World of Warcraft
Moderator: Moderatori
Re: World of Warcraft
Nici eu nu prea mai am timp sa joc (luna asta am 5 ore adunate de play time, doar PvP). Dar totusi, din cauza faptului ca am fost la multe raiduri inainte de TBC cu guilda curenta (Quantum) nu ma dau afara. Ma intreaba GM-ul daca servesc vreun raid saptamana respectiva de fiecare data cand intru online.
Din cate am inteles ei sunt la primul boss din Black Temple, probabil am sa ma duc si eu in weekend, cel putin de curiozitate.

It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
-
salut mi-am luat si jocu de 2 zile joc pe servarul bronzbreaze am elf hunter lvl 16 joc cu dager si arc ce profesii trebuie sa pun si ce talente. pna acum am jucat silkroad dar am vandut contu:P ma plictisisem.De mult vreoim sa joc wow si nu prea ma descurc mi se pare destul de greu poate ma puteti indruma
mersi

- Pretorianu'
Patchul 2.2 a nerfuit destul de mult instantele high end. In SSC trash-ul a devenit ff usor, Solarian a murit aseara mai usor decat Gruul ... se pare ca Blizzard s-a hotarat sa dea epice gratis 

Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
am si eu o intrebare. mi s-a luat efectiv de orice inseamna melee, si vreau sa incep un healer si sa il joc pana la 70. de fapt sa nu fie doar healer ci sa fie efectiv char care buffeaza pe toata lumea cu tot felul de minuni. ce sa aleg? pala,druid, priest? mi-ar place un paladin dar este extrem de enervant levelingul la el. merge sinistru de greu fata de un hunter sau rogue. am o paladina, e lv 7 dar deja e boring.
Paadinul si pe mine m-a plictisit ingrozitor. Am dus unul pana pe la lvl 20. Daca vrei ceva cu adevarat fun, eu ti-as recomanda sa lvlezi un druid. Poti chiar sa incerci balance pana faci lvl, sa fii ceva mai special. 

but..but... greater blessing of kings in AV.. plate armor... invulnerability.... 20% more mount speed aura...
:sigh
damn boring :S
:sigh
damn boring :S
Cred că paladinul e buffer-ul in acest joc: o gramadă de blessing, aure, etc. Şi priestul poate fi o opţiune bună din acest punct de vedere, dacă te axezi pe discipline. Mai ales că în patchul următor Pain Supression va putea fi dat şi pe un coleg de grup. Deci Fortitude, Divine Spirit, PW:Shield - eventual reflective, Pain Supression, plus heal over time... priestul se poate să-l egaleze pe paladin la buffuri 
Apropo, tu unde joci?

Apropo, tu unde joci?

Throw the rules out the window, odds are you'll go that way too.
neptulawl horde, am un rog in Maat, e o ghilda linistita si ft fun.
shamanul cum e ca leveling si end game? desi nu are aure as putea folosi totems n shiet
shamanul cum e ca leveling si end game? desi nu are aure as putea folosi totems n shiet
work harder
O ghildă de succes trebuie să aibă, în principiu, cam toate tipurile de clasă. Câte un healer din toate cele patru clase, DPS ..erm, toate 9
, tank toate 3.
Cu shamanul depinde ce vrei să faci: ca healer e foarte bun, salvează situaţia de multe ori cu totemul ăla pt. mana, dar ca DPS... e de preferat rogue sau mage
PS: m-am trezit şi eu să dau sfaturi de wow după două kara
/ignore me
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Cu shamanul depinde ce vrei să faci: ca healer e foarte bun, salvează situaţia de multe ori cu totemul ăla pt. mana, dar ca DPS... e de preferat rogue sau mage

