Cred ca (sigur) ati auzit de noul si primul film al lui Eminem ,,8 Mile" care o sa apara in primavara.Vreau sa vad parerile voastre despre film din secventele pe care le-ati vazut in videoclip....
Filmul va fi genial... Dar cred ca zic asta din cauza ca fosta mea prietena era innebunita dupa Em. Si prin schimbul de substante mi s-a urca chestia asta la cap. Totusi ma bucur ca nu a devenit lesbi din cauza mea :lol:
<---------<--------<---------------
+RIP+ Undernet... | last.fm "Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator."Alain Gavriluţiu
AnarcKy99 wrote:Vreau sa vad parerile voastre despre film din secventele pe care le-ati vazut in videoclip....
Tu crezi ca poti sa-ti dai cu parerea despre film daca ai vazut doar cateva secvente intr-un videoclip?
Avea vara-mea filmul si m-am uitat un pic la el, mai mult n-am rezistat. Din cate am inteles e un film semi-autobiografic despre un baiat sarac si alb care visa sa devina si el mare repar iar negrii aia mari si rai adeau de el iar maica-sa se droga in loc sa-i cumpere copilului ceva de-ale gurii.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool. Radical dreamer
Gresesti Nightwish relatia dintre Eminem si maica-sa in acest film este total diferita de cea din realitate(nici macar nu i-a droguri,e putin alcoolica).Si singurul lucru care vrea sa-l faca Eminem in film e sa inregistreze un demo ca sa-l trimita la posturile de radio si sa plece din zona numita 313.
Before me there were many,after me there will be none,I AM THE OnE!
Am filmul in hard de vreo cateva saptamani dar nu am apucat sa-l vad (sesiunea bat-o vina...) iar subtitrare mai greu... eu inca mai caut subtitrare la The Others care a fost deja la cinema...
You'd better Sing for the moment cauze,Your dad could go crazy and,you might Lose yourself in the music.And don'y say Goodbye Hollywood because we have some Bussines to do.
AnarcKy99 wrote:You'd better Sing for the moment cauze,Your dad could go crazy and,you might Lose yourself in the music.And don'y say Goodbye Hollywood because we have some Bussines to do.