Crysis

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

kevin_m

Re: Crysis

Post by kevin_m »

am terminat si eu jocul aseara...pfff,adevarat au grait cei care au criticat ultima parte a jocului... [smilie=Nice-try.gif] [smilie=Nice-try.gif] [smilie=Nice-try.gif] ,personal cred ca le-a fost lehamite la programatori de cate schimbari au facut in decursul "fabricarii" jocului si la sfarsit au pus sa fie pus,ma rog...per ansamblu,joc bun,grafica buna,AI,hm...asta m-a uimit cel mai mult,pot spune ca AI-ul este "adaptabil",pffff...e foarte usor sa derutezi koreenii,de multe ori am tras in spatele lor si s-au intors cu spatele la mine,nici nu mai aveau treaba cu mine,se uitau ca bezmeticii in boschetsi,numai in directia de unde trageam nu se uitau si inca o chestie aberanta,puteam sa descarc 2 incarcatoare in korean si ala ma nimerea si imi taia clorofila din prima,da-o dreq...
dar mi-a placut jocul insa nu cred ca o sa il reincep vreodata...sincer,mi-a placut ma mult Timeshift,dar e parerea mea...
[smilie=Respect.gif]
am invatat karate sa nu ma bata dumnezeu :)))

I3 Sandy,MSI H61 P,2x2048 Kingmax 1333 ,BBA HD 5850 ,Seagate 1TB S-ata3,lg-h10n,Benq E2200 HDA,razer imperator,microsoft natural ergonomic 4000,akasa freedom xone,silverstone strider 560w....
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

ronan2 wrote:Fratilor cum folosesc CANNON-UL (TOC) ? Desi pun tinta pe un alien...nu reusesc sa trag cu el de nici o culoare..imi zice ca tinta nu este selectata. Ce trebui facut ?
GabYO wrote:daca te referi la monstrul de care ai fugit cu cateva stagii in urma atunci:
Spoiler!
nu trebuie sa tragi in el cu "tunul atomic". Sunt niste lansatoare de rachete imprastiate pe punte si trebuie pur si simplu sa tragi in el cu tot ce ai.
Daca te referi la boss-ul final (
Spoiler!
aka nava
) atunci:
Spoiler!
trebuie mai intai sa distrugi cele 4 turete, apoi sa fixezi "tunul atomic" (aka TOC) pe partea dreapta a lui pana zice lockon si poti sa tragi, apoi repeti procedura pentru partea stanga. Nava se va misca deasupra portavionului, tragi cateva rachete normale in trapa mare si albastra, si apoi dupa distrugerea ei in acelasi loc o ultima racheta cu "tunul atomic".
PS:
Spoiler!
TOC poate fi folosit numai la ultimul boss.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
ronan2

Post by ronan2 »

Mersi... O sa incerc asa!
Last edited by GabYO on Wed Nov 28, 2007 11:18 am, edited 1 time in total.
Reason: Caps down!
tntthegod

Post by tntthegod »

A incercat cineva sa se joace in multiplayer? Eu am tot incercat si nu vrea sa se conecteze la nici un server :sad1:
gabe_racer

Post by gabe_racer »

cel mai probabil iti trebuie "alta versiune" a jocului. :-#)
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
tntthegod

Post by tntthegod »

Pai tocmai asta e ... ca am jocul original . orice server as alege nu merge nici mort :sad1:
eMalware

Post by eMalware »

Ai putea să încerci cu firewall-ul dezactivat (în cazul în care ai).
kuku26

Post by kuku26 »

SAlutare,am si eu aceasi problema cu tunul (TAc)problema mea este ca nu o gasesc ,desi imi apare pe harta si cu binocliul,ma dyuc acolo si nu gasesc pe jos,si nu pot distruge ditamai nava,cei de facut?,,,Daca ma pteti ajuta PLSS :pray:
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Esti la ultimul stagiu?
Spoiler!
Adica pe portavion? Daca da atunci "tunul TOC" il gasesti in infirmerie unde te-au pus pe scaun sa-ti examineze costumul. Dar nu inteleg cum il cauti tu cu binoclul? Daca nu esti la stagiul respectiv atunci n-ai nevoie de TOC...

