Sunt curios cit de tare influenteaza @ la CPU comportamentul placii in jocuri.
Multumesc.
A, si s-o stapinesti cu placere.

Moderator: Moderatori
Exact, combinatia aceasta am avut-o si eu, look at it now: http://www.crazypc.ro/forum/showthread.php?t=7198 (in josu paginii) ...IL Dotore wrote:Shader cam greu de crezut ca ai doar 60 in full load, incerca sa monitorizezi cu RivaTuner si posteaza un print screen dupa o ora de jec continuu ca sa ai o idee corecta despre tempeartura.
Cat despre mine am luat asa:
- una bucata Razer DeathAdder de la Diverta la 190RON (merci Elessar).
- una bucata mouse pad Steelseries QcK de la Milenium la 45RON.
Primele impresii sunt:. Imi place forma la nebunie, dimensiunile puteau fi mai generoase dar merge si asa, foarte utile acele profile care pot fi schimbate doar cu butonul de sub mouse (pentru a nu schimba din greseala). Un pic cam dificila procedura de instalare (nu a vrut din prima), dar dupa schimbarea firmware-ului totul e OK.
e SATA? care sunt primele impresii? de unde l-ai luat?Rampage wrote:Un DVD-RW LG GSA-4167RB la 160 RON
Ar trebui sa-i ajunga pentru un Intel Quad Celeron si un FX8xxx...burebista wrote:Oho Shader, te astept cu impresii.
Forjare placuta.
Nu, nu e pe SATA. L-am luat pentru un sistem mai vechi. Scrie bine pe majoritatea media-urilor, foarte silenţios, citeşte CD-RW-uri doar la 40x dar perfect,vică wrote: e SATA? care sunt primele impresii? de unde l-ai luat?
merci.