Salutare..
banuiesc ca problema e de domeniul software .. de aceea am postat aici..
asa.. deci problema ar fi ca de curand am luat filmul Transformers si e HD 1080p.. problema e ca.. imaginea merge cursiv.. dar.. sunetul imi joaca feste... adică mai ramane inapoi... apoi.. incet incet ajunge din urma imaginea... apoi iar se pierde.. ...si nu cred ca e de la film... pt ca m-am uitat de 3 ori la aceasi faza.. si.. sunetul era de fiecare data in alta parte.. sistemul pe care am rulat ar trebuii sa fie suficient de capabil pt film .. adică am un Dell Inspiron 1520 cu procesor Intel Core 2 Duo T7300 la 2Ghz si 4 Mb Buffer.. 2 Gb DDR2 667 in dual chanel.. placa video e 8600M GT cu 256 Mb.. Placa sunet este un creative audigy 2.. am Windows Vista Home Premium.. si folosesc Codecurile CCCP din 22.07.07. aceasi pb este si daca rulez cu Windows Media player .. sau cu Windowd media player clasic.
ceva solutii pt rezolvarea problemei?... multumesc anticipat.
problema cu filme HD 1080p...
Moderator: Moderatori
Re: problema cu filme HD 1080p...
Încearcă şi cu alt pachet de codecuri, CCCP nu e tocmai ză best. Până acum, Klite Mega Codec nu mi-a făcut probleme. Sistemul ar trebui să ducă. Instalează şi Quick Time-ul, ar trebui să nu mai ai probleme.
***** Tutunul ucide. Încet.*****
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Sau incearca cu VLC Media Player,eu cu el vizionez filmele HD si nu am absolut nici o problema 

Superfly
am dat jos cccp si am instalat klite .. .. merge acum exemplar filmul...
... multumesc frumos .. si.. numa bine.