Call of Duty 4: Modern Warfare

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Gyno

Re: Call of Duty 4: Modern Warfare

Post by Gyno »

Superb si asta..super actiune..cu un sistem 5.1 zici ca esti acolo [smilie=Victory.gif] ..

sistem din semnatura..la blana cu AA 4X-16AF..La blana
Attachments
iw3sp 2007-10-11 23-37-59-28.jpg
iw3sp 2007-10-11 23-37-02-18.jpg
iw3sp 2007-10-11 23-36-24-18.jpg
Last edited by Gyno on Fri Oct 12, 2007 12:28 am, edited 1 time in total.
Colin McRae (5 August 1968 – 15 September 2007):((:((:((:((:((
Shader

Post by Shader »

Nu m-am inselat nici o clipa. Superb! Cu atat mai mult cu cat pe sistemul din profil in 1280x1024 merge tot timpul cu peste 30 FPS cu totul spre maxim (fara AA/AF/Smooth smoke edges).
Si in caz ca mai vreti screenshot-uri:
Image
Image
Image
Live in your world, get pwned in mine!
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Call of Duty 4: Modern Warfare Demo 1.37 GB @ComputerGames.ro
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
novi

Post by novi »

V-am spus ca e SUPERB!Sa vedeti MULTIPLAYER-ul online!Este si mai si! ;)
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Ce ar putea sa fie mai "superb" la partea de multiplayer. Motorul grafic ramane acelasi. [smilie=maniac.gif]
novi

Post by novi »

Hehe!Vei vedea!Pana acum ce impresie ti-a facut fata de COD 2? :-k
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Foarte tare jocul, si foarte bine optimizat...vad ca inca sistemul meu inca duce bine in 1280*1024/high (fara AA) la un joc pe care credeam ca il tin pe raft pana la upgrade...

novi tu l-ai incercat si pe alta platforma sau ai jucat doar demo-ul de PC?
Nu de alta dar incep sa capat si eu entuziasmul tau :P
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
razvanrazy

Post by razvanrazy »

Dr.LED wrote:Daca tot puneti screenshot-uri macar sa fie ceva de calitate. Ale tale sunt oribile, no offence.
cum poa' sa fie oribile niste screen-uri dintr-un joc pe 1024 cu tot ce suporta demo-u la max, fara AA ?!?!?
ca nu pot sa imi dau seama. le-am pus pe fuga, pt ca unii din noi mai si muncesc de dimineata. am facut niste print-screen-uri din joc, si pur si simplu le-am pus. nu inteleg ce nu iti convine.
R@2! Image
B.Narcis

Post by B.Narcis »

In dimineata asta am luat si eu demo-ul si vreau sa zic ca este foarte reusit jocul din toate punctele de vedere.La grafica se vede clar ca este peste COD2 si la gameplay chiar.in rest misiunile par putin mai grele...dar este un factor minor.Va fi o reusita clara. :wink:
Asus P5B Deluxe Motherboard | Intel Core 2 Duo E6550 2.33 Ghz |2 x 1GB Kingston |XFX GeForce 8600 GTS 256 mb | Samsung SyncMaster 205 BW 20" | Logitech Z-5500 |
novi

Post by novi »

alexwinfast wrote:novi tu l-ai incercat si pe alta platforma sau ai jucat doar demo-ul de PC?
Nu de alta dar incep sa capat si eu entuziasmul tau :P
Am jucat DEMO pe PC si multiplayer ONLINE pe XBOX! ;)
silvi62

Post by silvi62 »

Am instalat demo-ul si imi da eroare chesti cu send don t send . procul fiind un Barton 2600+ Se poate face ceva? Cerinte fiind ca si la Airborne ar trebuit sa mearga.PV 7600 gt.
Keos

Post by Keos »

Si mie imi crapa, se pare ca nu ii plac placile onboard Realtek(chiar scrie ceva legat de asta dar pentru Vista).

