Clive Barker's Jericho

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

alexwinfast

Re: Clive Barker's Jericho

Post by alexwinfast »

Gameplay - nota 9
Sunet - 9
Grafica - 9.5
Overall feeling - 9.5

O singura mirare am..

Ce anume face acea optiune "Advanced Smoothing" in joc...

Ce aduce in plus la calitatea imaginii?
Mie unul imi omoara PC-ul si la munca si acasa cand activez aia pe 8X...cu ea off e parfum...
Eu unul calitatea imaginii nu am vazut-o shimbata in bine/rau de optiunea aia...stie cineva ca tare sunt nelamurit ce face acel "fps killer"?
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Nu va luati dupa toate prostiile de review-uri de pe net,cautati pe gamespot.com mai degraba,cred ca sunt dintre cei mai seriosi.Daca si Jericho e un joc de 5-5.6 atunci eu ma fac popa.Jocul nu are treaba cu horror-ul dar ca FPS e excelent!Engine-ul e excelent,e foarte scalabil,grafica buna,dinamism,gore....tot ce vrei.Eu sunt de parere ca e un FPS de 8.5
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

IGN UK i-a dat 8.0
Eu am mai multă încredere în siteurile din afara SUA [smilie=maniac.gif]
G-man

Post by G-man »

Spoiler!
Eu am ajuns acolo unde trebuie sa se aseze fiecare membru pe niste "tiles", ca apoi sa apara un pod. Am trecut pe partea cealalta cu tipa aia (i-am uitat numele) si m-am asezat pe un tile. Dar ceilalti nu vor sa se aseze ](*,) . Devine frustrant..aveti vreo idee?
edit: am reusit.. [-X ce aditie inutila in joc..tocmai acum.
RedVelvet

Post by RedVelvet »

exact acum ma pregateam sa postez si eu cum sa trec de faza aia :D
Zimi si mie te rog cum ai trecut
Last edited by GabYO on Sat Oct 27, 2007 9:08 pm, edited 1 time in total.
Reason: Stop the quote, Luke!
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
Shader

Post by Shader »

Alien-base,
Spoiler!
dupa ce ai ajuns pe partea cealalta cu Church si te-ai asezat pe tile ai 2 taste pt. Alpha take point si Omega take point (te uiti in controls sa vezi care le-ai setat). Indici cu mouse-ul tile-urile de pe cealalta parte si catre unul din ele trimiti echipa Alpha (ce-a mai ramas din ea) si catre celalalt echipa Omega.
Live in your world, get pwned in mine!
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Mai zimi te rog ce fac la first born ca fac spume de draci.
C
Spoiler!
and apar luminile alea in jurul la toate caracterele si mi le omoara, cum scap de ele ?
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
Shader

Post by Shader »

Spoiler!
Cand se misca si ataca faci tot posibilul sa-l eviti dar esti atent la ce tip de atac foloseste. In acest moment schimbi pe personajul cu acelasi atac folosit de The Firstborn, Push=Black-Telekinesis, Dragon Flame=Delgado-Dragon Flame, Blood Sign=Church-Blood Sign, Lightning=Rawlings-secondary attack s.a.m.d. Cand iti moare unul din personaje eviti atacurile copilului si iti reinvi camaradul. Nu trebuie sa incaseze foarte mult damage ca sa moara. Foloseste miscarea in cerc cand il ataci tu.
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Astazi ma apuc si eu de joc,spune-ti-mi si mie cat pe cate ore se intinde gameplay-ul?,dar nu in cea mai mare graba.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Shader

Post by Shader »

gabe, jocul l-am terminat in ~15 ore, cum am spus si mai sus, fara sa joc ceva de genul done quick. Bineinteles nu am stat sa analizez fiecare centimetru patrat dar cercetat cat de cat zona.
Moose

Post by Moose »

Pentru cine a terminat jocu sau e ceva mai departe decat mine....cum treci de grasul ala atarnat, l-am omorat dar nu stiu ce treb sa fac mai departe. mc
Doctor's say i have a multiple personality but we don't agree with that.
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

A raspuns Shader la intrebarea asta vezi urmatoarea pagina.
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Am jucat astazi cateva ore la el,imi place aproape din toate punctele de vedere.Poate sunt putin cam mult momente scriptate dar asta e.Jocul merge bine,pe 1024 cu tot la max si Advanced Smoothing la 4X (la 8X scade framerateul cu 10 fps).Asa am in jur de 50fps.Gameplay-ul este bun,povestea destul de interesanta,imi place ideea de preluare pe rand a membrilor echipei.Overall un joc bun!
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
OClaudiu

