DAR am vazut pe alte site-uri ca ar arata asa:

Deci, pana la urma, care faza ?

Moderator: Moderatori
Skat wrote:) daca isi fac treaba e ok
Numai atat? Pana si Samsung-urile mele DDR2-667 CL5 merg mai mult.TONITO wrote:4-4-4-12 la 2.0v DDR2 737
Eu stiu ca acele A-Data nu mai au chipuri D9 de ceva timp...Abaddon wrote:Bine ai venit pe forum, alegerea ideală ar fi modulele de la A-Data Vitesta Extreme Edition, au chipuri D9 în mare parte şi un potenţial adevărat la overclocking.
Cică ar fi invers, primele au Elpida, ultimele Microane.AndreiD wrote:ultimele variante de Vitesta au chipuri Elpida.
Ce naiba de Elpida,ca duc peste 1100mhz cu CAS 5,stiu mai multi prieteni care si-au luat de curand Vitesta Extreme ,eu mi-am luat in vara si toate au Microane.Se poate verifica ,in SN-ul de pe memorii apare "D9" intr-un loc,nu e doar o speculatie,e verificata treaba,cele care au D9 in SN au si chipuri Micron D9.AndreiD wrote:ultimele variante de Vitesta au chipuri Elpida.
Poze ceva? Se poate?gabe_racer wrote:Ce naiba de Elpida,ca duc peste 1100mhz cu CAS 5,stiu mai multi prieteni care si-au luat de curand Vitesta Extreme ,eu mi-am luat in vara si toate au Microane.Se poate verifica ,in SN-ul de pe memorii apare "D9" intr-un loc,nu e doar o speculatie,e verificata treaba,cele care au D9 in SN au si chipuri Micron D9.
Asa ca abia dupa weekend (daca o sa am timp), revin cu impresii. Si da, intentia mea este sa le pastrez si pe cele de 2x512, ceea ce teoretic e posibil, dar practic - depinde de placa de baza si memorii (pe generatiile mai noi compatibilitatea e mai buna - ramane de vazut cum se comporta si la overclock in aceasta combinatie - macar am avantajul ca memoriile au acelasi producatori si specificatii)r4zv4n wrote:Abia vineri o sa le am
pai asa zic si eu teoretic... odata ce le pun pe sloturile 1-3 pe cele de 2x1gb si pe sloturile 2-4 pe cele de 2x512... trebuie sa mearga in dual channel.gabe_racer wrote:in mod normal memoriile ar trebui sa mearga in dual channel : 2 x 512 intre ele si 2 X 1 GB intre ele
tocmai am trimis un mail celor de la pcgarage in care i-am intrebat S/N la A-Data Vitesta Extremegabe_racer wrote:Da-mi tu un motiv pentru care acele OCZ-uri care oricum costa mai mult de 266lei (taxe de transport daca nu esti in Buc.) ? si au si latente mai mari 4-5-4-15...
A-DATA Vitesta Extreme costa in jur de 200 lei kitul si au latente 4-4-4-12,pareri despre OC sunt destule pe forum si toate de bine...cred ca alegerea e destul de simpla daca nu esti fanboy OCZ,Mushkin,Geil ....