Care e cea mai mare timpenie pe care ati auzit-o lately?

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

andrei

Re: Care e cea mai mare timpenie pe care ati auzit-o lately?

Post by andrei »

right. si sunt curios cum dovedesti ca ai avut de-a face cu un *cough cough boom sonic.

" - Am fost traumatizat(a) de un boom sonic
- [mass hysterical laughter]
- eu vb serios
- pleaca ma de-aici
"

..cand o sa intram in razboi, si o sa existe pericolul sa ma invadeze ameri... *cough rusii cu jet-urile lor supersonice si-or sa zboare ca nesimtitii la altitudine joasa, atunci o sa consider asigurarea asta

work harder
madwh

Post by madwh »

Pe atunci o sa fie mult prea scumpa sa-ti permiti. ;)
Think whatever™!
Tudor.b

Post by Tudor.b »

Discuţia asta pe blogul meu!
Conrad_QS

Post by Conrad_QS »

Ea şi el, într-un minibus. Ea pe genunchii lui. El, cu o privire de "peşte" şi "look" asemenea, îi spune ei, în timp ce avea o mână sub fustă, undeva în zona de sus:
"Vezi, ai tăi ştiu că nu sunt obraznic şi de aceea te-au lăsat în seara asta cu mine."
:angel9: Ce înseamnă vorbele de îngeraş în ziua de azi, domle. Deci omul e clar, nu a fost obraznic, ba chiar a cerut respectuos fata cu împrumut o noapte de la părinţi şi chiar a promis că nu o bate şi nu îi lasă urme, nu ca alţii dinaintea lui.
***** Tutunul ucide. Încet.*****
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Edge

Post by Edge »

Păi dacă ăla care zici că arăta precum un pimp deci presupun că avea geacă dintr-aia cu blană la glugă şi freză d-aia "Gel Fix" a fost lăsat să "scoată fata în oraş", nu vreau să-mi imaginez cum arătau ceilalţi. Probabil s-au bucurat săracii părinţi că şi-a schimbat fata gusturile şi-a găsit un mini-Fizz. :d
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
paradox

Post by paradox »

un individ care lucra la un magazin de electronice se plangea ca ii merge uploadul mult mai incet decat downloadul (rds) si se intreba daca nu cumva ii e arsa placa de retea... ](*,)
Image
RIP-Toranagah
RIP

Post by RIP-Toranagah »

Păi săracul poate să vândă ceasuri cu radio şi fără să se întrebe, de unde vine "A"-ul din ADSL... :d
Snow

Post by Snow »

Asta mi se pare cea mai tare tampenie
Cu ocazia lansarii noii versiuni a SUV-ului Cherokee 2008 la dealerii din Statele Unite, Jeep va organiza o competitie inedita botezata "Sweetest Day in Jeep's Way". Constructorul american s-a gandit sa inveleasca in ciocolata grila a sapte modele Cherokee si sa provoace tot atatia concurenti din Chicago, Cleveland, Detroit si Lexington la un concurs de lins SUV-urile.

Primii doi concurenti care vor reusi sa devoreze toata ciocolata de pe grila Jeep Cherokee, vor intra in marea finala, unde vor putea castiga versiunea 2008 a SUV-ului de succes. Finalistii vor avea la dispozitie un exemplar plin cu 25.000 de bomboane invelite in staniol, doar una dintre acestea fiind cea care contine cheia masinii. Concurentul care va ajunge primul la cheia invelita in bomboana va putea pleca acasa cu cea mai noua versiune Jeep Cherokee.
Dai intr-un diabet de nu stii ce-i cu tine la sigur.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
raven8999

Post by raven8999 »

Elessar wrote: Dai intr-un diabet de nu stii ce-i cu tine la sigur.
Nu neaparat.Poate nimeresti cheia de la prima bomboana :laughing6:
Change your thought and the world around you changes.
lazarus

Post by lazarus »