PS: m-am trezit şi eu să dau sfaturi de wow după două kara

- Crysumoner
druidu ie frumos poti sa il faci tot ce vrei aproape .....nu am avut deci nu prea stiu cum ies|lent wrote:am si eu o intrebare. mi s-a luat efectiv de orice inseamna melee, si vreau sa incep un healer si sa il joc pana la 70. de fapt sa nu fie doar healer ci sa fie efectiv char care buffeaza pe toata lumea cu tot felul de minuni. ce sa aleg? pala,druid, priest? mi-ar place un paladin dar este extrem de enervant levelingul la el. merge sinistru de greu fata de un hunter sau rogue. am o paladina, e lv 7 dar deja e boring.
am un prieste de 60 si am fost cu el doar pe holy ....pot sa spun din cate am vazut ca ie bun healer si FOARTE BUN dps
paladinu ......dupa parerea mea este cel mai bun healer....am vazut si cativa tanci pala....iar retri nu iti recomand

aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
- Pretorianu'
Deci daca vrei un healer bun, primul in healing meters, iti faci un paladin. Ai o gramada de buff-uri, blessinguri ff folositoare, mai ales in arena
+ DI care e priceless in raiduri.
E singurul healer care in raiduri, nu moare "one-shotted" (16+ armura buffed).
Si nu inteleg de ce ziceti ca e plictisitor de lvl-uit, in primul rand ca daca il lvl ca si retri, e super ok...esti practic un warrior care se poate vindeca, nu moare cu una cu doua.
Dar la 70, intr-adevar ajungi un heal-bot
Pentru ca, deocamdata prot e bun doar in (cel mult) 5 man instances iar retibution e inca nerfed, cel putin pana la patchul 2.3, la care toti paladinii viseaza. 
Foarte putine raiding guilds adevarate au retr paladin, si daca au, cel mult unul si foarte foarte bine echipat. Problema cea mai mare la retri pally e aggro management, din cause burst damage-ului foarte ridicat.
Oricum, un sfat ... nu-ti lua BS ca profesie, pentru ca, ca si paladin, nu vei beneficia mare lucru din el. Mult mai folositor e herbing + alchemy.
Sper ca am ajutat putin cu cele de mai sus.
Any question, feel free to ask !
"Hell, give me a SP and I can heal forever !"

Si nu inteleg de ce ziceti ca e plictisitor de lvl-uit, in primul rand ca daca il lvl ca si retri, e super ok...esti practic un warrior care se poate vindeca, nu moare cu una cu doua.
Dar la 70, intr-adevar ajungi un heal-bot

Foarte putine raiding guilds adevarate au retr paladin, si daca au, cel mult unul si foarte foarte bine echipat. Problema cea mai mare la retri pally e aggro management, din cause burst damage-ului foarte ridicat.
Oricum, un sfat ... nu-ti lua BS ca profesie, pentru ca, ca si paladin, nu vei beneficia mare lucru din el. Mult mai folositor e herbing + alchemy.
Sper ca am ajutat putin cu cele de mai sus.
Any question, feel free to ask !

"Hell, give me a SP and I can heal forever !"

Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
- Pretorianu'
Du-te full retri (bine, sunt cateva talente acolo de care nu ai nevoie, ex. Pursuit of Justice si retrib. aura, da-ti dai tu seama..) + 5/5 in Divine Strength si 5/5 in Divine Intellect.
Iar ca si seal, foloseste SoCommand cu 2h Weapon. E chiar fun pt leveling ...
Iar ca si seal, foloseste SoCommand cu 2h Weapon. E chiar fun pt leveling ...

Omul are dreptate. Pala nu poate fi altceva decat healer. Si sa fim seriosi, guildele seriaose de raid nu folosesc niciodata retri pala in 10 man raid, iar in ceea ce priveste 25 man, doar daca nu sunt alte clase disponibile. De asta am zis druid pt ca poti oricand incerca ceva nou, chiar daca esti intr-o guilda pro. In ceea ce priveste shamanul, eu il lvlesc cand ma reapuc de wow. E primul lucru care il voi face, afara de a pierde vremea cu magul. E foarte fun atat pve cat si pvp. Sunt cateva totemuri prea imba.
cei care jucati casteri stiti despre ce vb. 

Lol, nu-mi amintesc să fi fost întrecut vreodată de un paladin în healing metersPretorianu' wrote:Deci daca vrei un healer bun, primul in healing meters, iti faci un paladin. Ai o gramada de buff-uri, blessinguri ff folositoare, mai ales in arena+ DI care e priceless in raiduri.