Post by OClaudiu »

Am si eu o intrebare. La setarile jocului, daca pun Supersampling la 8x si dau accept, imi iese din joc si imi apare ca "bla bla bla has encountered an error an need to close...". Jocul nu suporta AA ? Am ultimii driveri la placa video si cea de baza.
The Life is beautiful with games.
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Din cate am vazut nu e o optiune de AA,dar acel "Advanced Smoothing" off/2X/4X/8X ,cred ca este un AF de fapt.Oricum filtreaza mai bine texturile cred si omoara sistemul.La mine pe 1280 X 1024 cand am dat 8X am "encounter-uit" si eu aceeasi eroare.Eu joc pe 1024 si acea setare pe 4X ,am in medie 50fps.
OClaudiu

Post by OClaudiu »

Uitasem sa precizez configuratia : Este un Core Duo 6420. 2 GB Ram si 8800 GTS 320 Mb. Sa fie de la memoria placii video acea eroare ?
The Life is beautiful with games.
big_bob28

Post by big_bob28 »

Jocul a luat 6,5 pe gamespot, fiind criticat pentru level designul foarte slab si pentru multe altele, iar in final editorul il considera atat un triumf cat si un dezastru :-#) .

http://www.gamespot.com/pc/adventure/cl ... ks;title;1
Win XP SP2 32 -Asus P5B -Intel Core2 Duo E6600 2,4 Ghz -3 GB RAM Kingmax 800MhzDDR2 -Asus GeForce 8800 GTS 320MB 648/972 -Western Digital 400GB+320GB -Logitech G11 -Logitech G9Mouse -Audigy 4 Sound Blaster -Logitech Z5500 -Power ATX 580W -Asus MB19TU 2ms.
alexwinfast

Post by alexwinfast »

E...mai gresesc si aia de la gamespot nu ai ce sa le faci...

Asta nu e joc de nota aia nici sa ma omori...

Hai poate am fost eu prea entuziasmat de am zis 9/9.5 dar un joc de 8/8.5 pe site-urile de specialitate e clar.
Mie imi place foarte mult jocul...
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Armani_Gio

Post by Armani_Gio »

Numai stiu sa trec acolo in Al-Khali city la inceput , am ajuns in fata unei porti sau ceva de genu asta cu niste scanduri nu le pot darama trag in ele si degeaba am trecut de aia care apare si dispare, am omorat tot inapoi degeaba ma intorc ---- help plss
Shader

Post by Shader »

Pune un screenshot ca nu sunt sigur de locul in care esti.
razvanrazy

Post by razvanrazy »

uitati-va la video review-ul de pe gametrailers.com, daca nici ala nu e un review bun si o nota buna pt jocu asta...cred k ma las de jocuri.
R@2! Image
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Desi reivew-ul e bun,tinde un pic sa puna in evidenta puncte slabe sau considerate de ei slabe si mai putin cele bune.Nota pe care au acordat-o e clar nemeritata,e prea mica .Poate nu 8-8.5 cum a zis eu prima data,dupa ce am jucat mai mult de jumatate de joc ,i-as acorda un 7.5 lejer.Fiecare cu parerea lui acum.
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Republic Commando a luat 85% şi este cu mult peste Jericho. 70% ar fi o notă bună pentru joc dacă nu ai fost cuprins de hype, în rest nota celor de la Gamespot este cât se poate de obiectivă.
The Suffering a luat 7.5 şi ăla e operă de artă pe lângă Jericho. [smilie=Nice-try.gif]
alexwinfast wrote:E...mai gresesc si aia de la gamespot nu ai ce sa le faci...
Undying ai jucat? :iconbiggrin:
picz or it didn't happen
Răzvan

Post by Răzvan »

Undying,cu toate ca e din 2001,mi se pare,daca chiar nu e,mult mai interesant si mai sp00ky decat Jericho.Undying-ul are aceea atmosfera nemaipomenita.10X for undying :d
Superfly
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Sunt cred la ultima parte,ce din Sumer cred,e vorba de nivelul "Flesh",trebuie sa rezolv puzzle-ul acela cu cele 4 canale de pe perete care il alimenteaza pe "zeul ala " sau ce o fii.Faza e ca am reusit sa le opresc si cand tipul de pe tavan e adus mai in fata,am tras in el ca disperatu si nimic,iar summoner-ul ala daca trag il el nu se intampla nimic.Nu mai am rabdare sa tot incerc,poate ma luminati voi cum sa fac.Sper ca va dati seama unde am ajuns. :d
Shader

