea majoriatatea romani
plus multi romani prin tainted, ad3 (guildele cam cele mai avansate de la alianta)
si sunt destui si la hoarda (Fii lu dracu)
Minel cica se lauda ca o vandut locku unui arab cu 1750 euro...oricum...sa faci endgame inseamna doar sa ai putin noroc si sa ai timp liber seara de pe la vreo 7-8 pana pe la vreo 2-3...
am si io o chestie faina de aratat si un wannabe pvp'er
am si io o chestie faina de aratat si un wannabe pvp'er
Văd că ăla e pe Kazzak, eu ştiam că Minelu' nostru e pe Skullcrusher...Probabil transfer!Crysumoner wrote:a mai auzit cineva ceva de warlocku Minel ?
"this boy have no life"
Last Resort e una dintre cele mai tari guilde, bravo lui dacă el e

Throw the rules out the window, odds are you'll go that way too.
Are 4/5 T6.
Si eu am avut posibilitatea sa imi vand magul cu 250 $. Am pe el aproape full epic Kara + gruul (2/5 t4) si 2/5 a1 si 2/3 BG pieces. Mare varzar am fost ca nu l-am dat ca oricum nu mai am timp sa joc...

Si eu am avut posibilitatea sa imi vand magul cu 250 $. Am pe el aproape full epic Kara + gruul (2/5 t4) si 2/5 a1 si 2/3 BG pieces. Mare varzar am fost ca nu l-am dat ca oricum nu mai am timp sa joc...
TI-am vinde caracterul pentru 6 milioane de lei? Dupa toata munca bagata in el? Eu mai degraba il las sa rugineasca decat sa-l vand cu 6 milioane!
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Cu greu aş putea spune "muncă". Joci ca să te distrezi, aia nu e muncă... decât dacă joci pt bani, indiferent dacă-ţi place sau nu! Iar dacă scoţi şi bani din eroul tău, foarte bine. Eu nu înţeleg partea cealaltă: ce m-ar determina pe mine sa cumpăr un erou gata făcut? Eu unde mai joc?
Tu ai un erou de lvl 70 imbracat bine cu care te poti mandri. Sa arati la toti ce beton esti tu. Asta e ideea. ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Tru tru,dar asta de la 2.0 incoace. Inainte nu aveam nicio problema legata de interfata.De cand cu 2.0 mereu am avut probleme ..Niciun pachet de addons nu e compatibil 100% cu jocu.Why blizz..why?boggyy wrote:
Arabi ftwOvershade wrote:Eu nu înţeleg partea cealaltă: ce m-ar determina pe mine sa cumpăr un erou gata făcut? Eu unde mai joc?

Au bagat niste poante mai mult sau mai putin subtile in joc despre rougi.Cum ar fi tipul acela din Zangarmarsh cu helmetu de engineer pe capshor si opinia lui fata de rougi+mace =Dithanium2 wrote:i loled
ithanium2 wrote:am si io o chestie faina de aratat si un wannabe pvp'er
/Shrug.Nu poti sti niciodata ce tip de om joaca charuri WoW cu nume gen gigibecali.Pe vremea cand imi lvluiam priestu prin Redridge dadusem peste un warr numit ggbecali.De sigur ca l-am roflit si i-am dat un whisper funny.Ce m-a frapat este faptul ca a inceput sa-mi povesteasca pe urma cum il admira pe acest om de valoare si cate lucruri bune a facut jiji pt noi ramanii si cum ar fi bestial in politica etc.Un quick ignore si repede repejor in Duskwood
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Oh n' btw somethin' worth reading (for a change):Shadow of the death knight
Buna povestea dar un singur lucru nu-l inteleg.Cand mai tata a fost the all mighty retri pala atat de imba in pvp? Inteleg ca mereu a fost imbalanced 1vs1 sau 1vs2 chiar.Dar sa fie el atata pwnage si folositor in BGuri zau de am prins asa ceva.
Last edited by I.R. on Mon Sep 17, 2007 11:49 pm, edited 1 time in total.
- Crysumoner
zilele astea am fost in Grul am facut primul boss si pe al 2-lea nu am reusit sa il facem, best try 36% and 10 grow
and btw aseara am luat primul meu T4 casca de la prince
and btw aseara am luat primul meu T4 casca de la prince

aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
si nu uitati !!!
si nu uitati !!!
Putin fara nici o legatura cu ce se discuta pe aici: avut cineva in ultimele zile probleme cu conectatul la server? Mie, in doua retele diferite, nu-mi merge nici macar site-ul pentru wow eu. Si e ciudat, ca ma jucam intr-o seara, apoi am facut o pauza si 2 ore mai tarziu nu mai mergea sa ma conectez. Si din ce am vazut pe forum mai sunt ceva oameni care au patit chestia asta, desi Blizzard zice ca ar fi de la firewall and stuff. So, anywho, a mai patit careva si, mai important, are vreo solutie?
Parca zicea blizzardul pe news page ceva legat de o problema la conectare pe anumite realmuri...Oricum eu joc de pe doua calculatoare cu provideri diferiti si nu am nici un fel de problema.Tin minte totusi ca atunci cand mi-am pus acasa un nou internet, se conecta greu la server fata de alta retea dar cat timp eram in joc nu aveam nici un fel de problema de lag sau chestii de genul."Problema" s-a rezolvat rapid. Ma gandesc totusi ca poate fi de la provider(i). Incearca un tracert pe yahoo.com de exemplu si vezi prin ce servere ies in exterior.Poate acesti doi provideri ai tai cumpara banda de la acelasi distribuitor.
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
salz..am jucat timp de ceva timp p sv private..si nu merită. hmm..cred k m-as descurca sa-mi platesc abonamentul lunar dar stiti cumva dacă am nev de world of warcraft + burning crusade originale?!? sa-mi raspunda si mie careva va rog. 10x
Dau doua beri goale pentru una plina
Cine se combina, cine se combina ?
Cine se combina, cine se combina ?
Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!
Da, ai nevoie atat de World of Warcraft cat si de Burning Crusade originale daca vrei sa joci la level 70.
Pt ca sa iti faci cont ai nevoie de una bucata joc original... Bineinteles, daca nu cumperi un cont deja facut. 

Gigi e caracteru lui jeI.R. wrote:Nu poti sti niciodata ce tip de om joaca charuri WoW cu nume gen gigibecali.Pe vremea cand imi lvluiam priestu prin Redridge dadusem peste un warr numit ggbecali.De sigur ca l-am roflit si i-am dat un whisper funny.Ce m-a frapat este faptul ca a inceput sa-mi povesteasca pe urma cum il admira pe acest om de valoare si cate lucruri bune a facut jiji pt noi ramanii si cum ar fi bestial in politica etc.Un quick ignore si repede repejor in Duskwood![]()

l-am crescut cu muult inainte de bc..in timp ce imi cresteam huneru...
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... Gigibecali
apropo...faza intamplata de 10 minute...minorii sunt rugati sa nu citeasca...contine expresii vulgare
lol. la inceput chiar am crezut ca ai fost abordat de un oficial Blizzard pana la faza cu cerutul parolei si a numelui de cont(era clar ca e teapa).
joc si eu WoW de ceva timp si am cu Holy Pala pe server normal(Nagrand)cu care am inceput sa fac Karazhan saptamana asta: http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Adrianus
joc si eu WoW de ceva timp si am cu Holy Pala pe server normal(Nagrand)cu care am inceput sa fac Karazhan saptamana asta: http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Adrianus
http://armory.wow-europe.com/character- ... n=Adriaana
Lol, tare faza! Din experienţa mea cu game masterii de la Blizzard, ăia scriu engleza by the boook, nu folosesc "i" mic la I'm here, dezacord la risks getting suspended, etc
Cred că ăsta o să fie primul lucru pe care-l verific, dacă mă abordează vreunul

Cred că ăsta o să fie primul lucru pe care-l verific, dacă mă abordează vreunul

daca observi atent..in fundal se vede pagina blizz cu dont's...oricum cine poate fi atat de prost incat chiar sa creada pe vreun individ de genul celui care m-a abordat chiar merita sa ii fie furat contu...adica sa fim seriosi...inafara de GM's nimeni din departamentul PR de la blizz nu lucreaza in weekend...nimeni nu foloseste messenger pentru a gasi un client...mai ales ca e-mail-ul pe care imi este inregistrat contu de wow nu e pe yahoo...deci nici un angajat blizz nu are cum sa imi stie id-ul...si cel mai important...nici un angajat blizz nu iti va cere niciodata parola...doar numele de count...
off-topic: careva prin closed beta la WAR ??
off-topic: careva prin closed beta la WAR ??