Nu ştiu, de ce spune multă lume că paladinul e cel mai bun healer? Că poţi da "heal forever"? În schimb dai heal pe un singur target şi nici HoT nu ai.
Însă cel mai mare defect al paladinilor sunt omuleţii care ţin mousul în mână: cum pot să ia ţoale de priest pe ei când pentru paladin exista Plate??? Practic îşi anulează avantajul menţionat mai sus, cu "one-shoted kill"

Am început şi eu un paladin, intenţionez să-l fac tank
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

- Pretorianu'
1. Inseamna ca nu ai intalnit paladini calumea pana acum 
2. Paladinul e cel mai bun healer pentru ca, echipat ca lumea, are multa mana, f bun crit. chance ceea ce inseamna o gramada de mana primita inapoi; practic pala e cel mai bun "focus target" healer. De aceea sunt si folositi mai ales pe tank. Iar cand tankul ia 5-10k dmg/hit, crede-ma ca HoT-urile sunt aproape nesemnificative. Doar Hydross (SSC) sau Al'ar (TK) lovesc 6-12k pe tank full T5...ca sa nu mai vorbim de altii. Vorbind din experienta proprie, am curatat complet SSC de multe ori si intotdeauna am fost preferat ca si main healer pe MTs. In general este si priest de backup, dar priest si shammy sunt preferati pentru raid heal, din pricina HoT, CoH si Chain heal.
3. Personal, niciodata nu am fost un "clothadin" ... te-ai uitat putin in linkul din semnatura mea ?
(am +1909 bonus heal unbuffed in full plate, si inca nu mi-a picat mace-ul de la Vash:D)
4. Problema cea mai mare, zic eu, la tankadin, este ca ai foarte putine evades (spre deosebire de warr sau druid). Mult block dar putine evades. Si cand te duci in heroics si iei 5-6k/hit, eu zic ca ar fi de preferat sa eviti lovitura respectiva, in loc sa blockezi 1k din ea
Oricum, ar fi multe de discutat pe marginea paladinului...ce sa zic, bafta multa !

2. Paladinul e cel mai bun healer pentru ca, echipat ca lumea, are multa mana, f bun crit. chance ceea ce inseamna o gramada de mana primita inapoi; practic pala e cel mai bun "focus target" healer. De aceea sunt si folositi mai ales pe tank. Iar cand tankul ia 5-10k dmg/hit, crede-ma ca HoT-urile sunt aproape nesemnificative. Doar Hydross (SSC) sau Al'ar (TK) lovesc 6-12k pe tank full T5...ca sa nu mai vorbim de altii. Vorbind din experienta proprie, am curatat complet SSC de multe ori si intotdeauna am fost preferat ca si main healer pe MTs. In general este si priest de backup, dar priest si shammy sunt preferati pentru raid heal, din pricina HoT, CoH si Chain heal.
3. Personal, niciodata nu am fost un "clothadin" ... te-ai uitat putin in linkul din semnatura mea ?

4. Problema cea mai mare, zic eu, la tankadin, este ca ai foarte putine evades (spre deosebire de warr sau druid). Mult block dar putine evades. Si cand te duci in heroics si iei 5-6k/hit, eu zic ca ar fi de preferat sa eviti lovitura respectiva, in loc sa blockezi 1k din ea

Oricum, ar fi multe de discutat pe marginea paladinului...ce sa zic, bafta multa !

Toate bune si frumoase, dar 1 vs 1 o cam furati, cu tot cu bubbleul vostru. Si daca esti healer on 2 vs 2, tot o furati, afara de situatia in care teammateul vostru are posibilitatea sa "astepte" un heal (gen rogue cu CoS).
Nu am vazut nici un paladin care sa dea bubble la full health, cand aliatul lui inghite lovituri cu sughituri, iar casturile pe care le aveti le pot CS si daca is beat. Asta ar fi un mare dezavantaj in pvp.
In rest, numai de bine. Am vazut cativa paladini, care intr-adevar rupeau healing meters. E adevarat insa ca guilda mea este plina de shamies, palas si druizi ca healeri, nu prea avem priesti. Toti is shadow .....
Si sincer nu prea am vazut jucatori exceptionali pe holy priest. ![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

In rest, numai de bine. Am vazut cativa paladini, care intr-adevar rupeau healing meters. E adevarat insa ca guilda mea este plina de shamies, palas si druizi ca healeri, nu prea avem priesti. Toti is shadow .....

