Pro Evolution Soccer 2008

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Kramer

Re: Pro Evolution Soccer 2008

Post by Kramer »

Tot nu îmi iese la plasă.Deschid AFS Explorer,dau Import,selectez cv_1.img din folderul de unde am instalat jocul,(în prealabilam redenumit fişierul din folderul cu plasa în unnamed_40.bin),am dat click dreapta pe unnamed_40.bin din grămada aceea de imagini care apare la importarea lui cv_1.img şi am selectat fişierul redenumit unnamed_40.bin şi mă întreabă în legătură cu ceva modificare de spaţiu.Dau pe Yes şi îmi dă eroare(eroarea e cea din ataşament).Deja mă aduce în pragul disperării...Can anyone help me?
Attachments
error PES 2008.JPG
Ze

Post by Ze »

Ce mult îmi plac ghetele din Adboards, păcat că încă nu am dat de ele :(
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
Ze

Post by Ze »

Ză patch of Ză Patchs! PES2008 Women Welcome Screen

Image

Ar fi fost misto daca jucatori erau femei :D
39 de ani; 1,88 m
Ithanium

Post by Ithanium »

Am incercat si eu PES satul fiind de FIFA si frustrarile cauzate de acest joc scriptat total idiot...
Tot ce pot spune despre PES2008 este...WOW...si nu ma refer la WoW :tongue3:
Nu am dat peste nici un bug din cele intalnite de voi...nu exista joc fara bug-uri...Totul este mult mai realist ca in FIFA...singurele lui probleme sunt:
-dificultatea de a juca pe tastatura...dar mai nou asta e valabil si la fifa
-nu exista licenta pentru toti jucatorii
-poate este doar o impresie dar terenul de joc este parca mult mai mic decat la FIFA...prea repede se ajunge de la o poarta la alta
Ze

Post by Ze »

Păi, sunt oameni mai mari, dar proporţile sunt bine realizate oricum, de ajuns repede, nu mi se pare, eşti obişnuit tu mai mult cu fifa unde nu puteai să duci mingea de unul singur până în poartă, sau cel puţin nu tot mereu.
39 de ani; 1,88 m
Shader

Post by Shader »

ithanium2 wrote:-nu exista licenta pentru toti jucatorii
Sigur ai verificat patch-urile din paginile precedente ? 8-[
Live in your world, get pwned in mine!

Post by BLaNK »

Joci in master league, iti faci echipa klumea, le cresti atributele, si cand joci exhibition, la jucatori le raman aceleasi atribute prestabilite. :| cea mai mare tampenie pe care puteao sa o faca la jocu asta .. dacă stie cineva totusi vrun "remediu" ... ? ](*,)
Foaie verde marmelada, apa curge in beci, fetele de seama mea, are mobila :D:D:D
Shader

Post by Shader »

Editeaza-ti jucatorii/echipa din Edit apoi salveaza, nu din Master League.

Post by BLaNK »

editezi de editat, dar la teamwork nu le remane jucatorilor ... da e bine si asa, decat deloc . :-k
Foaie verde marmelada, apa curge in beci, fetele de seama mea, are mobila :D:D:D
Ragtag

Post by Ragtag »

Am inslat jocul si patch.ul si imi merge dar nu por sa schimb rezolutia.am o placa de 64 de mb pe laptop sa fie asta problema?
astept un raspuns.ms
Shader

Post by Shader »

Poti sa schimbi rezolutia si detaliile indiferent de placa video din sistem daca inlocuiesti fisierul settings.exe cu cel postat cateva pagini mai in spate (widescreen resolution patch le contine si pe cele non-widescreen). Toata treaba e sa te tina placa video.
Shader

Post by Shader »

O chestie frsutranta, in Master League cum poti avea stamina jucatorilor fully recovered inainte de fiecare meci ? Adversarul o are mereu full. M-am uitat prin meniuri pt. ca vazusem la un moment dat optiune pt. accumulated fatigue dar nu-mi mai amintesc unde, se pare ca nu la Master League.

PS. M-am uitat si inainte sa incep ML-ul.
razvanrazy

Post by razvanrazy »

daca nici asta nu e hentz...
Attachments
PES2008 2007-11-25 11-22-23-13.jpg
PES2008 2007-11-25 11-22-04-83.jpg
R@2! Image
Shader

Post by Shader »

Cine zice ca nu e ? Dar asemeni realitatii, arbitrul nu a vazut. :tongue4:
razvanrazy

