Design demenţial, foarte îngrijit. Se potriveşte de minune cruciaţilor! Motor arătos, multe detalii, foarte scalabil.rayn3 wrote:Mda...Am terminat si eu de jucat demo-ul la acest joc, sincer nu m-a dat pe spate, partile cu minus ar fi: grafica prea simplista pt anul 2007, nu-i mare diferenta fata de vechiul Undying, iar aici ma refer la interioare, mult HDR, doar ziduri, ziduri si iar ziduri, improscate cu mult sange(rosu), rauri de sange si la cam atat se rezuma enviromentul.
Joci cu 6 personaje.rayn3 wrote:O alta chestie aiurea mi se pare acel switch intre diversii participanti din team, mai bine lasau un singur personaj, jucai cu ala de la cap la coada, bagau multe arme ca sa ai ce sa alegi si gata. Asa joci cu 7 personaje, cu o singura arma/om si cam atat, zic ca mai bine toate armele de la cele 7 caractere le bagau la un singur personaj, si nu mai faceau un ditamai team de 7 caractere, era mult mai scarry asa, de unul singur, cred ca sunteti de acord cu mine. Un mare SF mi se par acele vraji specifice pt fiecare caracter, un mare bulshit(scuzati expresia)
6 personaje cu câte 3-4 arme (inclusiv vrăji). Preferabil unuia cu 24, care ar fi fost mai încurcat ca Undying.
Ideea cu alesul personajelor mi se pare tare simpatică, şi totul e bine realizat aici. E tare plăcut să trag cu sniperul ăla prin 3 inamici, într-o secundă să eliberez demonul acela de foc şi după încă 5 să trag un fatality cu sabia. Totul ţine de atenţie. În 5 minute te obişnuieşti cu controlul:)
Şi de ce îs bulşit vrăjile? După logica asta şi-n Undying erau, da' nimeni nu comentează.
Dacă sunteţi atenţi, fata urlă cum ucizi ultimii monştri că she'll go check that tunnel out. Apoi apare după câteva secunde indicaţia să intri în pielea ei... asta dacă nu o faci deja din instinct.rayn3 wrote:Cand am ajuns la poarta aia mare cu toti 3, mult timp nu am stiut ce sa fac, dadeam switch pe fiecare caracter si nu imi zicea nimic ce sa fac, abia la Church, mi-a aparut mesaj sa apas Space pt a se catara pe peretele acela, mi se pare aiurea sa nu-ti zica concret ce sa faci, sa nu te lase sa te chinui sa ghicesti ce ar trebui sa faci, sa fi pus o sageata indreptata spre acel perete sau ceva. Iar la fel cand am ajuns la acel putz, am vrut la un moment dat sa ies din joc pana m-am prins ce trebe sa fac, nu mi se par astfel de combinatii acceptabile intr-un joc horror(pe naiba horror). Cu alte cuvinte eu i-as da o nota de 5 la acest demo si asta cu indulgenta, mi se pare un mare esec.
Nu e horror, e freaky
![Spawn [smilie=Spawn.gif]](./images/smilies/Spawn.gif)
Adică ai trecut prin Undying şi Doom3 (cu iadul său furat direct din Oneirosul lui Undying) te-a speriat? LOL!rayn3 wrote:Cel mai horor joc pe care l-am jucat pana acum a fost Doom 3, nota 10 la atat la grafica cat si la gameplay, grafica care este peste cea din Jericho chiar si azi, cu toate ca au trecut cam 2 sau 3 ani de cand a aparut Doom 3 si faptul ca erai singur si umblai prin fel si fel de cotloane, bezna, environmentul mult mai variat, diversificat...Cam atat am avut de zis despre mult asteptatul Jericho
Şi ce, designul din Doom3 nu seamănă cu Jericho? E exact o variaţiune pe aceeaşi temă. Înlocuieşte textura de metal a lu Doom cu piatra din Jericho şi-o să-ţi dai seama ce vreau să spun.
Ca o paranteză, ador Doom3 şi expansionul său.