![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Pai asta am zis şi eu mai sus, paladinii-s cei mai buni healeri pe single target. Asta nu înseamnă că e cel mai bun healer şi gata!
Bravo pt gear, eşti cu vreo 2 clase peste mine
Vleau si eeu 
Bravo pt gear, eşti cu vreo 2 clase peste mine

- Pretorianu'
Arena e discutabil...depinde de echipament, de resilience, de partenerul tau, de setup-ul echipei adverse...dar in principiu, da, o furam de la cam tot ce inseamna caster class.boggyy wrote:Toate bune si frumoase, dar 1 vs 1 o cam furati, cu tot cu bubbleul vostru. Si daca esti healer on 2 vs 2, tot o furati, afara de situatia in care teammateul vostru are posibilitatea sa "astepte" un heal (gen rogue cu CoS).Nu am vazut nici un paladin care sa dea bubble la full health, cand aliatul lui inghite lovituri cu sughituri, iar casturile pe care le aveti le pot CS si daca is beat. Asta ar fi un mare dezavantaj in pvp.

Overshade, apuca-te de facut Karazan si heroics pana esti epicced up !

Lol, ăla pe care l-ai văzut la Armory e echipamentul meu de "farming". L-am schimbat acum, dar până se resetează cred că mai durează...
Sincer să fiu, mi s-a cam tăiat cu epicele şi raidurile de end-game. Am văzut cum se ceartă lumea pt un head Tier4 sau alte porcării şi mi-am zis că nu merită. Prefer să fiu într-o guildă ceva mai liniştită, fără "epic whores" limitându-mă la Karazhan decât să mă cert şi să sar ca un broker la bursă, deşi am fost invitat în ghilde care fac SSC, TK. It's just a game, you people !! ( nu ştiu dacă a mai fost dat
)
Sincer să fiu, mi s-a cam tăiat cu epicele şi raidurile de end-game. Am văzut cum se ceartă lumea pt un head Tier4 sau alte porcării şi mi-am zis că nu merită. Prefer să fiu într-o guildă ceva mai liniştită, fără "epic whores" limitându-mă la Karazhan decât să mă cert şi să sar ca un broker la bursă, deşi am fost invitat în ghilde care fac SSC, TK. It's just a game, you people !! ( nu ştiu dacă a mai fost dat

lol at brewfest...*cough* retardfest *cough* ...nu stiu cum a fost pe alte realmuri dar pe Hellscream a fost teroare...adica "advertising" quests bugged si toti retardatii strigand "Brewfest" in fata la AH din orgrimmar si /bark
voicechat nu am incercat ca nu e activat pe server...insa tind sa cred ca a fost pus doar ca sa fie si ala...
voicechat nu am incercat ca nu e activat pe server...insa tind sa cred ca a fost pus doar ca sa fie si ala...
L-am încercat eu. Se aude cam slab! Am pierdut aproape o oră până mi-am lămurit echipa ce şi cum. Trag concluzie că nu e foarte usor de configurat, deşi nici greu nu mi s-a părut.
de-as avea si timp sa il fac cu gear din instante :SPretorianu' wrote:1. Inseamna ca nu ai intalnit paladini calumea pana acum
3. Personal, niciodata nu am fost un "clothadin" ... te-ai uitat putin in linkul din semnatura mea ?(am +1909 bonus heal unbuffed in full plate, si inca nu mi-a picat mace-ul de la Vash:D)
dar pt pvp il fac.
Pai parca vroiai sa buffezi fel de fel de minuni. Acum il faci pt pvp? Mare greseala, pt ca pala o cam fura in pvp.
- Pretorianu'
s|lent, parerea mea e ca paladinul ar fi cam ultimul caracter la care ar trebui sa te gandesti pentru pvp.
Fa lock, MS warr, shammy ... orice altceva ...
Fa lock, MS warr, shammy ... orice altceva ...

cel mai bun pala in arena este druid 
in 2v2 si 3v3 un druid healer este imba daca stie sa joace calumea

in 2v2 si 3v3 un druid healer este imba daca stie sa joace calumea
Sa nu va suparati pe mine ca nu am citit toate cele 2226 de reply'uri, dar trecea saptamana. Asa ca va intreb, poate nu s-a mai pus intrebarea asta: cum pot sa devin imun la fire de exemplu? mi-as face un undead priest, daca cnteaza la ceva.
multumesc
multumesc
don't eat the yellow snow
Bagi echipament de resist si potions/buffuri de protection. Totusi nu vei fi chiar imun. 