Post by razvanrazy »

sincer, nu ceream mult de la jocul asta. cand a aparut, dupa dezamagirea numita FIFA 08, jocu asta a fost ca un miracol de craciun.frumos grafic si cu un gameplay foarte bun. acum, cu cat ma joc mai mult (max 2 meciuri pe zi, da de obicei e unu singur seara, inainte de culcare dupa o zi grea de munca) vad din ce in ce mai multe buguri cretine. ieri, de exemplu, in meciu din care am pus pozele cu hentzu nedat, desi putea sa fie gol, iar cand joci pe world class (sau care e ala cel mai bun) deja conteaza orice faza mai importanta, inafara de faza asta, a mai fost un autogol , dintr-un sut de la adversar, mingea s-a lovit de bara si a ricosat intr-un jucator de al meu, dupa aia in gol. sau cel putin asa a fost la prima vedere, ca la reluare s-a vazut clar ca mingea era cam la...sa zicem 10cm reali de capu lui, ceea ce inseamna ca s-a lovit de un zid invizibil....ceea ce nu e chiar de laudat.tare imi e ca daca mai joc multe meciuri, pana la craciun ma intorc la fifa 08 si ii mai dau o sansa...
R@2! Image
Shader

Post by Shader »

Daca ti se pare ca asta are multe bug-uri (si are nu pot zice nu) stai sa vezi FIFA 08. :d
lxnet

Post by lxnet »

moama frate da parca sunteti angajati sa obervati bugurile. la reluare..10 cm...
nu stiu..dar eu dau golu pac-tzac si gata. nu stau sa analizez reluarile si sa-mi fac nervi.
de cand joc fifa si pes n-am zis niciodata in timp ce jucam UITE UN BUG.. nu-mi sar deloc in ochi.
razvanrazy

Post by razvanrazy »

nu stau sa caut bug-urile, dar cand ma joc un meci "de relaxare", in cupa pe cel mai greu nivel de dificultate, unde un singur gol face diferenta, cum sa nu ma enervez cand vad ca: trece mingea prin portar, se respinge din...aer inapoi la mine in poarta, sau cand o scoate cineva cu mana de pe linia portii. bug-uri sunt cu gramada, dar nu asa importante si chiar nu le mai observ (mai ales ca joc fara sonor complet la joc, cu muzica mea in winamp si de cele mai multe ori fredonez si yo sau sunt mai concentrat la muzica), am trecut peste toate fazele gen intra un jucator cu prin alunecare, imi ia mingea chiar daca trece prin picioru meu, sau faptu ca la fazele scriptate, nici nu se uita la minge, cand ar trebui sa se duca spre ea, sau muuulte altele, dar astea sunt chiar prea de tot.
R@2! Image
draq

Post by draq »

Patch 1.20

Face cam astea din ce zic ei :

1) Searching for opponents in “Quickmatch” tries first to pair you with players having a good connection

2) Occasionally appearing slow downs during matches have been fixed to improve game play quality

3) Some changes to the network structure have been introduced in order to solve issues for users which are not able to connect to opponents

4) Issues with Windows Vista causing PES 2008 not to recognize the full amount of the video card's VRAM have been fixed.

5) Various other minor issues have been corrected
Shader

Post by Shader »

Recomand:

YNWA Pro Evolution Soccer 2008 Patch - Version 0.5
Stadiums
- New personal grass texture for all PES 2008 Stadiums
- New pattern
- Real adboards for Camp Nou, Estadio do Dragao, Santiago Bernabeu, San Siro stadiums
- New adboards for all other stadiums

Kits
- All EPL kits
- All National team kits
- New EPL fonts and numbers
- New fonts and numbers for all National kits

Faces
- New faces for Drogba, Lampard, Terry, Tevez, Eto’o, Messi, Valdez, Panucci, Toure, Diarra, Adebayor, Torres, Gerrard, Voronin, Reina, Babel, Arbeloa, David Villa, Miguel and many more…

Balls
- New ball pack with Nike Mercurial Veer UEFA, Nike Mercurial Veer, Nike Total 90 Aerow II 07-08 (Red/White), Nike Total 90 Aerow II EPL 07-08, Nike Total 90 Aerow II 07-08 (Purple/Yellow), Adidas Teamgeist WC’06, Adidas Finale 7, Adidas Finale Athens, Umbro X FA Cup and more…
- Real photos previews

Graphics
- New glass-style national, club and competition logos
- New player position logos
- PS 2 gamepad
- FIFA Fair Play banner
- ESPN logo on replay, statistics screen and highlights
- New EPL logo for league mode
- EPL logo in edit mode

Option File
- All national teams have real player names
- All real transfers
- All big international clubs have actual formations
- All Premier League teams have real names
- All cups have the correct names
- All stadiums have the correct names
- Correct collars, numbers position, names curve

Other
- Kitserver 7.0.1
- New fixed settings.exe (all resolutions up to 1280x1024)

Add-ons
- UEFA Champions League Adboards (patch adboards + CL adboards on unlicensed stadiums)
- X-Box gamepad (for those who prefer XBOX pads instead of PS 2)
DOWNLOAD

