Gyno wrote:joaca cineva in lan?
gabe_racer wrote:Deja ne-am strans cativa care am jucat...canalul de pe Himachi este"gabe_racer" si parola"ut" ,cei ce vor sa joace pot sa intre,eu maine seara abia o sa apuc sa joc.
Moderator: Moderatori
Gyno wrote:joaca cineva in lan?
gabe_racer wrote:Deja ne-am strans cativa care am jucat...canalul de pe Himachi este"gabe_racer" si parola"ut" ,cei ce vor sa joace pot sa intre,eu maine seara abia o sa apuc sa joc.
Ziceam azi..am facut setarile pt hamachiShader wrote:Gyno wrote:joaca cineva in lan?gabe_racer wrote:Deja ne-am strans cativa care am jucat...canalul de pe Himachi este"gabe_racer" si parola"ut" ,cei ce vor sa joace pot sa intre,eu maine seara abia o sa apuc sa joc.
This guide refers to the latest version of Unreal Tournament 3, the Demo Version
Nu este HDR, cred ca te referi la blur, post processing. HDR-ul este glow-ul acela excesivgabe_racer wrote:poate lui alexwinfast i se pare un pic spalacit din cauza HDR-ului
Probabil ca intre timp s-au mai facut "optimizari" si compromisuri pentru a putea fi rulat cu peste 20 fpsflorin22xxl wrote:ma uitam chiar acum la un mic clip,il am de vreo 2 ani pe hdd,printre primele secvente cu ut-3 ingame si arata de 10xmai bine ca demo.Nu cred ca o sa arate mai prost ca acum 2 ani,astept versiunea finalae dif. vizibila intre demo si ce ii in clipul de mai jos.
http://files.filefront.com/unreal2007+0 ... einfo.html
Ai rezolvat-o până la urmă? Lumea se plângea că nu merge instalat din cauză că nu aveau suficient spaţiu,KAKAROT wrote:Cred ca cineva incearca sa imi zica ceva:
(dwl de pe cg)
KAKAROT wrote:gameplay ceva cam slowpaced
Hai sa comparam cu Quake 3Abaddon wrote:Sigur ai jucat acelasi demo ca si noi ?
Hai! Abia astept sa vad ce anume este lent in jocul asta. Sau poate erai tu atent la peisaj fara sa joci efectiv jocul (stiu cum suna, se intelege ideea).KAKAROT wrote:Hai sa comparam cu Quake 3
Actually HDR-ul este posibilitatea de a vedea si lumina puternica si umbra neagra in aceeasi scena sau mai exact in scene consecutive, like te uiti la soare te orbeste te uiti imediat la umbra nu mai vezi nik de intuneric ce e , in nici un caz nu e glow excesiv, ca unii producatori il implementeaza aiurea ...that's another story. In unreal engine 3 in schimb nu am remarcat sa fie implementat aiurea, chiar din contra. Maaan de abia astept sa apara jocul asta si btw mi se pare mie sau botii aia is cam nenaturali ? mai ales de la distanta , i mean, cum dreac sa ma ia cu flack-ul pe normal shoot mode , adică sa traga cu sita aia dupa mine de la o distanta de abia ii vad si sa ma trosneasca cu 3-4 fragmente din prima, in miscare si sarind !? that's inhuman, dar nah ...Shader wrote:Nu este HDR, cred ca te referi la blur, post processing. HDR-ul este glow-ul acela excesivgabe_racer wrote:poate lui alexwinfast i se pare un pic spalacit din cauza HDR-ului
Release Date:
US: November 19, 2007
Europe: November 30, 2007
Australia: November 30, 2007
SursaPlanetunreal have caught up with Midway in Germany to find out what changes have been made to the German version of UT3 to get it a 16+ rating.
"We had to make some minor changes to the game to get an age rating at all. [...] The biggest change is that you can't shoot already dead people (and they won't explode into thousand parts) and that ragdoll is disabled for dead people as well."
Steve Polge also confirmed that these changes don't affect network compatibility between the German version and non-censored versions of the game.
"The versions are fully network compatible. Ragdolls still exist on the German censored version, but you cannot affect them after a player has been killed."