-
va merge sa va conectati mai dev mi-a mers am iest din joc pe la 8 si acum cand am ajuns acasa imi zice unable to connect. e inspectie la servar ?? sunt beginner 

Vineri seara aka "ora de varf" sigur nu e nici o inspectie.
Lol, ce aiurea suna "inspectie", parca am fi la filmul Liceenii.
Lol, ce aiurea suna "inspectie", parca am fi la filmul Liceenii.
interesant patch...ma face sa rad oarecum
Arena3: foarte tampit...personal rating pus doar ca sa blocheze team trades...era foarte greu daca faceau alte texturi pentru gear...
BG: Au vazut ca lumea farmeza honor in AV si scot NPC'urile...parerea mea? au ucis PvP...ma rog...au taiat cadavrul lui in bucati
In rest...bagati mount-uri garla ca prind la fraieri...
Tot nu au rezolvat problema cu heroics...loot-ul care il poti lua din ele este deobicei sub gearul de care ai nevoie sa faci heroics...au mai bagat niste epice care se pot lua pe o cantitate aberant de mare de badges...
Singurul lucru: poate imi pare rau ca mi-am dat hunteru si rogu...sunt zvonuri ca vor fi buffati
Sper sa nu fiu nevoit sa dau banii pe WOTLK si sa apara WAR(poate in primavara 2008)...si mai zicea lumea de pe forum ca EA sucks dpdv al lansarilor pe banda
Arena3: foarte tampit...personal rating pus doar ca sa blocheze team trades...era foarte greu daca faceau alte texturi pentru gear...
BG: Au vazut ca lumea farmeza honor in AV si scot NPC'urile...parerea mea? au ucis PvP...ma rog...au taiat cadavrul lui in bucati
Tot nu au rezolvat problema cu heroics...loot-ul care il poti lua din ele este deobicei sub gearul de care ai nevoie sa faci heroics...au mai bagat niste epice care se pot lua pe o cantitate aberant de mare de badges...
Singurul lucru: poate imi pare rau ca mi-am dat hunteru si rogu...sunt zvonuri ca vor fi buffati
Sper sa nu fiu nevoit sa dau banii pe WOTLK si sa apara WAR(poate in primavara 2008)...si mai zicea lumea de pe forum ca EA sucks dpdv al lansarilor pe banda
pai da, cuvantul care defineste acest joc care devine de prost gust day by day, este "farming". farming arena, farming badges, farming honor, farming gold, farming pana iti cad genitalele ca sa zic asa
work harder
corect....si Blizzard sunt niste ipocriti...spun ca nu incurajeaza farmingul dar tocmai asta fac...
Offtopic: am auzit cuvinte de lauda la adresa WAR...astept faza a doua de beta care trebuie sa inceapa in decembrie...cine stie poate am noroc si sunt si eu selectat
Offtopic: am auzit cuvinte de lauda la adresa WAR...astept faza a doua de beta care trebuie sa inceapa in decembrie...cine stie poate am noroc si sunt si eu selectat