YNWA Pro Evolution Soccer 2008 Patch - Update 0.6
Stadiums
- New grass texture and palette for Camp Nou Stadium
- Fixed shadow mistake in Nou Camp Stadium
- Fixed El Monumental Stadium

Kits
- New kits for Arsenal, Celtic, Man City and Galatasaray football clubs
- New kits for Russia, Spain, Finland, Northern Ireland national teams
- New numbers and fonts for Spain, Northern Ireland, Norway, Wales
- Fixed kit models and collars

Faces
- New faces for Carew, Saviola, Carrick, Agger, Scholes, Van Der Vaart, Pauleta and more…

Graphics
- Fixed Aston Villa, Middlesbrough, Inter, Twente logos
- All new cups and league logos in glass style
- New League Mode screen
- New Cup Mode screen ( personally for every cup )
- New glass style logos in Edit Mode

Option File
- All real EPL transfers
- Fixed names, numbers, formations for Croatia, Denmark, Finland, Holland, Italy, Sweden and England national teams
- Correct formations of top EPL clubs
- All EPL players have real back name curve and font spacing
DOWNLOAD

Evident, este recomandata instalarea lor in aceasta ordine. Aveti in link-urile de download, instructiunile pt. instalare.
Kramer

Post by Kramer »

Eu am o problemă.Am instalat Vista Inspirat 2.1 iar acum am 2-3 FPS-uri în joc.Înainte de a-l instala,aveam 17-22 FPS-uri.A mai întâmpinat cineva această problema sau ştie cineva cum o pot rezolva?Menţionez că în FIFA 08 nu am nicio problemă.
Shader

Post by Shader »

Frame skipping si Wait for VSync sunt bifate ?
Kramer

Post by Kramer »

Gata,am rezolvat problema.Am debifat VSync si ala cu playback-ul.
LE:vă sfătuiesc să instalaţi patchul 0.5,are cele mai bune "adăugări",iarba arată cu totul altfel,alte mingi,e absolut superb.După ce instalaţi patchul o să se creeze un readme cu paşii care trebuie urmaţi pentru a se instalat cu succes.
Shader

Post by Shader »

Kramer wrote:vă sfătuiesc să instalaţi patchul 0.5
Si nu numai, si 0.6 are mici tweak-uri importante iar 0.7-le este pe drum. :wink:
big_bob28

Post by big_bob28 »

Am incercat sa instalez patchul 0.6 dupa ce am instalat in prealabil patchul 0.5, iar la meniul de instalare al patchului 0.6 imi spune ca am deja instalata o versiune a acestui produs si ma pune sa ma duc la add/remove programs sa dezinstalez patchul 0.5 caci altfel nu mi-l instaleaza pe 0.6.
Ciudat. Sa inteleg ca nu merge instalata decat o versiune a acestor patchuri (ori 0.5, ori 0.6, caci amandoua in acelasi timp se pare ca nu merg.). Sau poate gresesc eu cu ceva. :-k
Win XP SP2 32 -Asus P5B -Intel Core2 Duo E6600 2,4 Ghz -3 GB RAM Kingmax 800MhzDDR2 -Asus GeForce 8800 GTS 320MB 648/972 -Western Digital 400GB+320GB -Logitech G11 -Logitech G9Mouse -Audigy 4 Sound Blaster -Logitech Z5500 -Power ATX 580W -Asus MB19TU 2ms.
boto

Post by boto »

Dupa ce ai rezolvat cu fisierele jocului, dezinstalezi patchul si bagi versiunea 0.6 :thumbleft: .
"You're going to burn in a very special level of Hell. A level they reserve for child molesters... and people who talk at the theater."
razvanrazy

Post by razvanrazy »

am instalat si eu cele 2 patch-uri, iar acum, cand joc pe orice stadion, si orice tip de iarba, imi apar niste patrate negre pe gazon (glitch-uri).
Attachments
PES2008 2007-12-08 12-55-32-76.jpg
PES2008 2007-12-08 12-53-04-48.jpg
PES2008 2007-12-08 12-53-02-66.jpg
R@2! Image
Kramer

Post by Kramer »

Mai pot instala noua plasă după ce am băgat patch-ul 0.5(doar acesta,0.6 nu l-am băgat).Dacă da,cum?Îmi tot dă eroare aceea că nu este destul Reserved Space sau ceva de genul,oricum cu spaţiu rezervat.
hector2006

Post by hector2006 »

am instalat si eu primu patch(1.20)- nici o diferenta [smilie=Nice-try.gif]
apoi am instalat 0.5 -black screen [smilie=Nice-try.gif] [smilie=Nice-try.gif]
big_bob28

Post by big_bob28 »