Nu stiu unde ar fi mai bine sa o incadrez,aici(dar nu e auzita ci scrisa),sau la "De pe forumuri adunate"(ala nu se poate considera forum,dar poate da o lectie altora) asa ca iat-o:
imi pare rau, dar trebuie sa-l contrazic pe dl Stefan de mai jos si sa-i dau dreptate d-lui Ionoi: se poate face sli intre placa grafica si placa fizika!! Ba mai mult, eu o sa-mi pun in sli procesorul cu hard-diskul. Vreau sa-mi maresc capacitatea hard-disk-ului pentru ca monitorul sa afiseze mai multe culori. O sa-mi pun si niste neoane albastre pe carcasa, ca sa nu se mai auda asa de tare zgomotul de la placa de retea. Si o sa-mi mai cumpar un blue-ray pe langa dvd-rw pe care il am ca sa le folosesc pe amandoua in dual-channel. Si o sa-mi arunc placa de baza pt ca nu are nici o -pardon, "nicio", ca sa ne adaptam dupa plebe- functie care imi trebuie (sau sa scriu "trebuieste" ca sa inteleaga toata lumea?), spre deosebire de celelalte componente care au cate o functie f bine definita (spre exemplu placa fizika are functie grafica, placa video are functie audio, procesorul are functie de stocare, si monitorul are functie de scanare etc.)...
...fraze scrise la caterinca cu scopul de a-i face prosti pe ceilalti;adevarata tampenie mi se pare "subtilitatea prea subtila" folosita pt a demonstra catorva nepriceperea intr-ale hardware-ului...adevarat ca nici,"ba tu sti cati ani am eu?","Pretene lucrez la service IT dinainte sa iti sufli **** nasul in batista","Lucrezi la un service IT?Te crezi mai important sau mai "intelijent"...?"...nu reprezinta o alternativa,dar sunt mai apropiate si dragi noua,popor scoborat din Mioritza si a ei"Laie,bucalaie...o laie..."
Referinta:http://www.pcgarage.ro/placi-video/bfg/ ... f=homepage
PS:...stiu,m-am tampit de am ajuns sa citesc aprecierile despre produsele vandute de un magazin on-line,dar e sambata,e plictiseala si forumul nostru in afara de "artificiile" de la sectiunea "placi video",cam lancezeste...
Merced
Moderator

Post by Merced »

Da, interesanta caterninca, amuzanta chiar. :laughing6:
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

Un monitor Samsung 223 bw, o tastatura Microsoft Reclusa si un mouse Razer Deathadder nu fac fata cerintelor noilor jocuri :laughing6: :toothy10: :toothy10: .
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
paradox

Post by paradox »

Din nou trebuie sa va relatez din seria de povesti "hecãr pe tinuturile mioritice"...
Cineva imi povestea despre un anumit prieten de-al lui care a intrat in baza de date a politiei capitalei si a doua zi individul a gasit wallpaper cu textul (aprox.) "Aici politia capitalei, ati fost prins. va rugam sa stergeti orice informatie pe care ati luat-o". Nu m-a mirat povestea, cat increderea pe care i-o acorda povestitorul... asta chiar imi aduce aminte de aberatia "hackers 1" cand adminul de retea se plimba cu un skateboard zburator printre bazele de date. ](*,)
Image
RIP-Toranagah
RIP

Post by RIP-Toranagah »

Da, şi mai şi avea o barbă funny, ruptă parcă din StarTrek... În continuare mă surprinde, ce idei pot avea unii despre calculatoare... :d
SoboLAN

Post by SoboLAN »

A rough road leads to the stars
Ad Astra Per Aspera
Zaoane

Post by Zaoane »

OFFTOPIC: Faza cu baza de date a politiei are un gram de adevar. Este pe net o "baza de date a politiei" si daca o instalezi iti apare in Internet explorer un mesaj de avertizare cum ca "Ati accesat o baza de date a politiei si veti fi prins imediat, sa va stergeti urmele bla bla bla". Asta era ceva gen : iei un fisier, in instalezi, vezi ca nu are nimic important, e de fapt pus la bâză si sa-ti dea un semn IE-u ca ai intrat in ceva server super-protejat al celei mai importante institutii.