ithanium2 wrote:Offtopic: am auzit cuvinte de lauda la adresa WAR...astept faza a doua de beta care trebuie sa inceapa in decembrie...cine stie poate am noroc si sunt si eu selectat
Offtopic. Nu stiu nimic despre jocul WAR. Poate cineva sa-mi de-a ceva link sa ma informez si eu? Ms mult.
http://armory.wow-europe.com/character- ... n=Adriaana
http://www.war-europe.com/ ---european webpage(de proasta calitate)
http://www.warhammeronline.com/english/home/index.php ---US webpage (mult mai bine facuta...zici ca au procedat ca Blizzard)
http://only-war.com/ ---community webpage cu un forum unde gasesi multe informatii
si ca sa nu fiu complet offtopic...faza (amuzanta zic eu) intamplata pe realmu care joc:
un tip: OMG i have been hacked and the hacker sold all my stuff !!!
alt tip: dude can you spare some gold then?
http://www.warhammeronline.com/english/home/index.php ---US webpage (mult mai bine facuta...zici ca au procedat ca Blizzard)
http://only-war.com/ ---community webpage cu un forum unde gasesi multe informatii
si ca sa nu fiu complet offtopic...faza (amuzanta zic eu) intamplata pe realmu care joc:
un tip: OMG i have been hacked and the hacker sold all my stuff !!!
alt tip: dude can you spare some gold then?
- Crysumoner
a cam inceput si pe mine sa ma sece jocu asta....ithanium2 wrote:interesant patch...ma face sa rad oarecum
ma gindeam sa ma las de PVE si sa ma apuc de arena sau pm ....
si daca zici ca vor sa scoata NPC-urile asta ii nasol de tot ........
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
inainte era chiar fain in AV mai cadea cate un obiect, cadea cloth si acum vor sa scoata si NPC-urile ?
WHY ?
ei bine eu cred ca totul se rezuma la bani !!!!
cam tot ce fac, fac ca sa te faca sa stai cat mai mult in fata jocului, restu nu conteaza
aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
si nu uitati !!!
si nu uitati !!!
http://media.wow-europe.com/sor/en/index.html
asta cred eu spune tot...cineva pierde clienti la greu...si apropo de downfall...care mai este numarul de jucatori din WoW? ca era anuntat cu surle si trambite aproape lunar...personal cred ca lumea s-a saturat de simplitatea jocului si cauta ceva putin mai elaborat...WAR ar putea fi ceea ce cauta multi...un sistem putin mai complex de lupta insa nu asa de complex ca in EVE
from PTR patchnotes...
The Horde and Alliance now have a limited number of reinforcements available in the battle for Alterac Valley. The number of reinforcements available is reduced upon player death, loss of towers, and death of Captain Galvangar or Balinda Stonehearth. In addition, all available reinforcements are lost upon the death of General Drek'Thar or Vanndar Stormpike. If a team is reduced to zero reinforcements, the opposing team wins the battle.
back to zerging anyone??? chiar nush ce sa zic de noile battlegrounds in special de AV...ei zic ca "honor rates recieved will be the same"...eu zic...i don't think so...
asta cred eu spune tot...cineva pierde clienti la greu...si apropo de downfall...care mai este numarul de jucatori din WoW? ca era anuntat cu surle si trambite aproape lunar...personal cred ca lumea s-a saturat de simplitatea jocului si cauta ceva putin mai elaborat...WAR ar putea fi ceea ce cauta multi...un sistem putin mai complex de lupta insa nu asa de complex ca in EVE
from PTR patchnotes...
The Horde and Alliance now have a limited number of reinforcements available in the battle for Alterac Valley. The number of reinforcements available is reduced upon player death, loss of towers, and death of Captain Galvangar or Balinda Stonehearth. In addition, all available reinforcements are lost upon the death of General Drek'Thar or Vanndar Stormpike. If a team is reduced to zero reinforcements, the opposing team wins the battle.
back to zerging anyone??? chiar nush ce sa zic de noile battlegrounds in special de AV...ei zic ca "honor rates recieved will be the same"...eu zic...i don't think so...
AV e mai mult PvE decât PvP. Ce faci? - mergi şi omori căpitanii ăia apoi omori bossul, şi pe cât posibil ignori playerii de la facţiunea adversă. Ăsta e PvP? Ce plângeţi atâta după NPC-urile alea?
Treaba cu "ignoratul player-ilor de la factiunea adversa" (aka rush) e o chestie new age. AV-urile old school care durau in general 4-8 ore (si aveau de 2 ori mai multe NPC-uri decat in prezent!) erau adevarate batalii epice intre jucatori. Dar, cu sau fara NPC-uri tot rush ca si acum o sa fie... asa ca mie imi este complet indiferent.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.