Pana acuma nici nu am observat, dar in timpul meciului pe un sistem surround 5+1, comentarul meciului se aude doar in satelitul central, iar tribunele se aud separat in ceilalti 4 sateliti. Asa trebuie sa se auda?
Am instalat si eu ambele patchuri si jocul arata exceptional, intr-adevar dupa aceste patchuri a devenit cea mai realista simulare de fotbal pe care am vazut-o vreodata. :iconbiggrin: Plus ca vor mai aparea patchuri si dupa.
Win XP SP2 32 -Asus P5B -Intel Core2 Duo E6600 2,4 Ghz -3 GB RAM Kingmax 800MhzDDR2 -Asus GeForce 8800 GTS 320MB 648/972 -Western Digital 400GB+320GB -Logitech G11 -Logitech G9Mouse -Audigy 4 Sound Blaster -Logitech Z5500 -Power ATX 580W -Asus MB19TU 2ms.
Shader

Post by Shader »

Kramer, poti instala plasa indiferent daca ai instalat doar un singur patch sau ambele. Eroarea aceea ti-o da pt. ca inainte sa dai Import la noul fisier trebuie sa-i maresti spatiul alocat (click dreapta->Limit Reservable Space). Pui o valoare egala sau mai mare cu dimensiunea noului fisier (cel cu plasa in acest caz).
hector2006, in primul rand patchurile oficiale nu sunt cumulative, adica trebuie sa instalezi prima data v1.1 apoi v1.2. La fel si cu cel YNWA. Mare parte din schimbarile aduse de patchurile oficiale sunt resimtite in jocul in retea sau online.
Black (blue ?) screen ai primit probabil pt. ca ai gresit undeva pe parcurs. Repeta pasii, in ordine.
razvanrazy, ceva asemanator am vazut cu frame skipping on dar pe placi ATi. Ai mai instalat si alte patch-uri third party ?
hector2006

Post by hector2006 »

dap,me noob [smilie=Nice-try.gif] , acuma mi-am dat seama ca mai era o vers anterioara a patchului(1.10) [smilie=Nice-try.gif]
o sa incerc un re-install si apoi patchurile in ordine [smilie=Thumbs-Up.gif]
razvanrazy

Post by razvanrazy »

Shader wrote:razvanrazy, ceva asemanator am vazut cu frame skipping on dar pe placi ATi. Ai mai instalat si alte patch-uri third party ?
aveam jocu instalat, si am pus doar patch-urile postate de tine mai sus (0.5, 0.6). oricum, am observat ca am si meciuri in care nu apar glitchurile alea, desi sunt jucate pe acelasi stadion...eeeh...shitz happen...
R@2! Image
klin

Post by klin »

sal..cu putin timp in urma mi-am instalat si eu pes'ul.. am si eu o nelamurire: nu gasesc ceva echipe din premier league..cum ar fi arsenal chelsea etc. exista echipele in joc si nu le caut eu bine sau nu sunt? :-s ms anticipat
Kramer

Post by Kramer »

Normal că există,nu le-ai căutat tu bine.
razvanrazy

Post by razvanrazy »

Kramer daca nu stii sa raspunzi, mai bine nu te bagi.

klin, aceste echipe nu au licente, si le vei gasi in joc imediat dupa instalare, si fara a reinstala alte patchuri si mod-uri, sub un alt nume, si...evident cu o alta sigla.
pt a putea beneficia de premier league, instaleaza patch-urile mentionate mai sus de shader
Last edited by GabYO on Wed Dec 19, 2007 4:00 pm, edited 1 time in total.
Reason: Stop the quote, Luke!
R@2! Image
Shader

Post by Shader »

klin, exista, doar ca nu cu numele cu care esti tu obisnuit. Ca sa se numeasca intr-adevar Premier League, Chelsea, Arsenal sau Manchester United trebuie sa instalezi un patch sau cel mai simplu un edit (fisier ce contine numele reale ale jucatorilor si echipelor, care-l pui in C:\Documents and Settings\{username}\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save).
Cort

Post by Cort »

Asta este fisierul de care zicea shader
Il pui in \My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save si s-a rezolvat.
klin

Post by klin »

thank you very much for help :occasion14:
eRAZr

Post by eRAZr »

fenomenal jocul...bye bye seria fifa :tongue3:

singura parte nasoala e ca trebuie sa stai sa bagi toate chestiile,cat si lipsa unor stadioane care mi-as fi dorit sa fie (old trafford :sad1: )

am o intrebare:am instalat patchul 0.5 si mi-a schimbat interfata xbox360 cu ps 2...se poate face ceva sa mi-o redea inapoi pe cea de xbox 360?(vreau sa-mi iau un controller si mi-ar fi mai facil sa invat toate trick-urile cu aceasta interfata)

:occasion14:
Foloseste la cumparaturile tale de la Pc Garage voucherul WYF5BJTA si vei avea 1% reducere
Post Reply