ONTOPIC: http://vudu84.blogspot.com/2007/08/mai- ... pleta.html
Progresive attack
SergiuA&B

Post by SergiuA&B »

Cred ca tot aici intra si asta:comentariul de la meciul dinamo-poli timisoara,o tampenie fara margini....nu mi se pare normal ca acei comentatori sa isi exprime preferinta lor fata de o echipa(pentru ca nu doar dinamovisti se uitau la meci) [smilie=Wonder.gif]
Old nick :Nokia
Trance Around The World
CANARIS

Post by CANARIS »

Always Outnumbered. Never Outgunned.
Edge

Post by Edge »

A mai fost de cel puţin 3-4 ori pe plaiurile astea alde nea Fortuna (crocobarilianul) şi sateliţii săi, neuronali. :d
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Eh, destul de amuzant oricum: http://hardware.slashdot.org/article.pl ... /01/231250 :D
Dum zomfies...
SoboLAN

Post by SoboLAN »

http://www.xtrempc.ro/modules.php?name= ... ticol=8726

no comment...
A rough road leads to the stars
Ad Astra Per Aspera
eMalware

Post by eMalware »

http://www.breitbart.com/article.php?id ... _article=1 :evil3: Că tot veni vorba.
Rapidshare sucks.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

La reprezentanţa Citroen cică au strâns banii de la toţi inclusiv de la director pentru a lua cadouri pentru angajaţi de sf. Mihail şi Gavril şi unu dintre cei care au strâns banii s-a dus la bancă cu ei şi şi-a achitat rata la credit. =D>
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Merced
Moderator

Post by Merced »

Pai si asta e tampenie? :D Descurcaret baiatu'... :laughing6:
Edge

Post by Edge »

Mai e descurcăreţ dacă după ce s-a întors de la bancă a fost înştiinţat să-şi strângă lucrurile? [smilie=maniac.gif] :d
Merced
Moderator

Post by Merced »

Ma, si-a platit rata o luna? Luna viitoare vede el ce face. :laughing6: [smilie=maniac.gif]
CANARIS

Post by CANARIS »

Edge wrote:Mai e descurcăreţ dacă după ce s-a întors de la bancă a fost înştiinţat să-şi strângă lucrurile? [smilie=maniac.gif] :d
Cred că un dosar penal e ceva mai nasol decât o concediere :wink:
sorin

Post by sorin »

era singurul mihai în firmă. [smilie=Nice-try.gif]
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
eMalware

Post by eMalware »

Rapidshare sucks.
Stefan Liviu Stanciu

Post by Stefan Liviu Stanciu »

Rampage wrote:Water at $55 a bottle [smilie=Read-FAQ.gif]
În Grecia e foarte scumpă apa... 5 EUR un pahar cu apă.
Dinamo Forever
Nu am simţul umorului, sunt o satiră nemărginită... (Ştefan Liviu STANCIU)
CANARIS

Post by CANARIS »

Stefan Liviu Stanciu wrote:În Grecia e foarte scumpă apa... 5 EUR un pahar cu apă.
Parafrazând-o pe împărăteasa aia care spunea “Poporul n-are pâine? Să mănânce atunci cozonac!”, le spun şi eu grecilor: 5€ pe-un pahar de apă?! Mai bine beţi nectar de fructe! Sau Chivas Regal / Jack Daniel’s / Hennesey / Remy Martin / Finlandia. Toate variantele enumerate anterior sunt categoric mai ieftine. Şi mai bune...
madwh

Post by madwh »

Rampage wrote:Water at $55 a bottle [smilie=Read-FAQ.gif]
Mare tampenie dar a observat cineva ca si Romania ii portocalie pe harta alaturi de Africa? Cum ii apa la robinet in Bucuresti?
Attachments
ro.JPG
ro.JPG (21.86 KiB) Viewed 374 times
Think whatever™!
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Am observat si eu faza... ce sa-i faci daca africanii nostrii n-au fantani... funny ca sahara are acoperire mai buna :)
Dum zomfies...
eMalware

Post by eMalware »