2K

Post by 2K »

Am terminat si eu jocul azi pe 8800GT si nu pot sa zic decat ca e superb!!!
E cred ca singurul joc din anul asta in care cad dupa scaun la unele secvente,pur si simplu sun faze care arata exceptional de mult cu realitatea ba chiar si mai bine,gameplay-ul mi s-a parut foarte OK la fel si story singura misiune care mi s-a parut cam plictisitoare fiind cea cu nava extraterestra insa penultima misiune a fost in opinia mea cea mai misto mai ales ca imi plac jocurile in care poti pilota un avion/elicopter VTOL =P~
Ca si cerinte nu neg ca e destul de fomist dar e 100% meritat,nici un joc de pana acum nu a aratat asa de bine si nu cred ca va fi unul pana la jumatatea lui 2008 care il va intrece vizual (decat Crysis cu noul patch pentru grafica de la ei) in medie cu toate High,shaders very high (versiunea cheap care arata 90% ca cea normala) ocean pe very high shadows pe mediu + parallax occlusion mapping si sunshafts a mers cu 16XAF 1400X900 a mers in medie cu 38-44 FPS pe un 8800GT 720-1000 ceea ce nu e rau deloc avand in vedere ca e o placa midrange.

Anyway in opinia mea jocul merita cel putin 9 si e un concurent clar pentru cel mai bun shooter/joc al anului.
kagemusha

Post by kagemusha »

Pai pe PC clar ,Crysis e FPS-ul anului , dar ca si game of the year nu are nici o sansa , in special in fata zeului H3.
2K

Post by 2K »

H3=Halo 3? Personal jocul mi se pare slabut in comparatie cu Crysis,probabil pt fanii XBOX inseamna mai mult,oricum H3 e un FPS pe gamepad ce din start reduce mult acuratetea si controlul,sincer sa fiu pe X360 as alege Mass Effect ca jocul anului,l-am jucat la un coleg si am ramas masca fiind printre putinele jocuri pe console ce m-au impresionat cu adevarat [smilie=Thumbs-Up.gif]
Oricum acest premiu variaza de la revista/site la revista/site si in general e impartit in functie de platforma cel putin asa e pe gamespy si IGN

Singurul concurent pt Crysis la GOTY FPS PC ar fi HL2 Ep.2 dar e un episod nu un intreg joc si ar mai fi Bioshock, Stalker + UT3 ultimul fiind bun doar in multi-player single partea single fiind mediocra.
Last edited by 2K on Mon Dec 03, 2007 9:40 pm, edited 1 time in total.
georgeleus

Post by georgeleus »

Mai baieti, tot ma uit si eu pe aicea , multi ziceti ca l-ati terminat, cativa ca v-a placut la nebunie, altii ca a fost un esec ..
Toate bune si frumoase, dar am si eu o intrebare :

NU VI S-A PARUT CAM SCURT ???
Spoiler!
Adica, pur si simplu in faza de la final cu Nomad in VTOL imi pregateam degetele si mainile pentru un adevarat asalt pe insula halienilor (ca doar acolo se indreptau) . Ca sa nu mai zic ca apelul de la Prophet in VTOL mi-a crescut entuziasmul la maxim , chiar ma gandeam ca aterizez in mijlocul unei adevarate warzone si cand sa ma asez mai confortabil sa ma pregatesc sa iau GAUSSU in mana si sa regulez extraterestri ma trezesc ca ruleaza creditele pe ecran !!!
Vreau sa spun ca AM RAMAS MASCA ... Nu stiam daca sa rad sau sa plang ...

Oricum, cert e ca daca dadeam bani pe el , faceam atac de cord !

Ca sa intelegeti mai bine , a durat 2 saptamani sa-l termin ... si daca il compar cu Return to castle Wolfenstein care a durat 1 luna jumate , sa nu mai zic de Undying care m-a tinut 3 luni in priza ...

Foarte dezamagit ... Si NU de grafica/gameplay/efecte/sunet etc ...(mi s-a parut un joc foarte bun) , ci de faptul ca m-a lasat cu buza umflata tocmai cand trebuia sa inceapa cu adevarat actiunea !

