Probabil placa video 8600 GTS Silent Pipe III
Moderator: Moderatori
Probabil placa video 8600 GTS Silent Pipe III
Acum vreo doua luni am achizitionat si eu placa video (Gigabyte 8600 gts Silent Pipe III) . Imediat ce am instalat- o, bucuros de ea, am vrut sa o testez. Si aici apare problema:
Joc 1: Need for speed hp2: In momentul in care imi aleg masina sau daca am noroc imediat ce intru in joc se aude un mic zgomot in calculator (ca un zumzet) dupa care se blocheaza pentru 2-3 secunde. Dupa aceste doua secunde totul imi apare haotic, texturile nu mai sunt la locul lor, nimic din hud nu mai se afiseaza corect dupa care se blocheaza;
Joc 2: Supreme Commander (jocul cu care a venit placa): Toate bune si frumoase vreo 10- 20 min, dupa care se blocheaza pentru 1-2 secunde. Texturile patesc la fel ca la nfs doar ca se mai poate juca in continuare, nu se blocheaza. Daca folosesc alt-TAB totul revine la normal, doar ca o ia de la capat dupa aprox 20 min.
Joc 3: HL2 ep 2: La fel ca la supreme commander. Dupa ce folosesc alt-TAB totul revine la normal pentru o perioada.
Vreau sa stiu daca este placa video, deoarece face asa numai in 3D. In rest merge absolut impecabil, inclusiv in jocuri (framerate ridicat).
Orice indicatie ma ajuta . Multumesc
Joc 1: Need for speed hp2: In momentul in care imi aleg masina sau daca am noroc imediat ce intru in joc se aude un mic zgomot in calculator (ca un zumzet) dupa care se blocheaza pentru 2-3 secunde. Dupa aceste doua secunde totul imi apare haotic, texturile nu mai sunt la locul lor, nimic din hud nu mai se afiseaza corect dupa care se blocheaza;
Joc 2: Supreme Commander (jocul cu care a venit placa): Toate bune si frumoase vreo 10- 20 min, dupa care se blocheaza pentru 1-2 secunde. Texturile patesc la fel ca la nfs doar ca se mai poate juca in continuare, nu se blocheaza. Daca folosesc alt-TAB totul revine la normal, doar ca o ia de la capat dupa aprox 20 min.
Joc 3: HL2 ep 2: La fel ca la supreme commander. Dupa ce folosesc alt-TAB totul revine la normal pentru o perioada.
Vreau sa stiu daca este placa video, deoarece face asa numai in 3D. In rest merge absolut impecabil, inclusiv in jocuri (framerate ridicat).
Orice indicatie ma ajuta . Multumesc
Re: Probabil placa video 8600 GTS Silent Pipe III
Pai deci ar rezulta ca numai in astea 3 jocuri iti face asa,nu?reau sa stiu daca este placa video, deoarece face asa numai in 3D. In rest merge absolut impecabil, inclusiv in jocuri (framerate ridicat).

Superfly
SI eu pateam asa ceva, doar ca la mine apareau acele blocaje si in desktop. Pana la urma s-a dovedit a fi o incopabilitate a memoriei cu respectivul slot. Incearca sa schimbi slotul memoriei.
Baieti , am schimbat memoriile intre ele, dar nimic. Dau cu el de pamant.
Tre' sa mai spun ca placa nu are acea alimentare suplimentara, cum au toate 8600 gts. Are vreo importanta sursa (Am un DELUX 400W)? Zic sursa pentru caci ma gandesc ca face asa la jocurile care streseaza placa mai mult si poate nu are putere suficienta. Si acel zumzet se aude numai la Need for Speed si se aude de la placa video.
De la HDD nu cred ca este.
N- a mai patit nimeni asa? Tre' sa fie ceva ce se poate face. Sa nu ma duc cu ea la service si sa ma fac de c...... Asta in cazul in care chiar este defecta. Mersi mult.
Tre' sa mai spun ca placa nu are acea alimentare suplimentara, cum au toate 8600 gts. Are vreo importanta sursa (Am un DELUX 400W)? Zic sursa pentru caci ma gandesc ca face asa la jocurile care streseaza placa mai mult si poate nu are putere suficienta. Si acel zumzet se aude numai la Need for Speed si se aude de la placa video.
De la HDD nu cred ca este.
N- a mai patit nimeni asa? Tre' sa fie ceva ce se poate face. Sa nu ma duc cu ea la service si sa ma fac de c...... Asta in cazul in care chiar este defecta. Mersi mult.
- nemesys_alien
Du placa video la garantie. Asa face 9800-le meu numai ca eu nu mai am garantie la ea. In desktop merge ok dar in jocuri ma joc de la o ora la vreo 3 si pe urma imi opreste monitoru.. daca dau alt +F4 sa ies in desktop il aprinde iar sau alteori ramane blocat compu de tot. So toate astea de la placa video. Eu zic sa o duci la garantie.
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment.
| Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing

WTF?Placa ta video ARE ALIMENTARE SUPLIMENTARA,daca nu ai conectat-o nici nu cred ca ti-ar merge.Sigur ai 8600GTS? ca 8600GTS fara alimentare suplimentara NU EXISTA ![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Superfly
-
Am vazut ca ai sursa Delux 400W. Aia este o pocnitoare ieftina rau adica nu scoate mai mult de vreo 200W. Incearca cu o sursa calumea si vezi daca mai face asa si baga alimentarea suplimentara in placa.
I'll stand by you/Take me in into your darkest hour/ And I'll never desert you/I'll stand by you.
BadDay, modelul respectiv nu are alimentare separata, 8600GTS necesita defapt alimentarea doar daca se face OC, se poate face si OC cu conditia ca placa de baza sa aiba acel conector MOLEX, deobicei modele silent de 8600GTS nu au acea alimentare. Dupa cum se spune mai sus, incearca cu o alta sursa (brand), iar daca nici asta nu ajuta, du-o in service.
Inspectand placa video mai mult,am observat ca asa e,chiar nu are asa ca e datoria mea sa imi cer scuze!
Incearca cu o alta sursa,si daca iti merge,e clar ca trebuie sursa schimbata.Dar nu testa cu alta pocnitoare,ci o sursa cat de cat serioasa

Incearca cu o alta sursa,si daca iti merge,e clar ca trebuie sursa schimbata.Dar nu testa cu alta pocnitoare,ci o sursa cat de cat serioasa

Superfly
La sursa ma gandeam si eu. Problema e ca nu am unde sa probez cu alta sursa, asa ca tre sa cumpar una noua. Dati- mi si mie un un sfat in privinta sursei. Nici prea scumpa nici prea proasta. Mersi.
Revin am comandat deja SIRTEC 430W ATX 2.2. E buna de ceva? Parerea voastra. Din review- urile de pe net, imi pare a fi destul de bunicica, desi nu am auzit de firma asta niciodata.
Revin am comandat deja SIRTEC 430W ATX 2.2. E buna de ceva? Parerea voastra. Din review- urile de pe net, imi pare a fi destul de bunicica, desi nu am auzit de firma asta niciodata.
Sirtec e firma bun,la fel si sursa.Sa te tina cat mai mult 

Superfly
Baieti , din nou va deranjez. Aparent nu de la sursa era problema. Singura multumire pe care o am acum este ca o sursa mai buna . Deci ultima sansa este sa o duc in service?
Ce parere aveti?
Mai are cineva vreo explicatie logica pentru acel zgomot pe care il scoate placa in timpul functionarii (in full load face destul de rau acel zgomot, asta daca nu se blocheaza)
Va multumesc
Ce parere aveti?
Mai are cineva vreo explicatie logica pentru acel zgomot pe care il scoate placa in timpul functionarii (in full load face destul de rau acel zgomot, asta daca nu se blocheaza)
Va multumesc
Vezi ce temperatura are cand se blocheaza, zgomotul probabil il face pt ca e defect coolerul de pe placa video si poate din cauza asta se si incalzeste excesiv si crapa in jocuri.
gomotul probabil il face pt ca e defect coolerul de pe placa video si poate din cauza asta se si incalzeste excesiv si crapa in jocuri
![Funny-Post [smilie=Funny-Post.gif]](./images/smilies/Funny-Post.gif)

![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
![Off-Topic2 [smilie=Off-Topic2.gif]](./images/smilies/Off-Topic2.gif)

Superfly