S-a însurat cu o căţea [smilie=Nice-try.gif]
Un barbat de 33 de ani din Mumbai s-a insurat cu o catea in speranta ca-si va spala astfel pacatul de a fi ucis doi caini, cu mai multi ani in urma, dar si pentru a se vindeca de paralizie. P. Selvakumar a luat socanta decizie dupa ce s-a sfatuit cu astrologul din satul sau, care i-a sugerat ca doar "casnicia" cu Selvi il va ajuta sa se vindece. Potrivit declaratiilor barbatului, cosmarul a inceput in urma cu 15 ani, dupa ce a spanzurat doi caini pe care-i surprinsese in timp ce se imperecheau. "La patru zile dupa ce i-am omorat, mi-au paralizat mainile si picioarele, apoi nu am mai auzit cu o ureche", a povestit indianul. Astrologul l-a sfatuit sa-si gaseasca o catea vagaboanda, sa o spele, sa o imbrace in sari si sa se casatoreasca la templu. Supus, indianul i-a urmat sfaturile intocmai. Ceremonia s-a desfasurat intr-un cadru solemn, cateaua purtand la gat o ghirlanda sacra. In India, astfel de ceremonii nu sunt interzise, dar au loc de obicei la tara, in zone izolate, la sfatul vracilor. Cei care se casatoresc cu animale pot oricand sa se casatoreasca si cu un alt om fara a fi nevoiti sa divorteze.
Rapidshare sucks.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Am auzit si eu la radio mai devreme. Deh, gradina Domnului e mare... [smilie=maniac.gif]
spyonu

Post by spyonu »

ascultam radio in surdina si o stire mi'a atras atentia:

oficialitatile din australia (daca am retinut bine) vor sa schimbe ceva obiceiuri de craciun. mai specific, "ho, ho, ho!" al lui mos craciun.
motivul pentru aceasta schimbare este ca e insultator pentru femei.... pentru ca "ho" inseamna prostituata in slang.
un al 2'lea motiv pentru aceasta schimbare: ii sperie pe prunci. oare cate zeci de ani au trait pruncii cu ho, ho , ho si nu s'au c*cat pe ei de frica?
schimbarea se va face in "ha, ha, ha"
boboS

Post by boboS »

Parca ii vad:
-"Mosule vreau o masinuta si o pereche de role"
-"Ha ha ha ha haaaa"
eMalware

Post by eMalware »

Rapidshare sucks.
GoreMotel

Post by GoreMotel »

După cum cred că ştiţi toţi, vinerea cam toate ziarele oferă câte un supliment cu programele TV pentru săptămâna următoare. Pe lângă asta, mai cuprind şi articole cu teme diverse, de la sport la electronică. Bun, săptămâna aceasta, în suplimentul venit cu "Jurnalul Naţional" avem un articol (pag. 8-9) intitulat "Alien, creaturi din altă lume", subtitlu "Extratereştrii, personaje enigmatice care au definit o etapă a filmului american". Titlul era pe pagina din stânga, iar pe cea din dreapta o poză cu un extraterestru cenuşiu (ăla cu ochi bulbucaţi, negri, trup slăbănog). Şi mi-am zis "Vai, ce poveste răsuflată...", dar mi-am aruncat totuşi ochii peste scris că oricum mai era mult până acasă.
Spre surprinderea mea, în articol este vorba despre despre seria de filme "Alien". Şi am rămas :-s, întrebându-mă ce urangutan o fi pus la punct articolul. În afară de faptul că putea fi scris de oricine, în mai puţin de 5 minute, după câteva scurte căutări pe Internet, nici măcar nu s-a chinuit să pună o poză relevantă pentru film pe pagina din dreapta. Care e legătura dintre creaturile din "Alien" şi un extraterestru cenuşiu?! Probabil aia a fost prima poză pe care a găsit-o? Nu, pentru că tot în dreapta sus avem poză cu coperta filmului "Alien Resurrection", aşadar, chiar dacă redactorul nu ar fi văzut nici un film din serie, şi-ar fi dat seama despre ce era vorba.
Şi acum chestia mai interesantă - tot în partea dreaptă avem un chenar cu titlul "Seria Alien a devenit o sursă inepuizabilă de câştig". De acolo doar o parte este interesantă pentru cineva care ştie câte ceva despre jocurile pe calculator, anume:
Image
Dacă nu aveţi chef să deschideţi imaginea, zice la un moment dat "... o nouă serie de succes: Alien vs Predator. Primul film, apărut în 2004, a fost urmat de adaptarea pentru computer într-un joc omonim...".
Poate nu pare aşa important, dar eu mă întreb totuşi pentru ce este plătit un redactor de genul, care nu se documentează deloc înaintea scrierii unui articol. În condiţiile în care acest lucru se poate face foarte uşor, doar cauţi pe Internet "Alien vs Predator" şi uite acolo, na, primul joc din serie a apărut în 1999, nu are nici o scuză.
Post Reply