"Citat" din dump-ul drwatson:

"**** WARNING: Unable to verify checksum for D:\Downloads\CoD4MWDemoSetup\Setup\Data\miles\mssmp3.asi
*** ERROR: Symbol file could not be found. Defaulted to export symbols for D:\Downloads\CoD4MWDemoSetup\Setup\Data\miles\mssmp3.asi -
function: mssmp3"

In orice caz, pare a fi ceva legat de sunet, la un moment dat am reusit sa intru in joc in modul safe mod(al jocului) dar cand am incercat sa schimb unele optiuni din setari a crapat iar si nu a mai vrut sa intre de atunci.
There is no order...
danutz

Post by danutz »

Am jucat si eu demoul, nu am avut niciun fel de problema, x2 4400, 2gb ram, 7950gt 512mb, driver video 163.76_forceware_winxp_32bit_international_beta, sunet am onboard realtek, winxp sp2, nu am avut probleme cu partea de sunet, nu blocari nu nimic :).Atat o chesti enervanta , oamenii, clipocesc texturile pe ei, si sunt unele faze in care inamicii apar in negru total ca si cand nu ar avea texturi pe ei.V-ati lovit si voi de problema asta de randare?
danutz
razvanrazy

Post by razvanrazy »

yo nu am avut nici o problema asemanatoare,desi am sistem asemanator tie, cu o mica diferenta la placa video, am un 8600 gt de 256. am ultimile drivere de pe nvidia.com. nu stiu exact ce versiuni, ca sunt la munca acm.
btw: am win vista.
R@2! Image
alex_06

Post by alex_06 »

Specs :Required (minimum) Specs

CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
Hard Drive: 8GB of free space
Video card: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800 Pro or better
Recommended Specs

CPU: 2.4 GHz dual core or better
RAM: 1G for XP; 2G for Vista
Hard Drive: 8GB of free space
Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better

Am observat ca nu cere neaparat pixel shader 3 \:D/ .Acolo scrie de minim 6600 placa video da poate ruleaza si pe Fx5500 al meu... sper.... si pe procesoru meu de P4 1,8 , RAM 1,25GB .... Macar la minim!! SPER!!!! :sad1:
Gigabyte P35-DS3L | Intel C2D E7200 2.53 Ghz| 2x2GB Mushkin Frostbyte |Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512 MB | Sursa Sirtec HPC-430-P12S V2.2 >>> Epic song, eternal TRANCE
Shader

Post by Shader »

Same here, sistem asemanator cu al tau (danutz) mai putin pe partea video, si nici un fel de problema. Poate incerci driverele 163.71 final.
Demo-ul l-am jucat de cel putin 5 ori pana in acest moment si este exact cum m-am asteptat, action-packed si foarte bine optimizat. Sper doar ca data de pe Gameshop sa fie si cea reala (nu +2-3 sapt.).

PS. novi, nu mai aminti de MP :pray:

LE.: alex_06, desi 6600 are suport PS 3, 9800Pro/X800 nu are deci sunt sanse foarte mari sa-l poti juca undeva la low-medium.
Radoo

Post by Radoo »

Fain demo-ul, păcat că e un pic cam scurt. Ce nu-mi place e că nu am văzut acel crouch ca la majoritatea jocurilor, când ţii apăsată tasta să stea crouch. Poate o fi vreo opţiune dar nu am avut timp să mă uit... [smilie=Respect.gif]
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

E frumos demo-ul. Desi vazusem prima parte din acest stagiu intr-un walktrough trailer tot am avut o remarca de wow in primele secunde de joc avand impresia ca ar trebui sa fie un filmulet la cum arata, nu in-game. Excelent la capitolul grafica, sunet si atmosfera per total. Iar in ceea ce priveste renuntarea la Al Doilea Razboi Mondial si abordarea Razboiului Modern, n-am ce sa zic... pur si simplu m-au uns pe suflet elicopterele Apache.
Attachments
iw3sp 2007-10-12 15-15-39-62.jpg

burebista
Moderator

Post by burebista »

Agree si io. Grafica frumoasa, si impusti tot ce misca. :thumbleft:
Se misca OK cu ce setari mi-a pus el, eu numa' am trecut in 1280x1024. Stie si ceva dual-core, e prietenos cu memoria RAM, cam nesatul cu aia video, temperaturi decente, una peste alta il astept sa vina.
shot0000.jpg
shot0001.jpg
cod4.png
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
G-man

Post by G-man »

Cred ca e cel mai optimizat joc pe U3 Engine de pana acum. Merge foarte bine,am dat tot ce puteam la max dar pe 1024x768 NOAA. Nu impresioneaza prea mult, imi place cum proiecteaza lumina pe teren flare-urile. Singurul efect care mi s-a parut interesant. Oricum, putin cam haotic, nu stii in ce sa tragi mai intai.