Post by Shader »

Am explicat eu putin mai in spate ce trebuie facut.
Shader wrote:
Spoiler!
Tragi in cele 4 rotite de pe margine, de preferat cu Delgado, apoi ala atarnat de sus va avansa ceva mai in fata, in acest moment tragi cat poti in el apoi repeti prcedura pana moare. Cand a murit, ala de jos protejat de shield o sa spawn-eze alt tip de inamici dar nu o sa mai aiba scut. Descarci tot ce poti in asta & that's it!
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Merci Shader,l-am terminat acum,destul de fain jocul.Sfarsitul m-i se pare ca lasa loc pentru o continuare.Eu personal astept un Clive Barker's:Jericho 2. [smilie=Respect.gif]
Stainer

Post by Stainer »

salutari .am o mica problema cu jericho.problema care am mai avut-o si cu vampire the masquerade bloodlines.intru in joc ...introul merge ok np dar cand ar trebui sa vad meniul nu aud decat clickurile pe care le fac. plz help
Gabizu

Post by Gabizu »

Daca asta e joc horror... poate doar meniul... [putin scarbos]. Iar texturile... mda.. alea sunt sigur ....horible !

Nota 7 cu indulgenta ! :angry6:
Profesorul

Post by Profesorul »

Texturi horible !?!?!??!?! :\ jocul are o grafica super tare din punctul meu de vedere , intradevar nu prea spookey dar cam ciudat , gameplay interesant , muzica nota 10 :>
Last edited by Profesorul on Sat Nov 03, 2007 12:34 am, edited 2 times in total.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Am o intrebare cheie pentru voi. Sa ne prefacem ca Jericho se joaca prin ochii unui singur personaj. Sa ne prefacem ca dam la o parte storyline-ul. Ca placement, atmosfera, arta, locatii, nu vi se pare mai apropiat de atmosfera si "filosifia" Doom-ului original decat insusi Doom 3? Because I, for one, think so. Avem citadele, avem oameni trasi in teapa, avem cadavre, avem chestii malefice mai malefice decat versiunea Hell de-a dreptul Fisher Price-esque din Doom 3. Avem atat locatii high tech, cat si gotice. Ce parere aveti?
Rog din nou sa-mi dati careva un link catre un site unde povesteste ce se intampla si care este ending-ul?
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Locaţii sunt doar gotice, în genul Painkiller din păcate nu avem nimic high-tech decât armamentul.
Grafica nu este foarte bună, blurrul ăla în exces acoperă nişte texturi grosolane. [smilie=maniac.gif]
picz or it didn't happen
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Dupa ce l-am terminat pot spune ca Jericho nu este un joc care sa uimeasca prin grafica sa uluitoare ,mai ales cea a environmentului.Personajele in schimb arata foarte bine si texturile sunt foarte detaliate.Monstrii la fel,arata foarte ok.Acesta dupa parerea mea e un joc care sa te detaseze un pic de fps-urile clasice ,sa intri intr-o lume foarte ciudata,presarata cu monstrii bine realizati dar cu un AI slab.M-a deranjat ca are acel feeling cateodata de joc portat ,dar in rest e ok d.p.m.d.v
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Slăbutz finalul iar ultimul boss e destul de stresant până te prinzi de jmen. În concluzie un joc puţin peste mediocru, mă întreb cum de am reuşit să îl termin, noroc că e destul de scurt.
picz or it didn't happen
Good Man

Post by Good Man »

Spoiler!
Eu am ajuns la o secventa care se tot repeta in nivelul "The Path Of Souls". Cand pun cu Cole o grenada in ultimul tun automat sau ce o fi, incepe o secventa cinematica care se tot repeta. Cum scap de ea ?
Jericho 2007-11-12 23-03-23-21.jpg
Asus P5Q-E, Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz
4x2GB DDR2-800
SSD Corsair Force 3 60GB
640GB WD6400AAKS + 1TB WD10EADS + 1TB WD10EALS + 2TB WD20EARS + 2TB WD20EARX
Gigabyte 9800 GT 512MB REV 1.0
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