Rusine, rusine, rusine sa le fie !!!!!!!!!!!
--
"I have to think hard in order to name an interesting man who doesn't drink"
Burt Reynolds.
zxp

Post by zxp »

pentru cei care spun ca jocul nu este optimizat: nu sunt deloc de acord cu asa ceva. Il joc pe un A64 3200+ cu 7300 GT, si pe shaders si celelalte pe medium, jocul merge fluent. E adevarat ca pierd foarte mult din grafica, dar totusi merge... daca nu era optimizat nu aveam nicio sansa. Daca o sa am chef, peste 1 an sau cand o sa imi permit un upgrade substantial, o sa il reiau macar ca un demo grafic.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Răzvan

Post by Răzvan »

ci de faptul ca m-a lasat cu buza umflata tocmai cand trebuia sa inceapa cu adevarat actiunea !
Pai il fac episodic,au anuntat ca o sa mai apara cel putin 2 continuari :tongue3:
Superfly
FireBlast

Post by FireBlast »

Am si eu o mica problema.
Spoiler!
Dupa ce ies din muntele unde era baza extraterestriilor ma trimite la ultimele coordonate ale unei tabere si acolo il gasesc pe Prophet viu. Problema este ca dupa ce dobor niste inamici, se defecteaza costumului lui Prophet si trebuie sa gasesc o sursa de caldura. Intru intr-o cutie cu Prophet si dupa ce omor toti extraterestrii, ramane Prophet afara si moare ](*,) . Cum trec mai departe ca am dat load si iar load de 100 ori si am mai si apasat ca prostul F5 cu 2-3 secunde inainte sa moara ala :d
Deja a inceput sa mi se faca o parere proasta despre joc incepand cu
Spoiler!
nivelul unde se pierde gravitatie de am stat cateva ore sa aflu cum sa ies
Btw mai este mult pana la final?
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Nu, nu mai e mult pana la final.
Spoiler!
La stagiul despre care vorbesti trebuie sa-l duci pe Prophet langa foc ca sa nu moara. Sunt diverse chestii (masini, elicoptere, samd) in flacari insirate pe traseu. Treaba e ca, pentru a trece mai departe de inceputul stagiului trebuie mai intai sa supravietuiesti unor valuri de extraterestrii... iar aici poti avea parte de un bug nasol, si tind sa cred ca tocmai despre asta e vorba si la tine. Se intampla ca extraterestrii sa ramana suspendati in aer si sa nu fie considerati morti, si astfel caracatita mare si rea care ar trebui sa vina la finalul valurilor de extraterestrii si sa elibereze drumul, nu mai vine. #-o "Solutia" este sa folosesti multe save-uri in momentul in care ai omorat un extraterestru si nu s-a buguit (trebuie sa explodeze).

FireBlast

Post by FireBlast »

Spoiler!
Nu am intalnit acel bug. Caracatita apare dupa ultimul val de extraterestrii si deschide drumul dar deja Prophet mai avea cam 10 viata....si nu am vazut prin apropiere nicio sursa de caldura. Erau 2-3 masini si am tras in rezervor sperand sa se aprinda rezervorul dupa care sa explodeze dar masinile erau inghetate bocna
LE:
Spoiler!
D'oh am reusit. Greseala mea era ca stateam cu Prophet in cutia aia si ne atacau extraterestrii. Asa ca de data asta l-am lasat acolo si m-am dus inainte de m-am batut cu extaterestrii si dupa ce i-am omorat mai avea cam 55 viata si am mers mai departe si am gasit un elicopter prabusit parca. Oricum sper ca nu mai e mult pana la sfarsitul stagiului ca de obicei nu prea ma pricep la jocuri in care trebuie sa am grija de cel de langa mine sa nu moara [smilie=maniac.gif]
Kenone

Post by Kenone »

Eu am terminat de doua ori jocul Crysis si nu am gasit nici un bug [smilie=Respect.gif]
esett

Post by esett »

Ok poate sunt eu de vina dar imi este absolut imposibil sa trec de nivelul cu tancul.Am murit de peste 50 de ori. Daca reusesc sa omor tancurile ma omoara infanteria. Daca reusesc sa trec cu chiu cu vai de "train station" raman fara munitie. Pur si simplu nu mai am rabdare sa tot mor. Vreau sa tec peste partea asta neplacuta.
Stie careva un cheat de god mode?
eMalware

Post by eMalware »

God Mode
Locate the difficulty files in your Crysis installation folder ie: C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\GameConfig. These files are called diff_easy.cfg, diff_normal.cfg, diff_hard.cfg and diff_bauer.cfg. Open the file (with Notepad) that corresponds to the difficulty level you are playing. Add the following line to the end of the file and save it:

Code: Select all

g_godMode = 1
Now, when playing your health will still decrease but you will not die. Instead, your health and armor will automatically replenish when your health reaches 0.
spyonu

Post by spyonu »

Spoiler!
esett poti schimba tancuri. unul nou te asteapta chiar in train station (Daca nu l'ai distrus cumva, asa cum am facut si eu), mai gasesti inca 2 pe parcurs. cand al 2'lea tanc mi s'a "rosit", am continuat pe jos fara prea mari dificultati.
esett

Post by esett »

Din prostia proprie am crezut ca nu poti sa cobori din tanc. Prima data cand am incercat sa cobor nu a mers(probabill ca nu am apasat bine pe tasta). De aici am presupus gresit ca nu poti sa cobori din tanc.