Si totusi..jucandu-l tocmai dupa ce am terminat HL2EP1, imi dau seama cat de tare e Source Engine dupa atatia ani :d

edit: my bad, ma gandeam la Airborne. Oricum, World Dynamic Lighting kicks ass!
Last edited by G-man on Fri Oct 12, 2007 7:09 pm, edited 2 times in total.
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

G-man wrote:Cred ca e cel mai optimizat joc pe U3 Engine de pana acum.

Nu e pe UE3
eRAZr

Post by eRAZr »

am terminat si eu demo-ul ...ce pot sa zic..grafica buna,dar m-am cam saturat sa impusc in stanga si in dreapta :tongue3:

in schimb am dat crosshair off sa para mai real...laseru` de la arma imi place la nebunie [smilie=maniac.gif]
Foloseste la cumparaturile tale de la Pc Garage voucherul WYF5BJTA si vei avea 1% reducere
Empir

Post by Empir »

Ciudat, am luat kitul cu gamespot manager unde imi arata ca are 1.46 gb dar in desktop kitul are 1.36 gb, cine se gandeste sa-l ia de pe gamespot sa se orienteze spre alceva, eu am incercat de 2x si nu a mers
bmf

Post by bmf »

sal
numa ce l-am dat si eu jos.. ii mistoooooo , lumina, zgomot, razboi nu gluma :d
mere bine @ 1680 x 1050 cu restul la max... si undeva intre 35 si 70 de framuri...
btw: cum trec mai departe acolo unde trebuie sa distrug ceva tancuri langa un pod (zice ceva de etajul 2 dar numa un etaj ii acolo) cu o arma ce tot arata daca trag ca tre sa gaseasca obiectivul intai.. :-s
E5200@ 3.5 ghz@1,28V on freezer 7 pro, abit ip35, 2 x 1 gb adata xtrem @ 1000, 2 x 250gb + 1 hdd 500 gb samsung, dvd-rw sata asus black, gainward 8800 gts 512 mb, blue storm II 500 w, creative audigy se , Logitech Z-5500, antec ninehundred, samsung 205bw;
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

Vreau înapoi radarul din CoD 1 şi 2.
Vreau recul.
Vreau AI la inamici.
Vreau feeling la arme, nu să pară că am aceeaşi cu alt skin.
Vreau să fie mai ca lumea alergarea, ce e acum e jenant.
Vreau să nu pară Painkiller.

De fapt vreau să aibă alt feeling jocul, să fie mai "clumsy". Să mă simt soldat, nu a pair of floating hands with the same gun over and over again.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Jizaz Craist nu stiu ce joc ai jucat tu dar la mine are "recul"...

danutz

Post by danutz »

Salut fratilor si la voi se vad anumite obiecte negre total?, daca nu ziceti-mi si mie ce sa-i fac, sistemul meu este cateva posturi mai sus, ce sa-i fac sa-i dau de cap, am reinstalat deja drivere.Daca ii dau alt+tab isi revine pe moment.Vad din pozele voastre ca iarba e verde si frumosa :) a mea e neagra.
Multumesc.
Attachments
cod4.1.JPG
cod4.JPG
danutz
Shader

Post by Shader »

Ti-am raspuns mai sus ca eu unul nu am dat de aceasta problema. Eu am alta placa video si ultima versiune finala de drivere, cam astea ar fi diferentele. Daca zici ca ai incercati si cu 163.71 final si tot asa face incearca cu altele din seria 9x.xx. Eventual updateaza-ti si DirectX-ul la versiunea din August.
burebista
Moderator

Post by burebista »

Schimba driveru'. Eu cu 7900GS si XG 163.71 n-am probleme.
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

GabYO wrote:Jizaz Craist nu stiu ce joc ai jucat tu dar la mine are "recul"...
Se ştie că toate jocurile CoD cam duc lipsă de recoil.
Speram să fie ca-n Stalker, sincer. Dar aşa, spray'n'pray e o tactică foarte bună (am aplicat-o cu succes azi).

