8800+xvid=probleme randare filme

Plăci video, acceleratoare 3d, acceleratoare grafice ... cum doriţi să le numiţi.

Moderator: Moderatori

Post Reply
danutz

8800+xvid=probleme randare filme

Post by danutz »

Salutare,

Pentru cei care au probleme in a rula fime codate cu xvid pe placile lor 8800 rezolvare este in setarea codecului la sectiune Force: YV12, ca sa va scuteasca sa instalati cine stie ce pachet de codecuri
danutz
Overmind

Re: 8800+xvid=probleme randare filme

Post by Overmind »

Daca tre sa dai Force YV12 sau YUV inseamna ca ia probleme cu overlay-urile RGB la placa.
http://overmind.ro - World's best C&C: Red Alert - Yuri's Revenge 2 mod and a top-3 Star Trek: Starfleet Command 3 mod !
danutz

Post by danutz »

toate 8800 au probleme cu randarea filmelor xvid, pe jumatatea dreapta (coltul drept al filmului).Daca instalelezi K-light se rezolva, dar prefer sa nu instalez pachete de codecuri.
danutz
Radoo

Post by Radoo »

S-a mai discutat problema aici, dar până acum nu s-a dat soluţia de aici. Interesant. Oricum problema apare doar la Windows XP.
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
Y2K

Post by Y2K »

danutz wrote:.Daca instalelezi K-light se rezolva,
Parerea ta.... :-$
Nu merge cu ABSOLUT nici un pachet de codecuri---inclusiv k-lite...singura sansa : playere cu codecuri integrate

___|___NIMĂNUI NU ÎI PASĂ DE CONFIGURAŢIA "SISTEMULUI" TĂU___|___

danutz

Post by danutz »

Pentru mine a functionat chestia cu YV12, nu sunt adeptul pacheturilor de codecuri, si da este problema in XP.Chestia cu K-lite am vazut-o discutata pe un forum.
Attachments
xvid.JPG
danutz
Post Reply