Mda eu mi-am dat seama ca e tzeapa de pe randul 3-4... Nu se poate sa fii atat de idiot incat sa cazi intr-o asemenea plasa.
doamne, de unde a iesit si cersetorul ala obosit?
ce nu face genul ala de roman uscat care n-are bani sa cumpere un abonament de troleu, pentru un cont de wow.
haha, uberpatetic. cu engleza asta stricata de jilava nu trece strada
ce nu face genul ala de roman uscat care n-are bani sa cumpere un abonament de troleu, pentru un cont de wow.
haha, uberpatetic. cu engleza asta stricata de jilava nu trece strada
work harder
itanium2, nu fi asa de sigur, end useri fara experienta si naivi exista o gramada. Ca dovada 419 scams, hoarda de zombie machines si frauda online care continua.
Eu eram pe telefon nu demult cu o amarata si i-am zis "what is your username" si ea zice "my password? Oh, it's bla bla bla". Am intrerupt-o si i-am zis ca nu vreau sa-i stiu parola si sa nu o dea nimanui. Believe it or not, marea majoritate a oamenilor inca continua sa creada ca e OK sa imparta parola cu adminii.
Sunteti si voi fraieri, de ce nu va distrati putin pe seama alora? Dati-le username-uri si parole aiurea, faceti pe prostii, ziceti ca va jurati ca sunt alea corecte, apoi faze de genul pai stai sa dau login sa o schimb, dar nu-mi merge ceva, unde dau click, ce face butonul cutare si asa mai departe.
Eu eram pe telefon nu demult cu o amarata si i-am zis "what is your username" si ea zice "my password? Oh, it's bla bla bla". Am intrerupt-o si i-am zis ca nu vreau sa-i stiu parola si sa nu o dea nimanui. Believe it or not, marea majoritate a oamenilor inca continua sa creada ca e OK sa imparta parola cu adminii.
Sunteti si voi fraieri, de ce nu va distrati putin pe seama alora? Dati-le username-uri si parole aiurea, faceti pe prostii, ziceti ca va jurati ca sunt alea corecte, apoi faze de genul pai stai sa dau login sa o schimb, dar nu-mi merge ceva, unde dau click, ce face butonul cutare si asa mai departe.
Din pacate numai ithanium a fost pus in situatia asta.
Eu am facut destula bascalie pe seama unuia care vroia "sa vada cum e sa ai un mag de lvl 70". Adica sa ii dau username si pass sa intre 5 minute. Lol![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Eu am facut destula bascalie pe seama unuia care vroia "sa vada cum e sa ai un mag de lvl 70". Adica sa ii dau username si pass sa intre 5 minute. Lol
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
bogyy? dai?
faci trade cu hunard? :
mare fas cu noul patch...eram sigur ca nu o sa bage voicechat...

mare fas cu noul patch...eram sigur ca nu o sa bage voicechat...
Dar macar Skullcrusher se numara printre serverele care primesc voicechat saptamana viitoare.
Bine, personal nu consider asta un lucru absolut necesar atata timp cat nu m-a deranjat niciodata rularea teamspeak-ului sau ventrilo in background... Dar cel putin pentru raiduri suna bine, n-o sa mai aiba nimeni scuze de genul "sorry, i don't have TS on this PC".

Bine, personal nu consider asta un lucru absolut necesar atata timp cat nu m-a deranjat niciodata rularea teamspeak-ului sau ventrilo in background... Dar cel putin pentru raiduri suna bine, n-o sa mai aiba nimeni scuze de genul "sorry, i don't have TS on this PC".
Eu am cateva luni bune de cand nu mai joc si am cam pierdut contactul. Cum va fi implementat voicechatul? Macar vor face faza aia cu highlight pe portretul celui care vorbeste cum se laudau initial sau va fi din nou doar o chestie searbada care sa anuleze folosirea altui addon/program (asa cum au facut cu multe alte aspecte ale jocului gen enemy cast bar etc)?
O intrebare de curiozitate: a ajuns cineva de aici sa faca Raid-uri in Black Temple?
http://armory.wow-europe.com/character- ... n=Adriaana
Nu prea suntem asa de hardcore.
Cei care posteaza aici mai fac si altceva afara de wow. ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)

![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)