Stalker spoiled me [smilie=maniac.gif]
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

danutz vezi daca nu cumva ai setat "performance" din drivere. Nu de alta dar imi pare familiar cum se vede iarba aia... asa vedeam eu copacii in Ghost Recon. Pune "application select", sau si mai simplu instaleaza o versiune finala de driveri si ar trebui sa revina totul la normal.

danutz

Post by danutz »

va multumesc pentru sfaturi, o sa incerc sa vad ce se intampla, varianta cu modificarea in drivere, am si ultimul driver si si dx august.Cred ca o sa ma bag la o instalare de win pe curat.
danutz
Coza

Post by Coza »

Am jucat si eu demo-ul si sincer nu sunt impresionat. Se anunta un shooter bun, dar mult in urma catorva pe care le-am devorat recent.
boto

Post by boto »

Frumos, este CoD2 vitaminizat si in vremurile moderne, am ramas surprins cat de bine mi-a mers. Imi plac armele dar sper sa mai fie inca pe atatea cel putin.
"You're going to burn in a very special level of Hell. A level they reserve for child molesters... and people who talk at the theater."
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

Sunt 70 de arme în total.
SharpShooter

Re: Call of Duty 4 : Modern Warfare

Post by SharpShooter »

Shader wrote:Din pacate in demo nu vei avea aceasta bucurie dar vei avea destul timp sa ne alergi prin jocul full cu un Accuracy International .338 Lapua Super Magnum. Asta bineinteles daca joci sniper class. :icon_smile:

spune-mi ca nu ai gasit Dragunov-ul.... :d :d

deci dorinta mi sa implinit...nu 100% dar am gustat putin din ea...mai mult sniper de suport, deci repede, mult si aproape
abia astept sa vad cum o sa mearga cele bolt action in misunile dedicate :thumbleft:
Image
..::Guns don't kill people! People kill people!::..
..::One Shot! One Kill!::..
Image
Shader

Post by Shader »

SharpShoot wrote:abia astept sa vad cum o sa mearga cele bolt action in misunile dedicate :thumbleft:
Sunt confirmate (parca au fost si in beta) M40A3-ul si M24. Se poate observa si din trailere ceva din eficienta M40-ului. :)
Ramane sa le testam in full.
Zolly

Post by Zolly »

Oare ceva 50 Cal. v-a fii, sau macar un Cheytac 408? [smilie=maniac.gif]
De cum iesi pe strada, vazandu-i pe oameni, EXTERMINARE e intaiul cuvant care-ti vine in minte.
Emil Cioran

Image
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Parerea mea, copy-paste din forumul de clan:

Actiunea mi se pare foarte intensa, mai ales ca am ales nivel normal de dificultate. Mi se pare ok, cu toate ca nu ma omor dupa armele moderne.

Acum totul tine de cum este dezvoltata partea de MP. Oricum ar fi, tot ce inseamna joc in echipa va trebui sa fie foarte tactic. Sunt curios si ce moduri vor fi...de exemplu mi s-ar parea aiurea sa vezi un CTF in jocul asta.

Numpad-ul nu functioneaza. Este cam greu sa faci un setup utilizabil daca esti jucator pe partea dreapta.

Pretul mi se pare cam mare, o sa ma gandesc daca il cumpar sau nu. Prioritatile sunt altele, nu cred ca o sa dau aprope 2 mil pe un joc.

Nu sunt foarte sigur de succesul multiplayer al jocului. Cei care iubesc actualele episoade o fac pentru ceea ce sunt - niste jocuri bazate pe evenimente din al doilea razboi mondial. Partea de high tech nu este pe placul oricui. Probabil va avea aceeasi cautare ca si BF2, eventual vor fi jucatori care vor migra de acolo.

Partea de single suna promitator, sunt sigur ca o sa termin jocul. Insa nu mizez doar pe faptul ca se numeste "Call Of Duty" ca sa spun ca 100% multiplayer-ul va fi extraordinar, fascinant, mirobolant, captivant blablabla.

My 2c.

Edit: apropose de functionarea numpad-ului, un prieten a "sapat" un pic si solutia ar fi, pana la corectarea problemei in versiunea finala (daca se va corecta), editarea cfg-ului cu bind-uri specifice.
danutz

Post by danutz »

Pentru cei care au probleme cu texturile care se vad negre pe anumite obiecte, am rezolvat cu o versiune de drivere mai veche, si anume 91.47, asta pentru Nvidia, am un 7950GT.In sfarsit pot sa zic si eu ca jocul arata bine :).

De ce oare versinile noi de drivere nu imi merg pentru jocul asta?
danutz
Post Reply