E bug cel mai probabil dă un restart la nivel să scapi de problemă, eu unul nu am întâlnit pe parcursul jocului aşa ceva.
picz or it didn't happen
Good Man

Post by Good Man »

Am tot restartat de la checkpoint si tot asa a facut. Dar am cautat pe YouTube si am gasit nivelul facut. Am urmarit si am vazut ca in momentul respectiv tre sa apara directiile care tre sa le apesi de la tastatura ca atunci la inceput cand tre sa te cateri. La mine nu apareau sau poate nu le vedeam eu, nu stiu ca la un moment dat le-am vazut si din cateva incercari am reusit.
4x2GB DDR2-800
SSD Corsair Force 3 60GB
deviant

Post by deviant »

OK, tocmai am iesit de la o sesiune de ~8 ore de Jericho.
Pana acum jocul mi se pare o adevarata gura de aer proaspat in marea de jocuri "revolutionary-wannabe".
Nu stiu de ce se plang diverse persoane pe aici ca nu arata bine, pt ca d.p.m.d.v. are o grafica cel putin frumoasa (poate un pic cam colorata). Si oricum, prefer o atmosfera bine realizata decat o grafica de ultima generatia (care-ti omoara sistemul) iar gameplay-ul sa fie o petarda. Alt lucru care nu-l inteleg: de ce se astepta toata lumea ca jocul sa fie o continuare a lui Undying ? Cred ca este unul din principalele motive pt care este atat de criticat.
Sistemul de joc cu mai multe personaje cred ca a fost o idee foarte reusita si ofera jocului un plus de atractivitate. Atmosfera nu este "spooky", dar totusi reuseste destul de bine sa te tina cu sufletul sa gura. Eu abia asteptam sa vad ce se afla dupa urmatorul colt. Coloana sonora este bestiala. Alt lucru care l-am apreciat foarte mult: discutiile si diversele comentarii dintre membrii echipei (mai ales ca nu sunt cenzurate iar "****" si "...." apar des :thumbleft: ). Povestea este un pic cam comerciala si scartaie prin anumite locuri, dar per total reuseste sa o scoata la capat.
Lucruri mai putin inspirate: lipsa "jump"-ului, iz-ul de consola, acele scriptari in care trebuie sa apesi repede pe taste (desi scena cu pit-ul a fost chiar tare) si nu in ultimul rand un sistem de save adecvat unui joc de PC. Eu fac multe salvari intr-un joc, iar dupa ce-l temin, revin la acele nivele care mi-au placut in mod deosebit.
Level-urile destul de variate a.i. sa nu devina monotene, gameplay captivant, grafica cel putin decenta, sunet peste medie, actiunea "altfel" decat la 99% din FPS-uri - reusesc sa faca din Jericho un joc cel putin interesant.
In comparatie cu HL2, care imho (si cred ca pt multe pers. de aici) este cel mai tare FPS (deci nota 10), cred ca Jericho merita pe drept cel putin un 8.5 - pt ca pur si simplu "te prinde". Iar dupa mine asta conteaza cel mai mult la un joc.
De exemplu FEAR - care inca din titlu intelegi ca trebuie sa te sperie - pe mine nu a reusit decat sa ma plictiseasca. Cu tot cu grafica lui de ultima generatie si alte briz-briz-uri nu am reusit sa-l joc mai mult de jumatate.

BTW: la voi cum se misca jocul. La mine, pe un sistem alcatuit din AMD64 X2 3800+, 1 Gb Ram si un 7300GTO (oc-at la 580/650) mere infect. Atat de infect incat joc in 800x600 si abia storc pe undeva pe la 20-25 FPS-uri.
Women are best after rigor mortis sets in.
Good Man

Post by Good Man »

Intr-adevar ca si pe mine m-a prins jocul si e cel putin interesant, chiar daca ai impresia cateodata ca e arcade, dar are o atmosfera superba si un mod de a juca unic nemaintalnit. Si grafica e destul de bine realizata care mi-a stors bine si din sistemul meu care e destul de vechi, dar totusi se poate juca, avand un FPS intre 15 si 20, rar daca scade sub 10, bineinteles ca la 800x600. Astept un upgrade cat de curand.
4x2GB DDR2-800
SSD Corsair Force 3 60GB
Post Reply