P.S. Daca cineva reuseste sa treaca nivelul asta folosind exculsiv un singur tanc pe ultimul nivel de dificultate cum am incercat eu vreo 2 zile jos palaria.
zombie

Post by zombie »

doamne, sunt si dintr-astia care au nevoie de "god mode" in crysis. ai murit de 50 de ori intr-o misiune? oau! cred si eu ca nu mai ai rabdare
sindromul meu: jocurile vechi ma fac sa vars (pe bune!)
Saethyan

Post by Saethyan »

Jocul e ok, grafic e superb!, no coment, chiar si gameplay-ul e bun, dar... si e un mare "dar". Lipseste ceva, nu pot spune exact ce... Pe gamespot exista acele jocuri care sunt "better than the sum of it's parts". Sincer Crysis mi se pare "worse than the sum of it's parts". Pur si simplu dupa primele 5 ore de joc devine oarecum neatractiv... nu fiindca e prea greu (si poate fi uneori), ci pur si simplu pentru ca nu are acel ceva care sa te faca sa vrei neaparat sa-l joci (cel putin la mine). Jocuri ca si HL2(cu tot cu ep1&2), Byoshock, Timeshift, chiar si Jericho (care e un joc mult mai slab din toate punctele de vedere decat Crysis) m-au facut sa vreau sa le joc si sa le termin... Din pacate mi se pare ca atat pe parte de story (rau, da rau de tot), cat si gameplay se putea mult mai mult... Level design superb (grafic vorbind), insa oarecum neinspirat, cu o alternanta vizuala f buna, insa nu e ceea ce putea sa fie. Din partea mea fie-i tarana usoara, pentru ca nu am intentia sa il termin in viitorul apropiat. Si asta pentru ca inca nu am jucat Gears of War sau Call of Duty 4, jocuri care inca din demo au reusit sa demonstreze ca au ceea ce la trebuie pentru a ma atrage cu adevarat, pentru a ma face sa le duc pana la capat.
FireBlast

Post by FireBlast »

Am terminat si eu jocul ieri. Ar fi cam multe de punctat:
+
Grafica ireprosabila. Nu am mai vazut joc cu o grafica atat de reusita, dar si cerintele sunt pe masura.
Prima parte e bine optimizata . Cu 25 de fps pe un 8500gt 1024x768 , detalii medii se misca chiar fluent.
Atmosfera este ok, uneori plictisitoare pe alocuri.
Arme impresionante si f reusite.
Nu este scriptat la sange. Te plimbi cum vrei pe aproape unde vrei.
AI bun. Au fost si cateva "exceptii" cand inamicul trecea prin fata mea, se uita o secunda la mn si fugea mai departe.
-
Aici ar fi cateva bug-uri care m-au enervat. In primul rand in unele cazuri trebuie sa golesti un incarcator pe capul unui inamic si tot nu moare :sad1: . Inca o chestie enervanta care mi s-a intamplat la stagiul cand trebuia sa distrug 3 tunuri AA pt a putea ateriza niste VTOL-uri care transportau cateva tancuri, a fost in port unde m-am dus langa o masina si cand am apasat F sa intru in ea m-am trezit sub un vagon [smilie=Nice-try.gif] ....asa ca load si de la inceput.
Ultima parte a jocul ff slab optimizata. Cred ca aveam maxim 10 fps la stagiul
Spoiler!
cand ma luptam cu nava mama
Povestea cam lasa de dorit.
Stagiul unde eram blocat
Spoiler!
in muntele unde se afla baza extraterestriilor
....foarte enervant. Sper sa nu va chinuiti cat m-am chinuit si eu :sad1:
Sfarsit de toata jena. Atunci cand incepe actiunea se sfarseste jocul, wtf? ](*,)
Per total un joc captivant, reusit. Merita cel putin nota 9. Este un candidat pt jocul anului. Sub Call of duty 4 care mi s-a parut cel mai reusit joc al anului.
2K

Post by 2K »

De departe cel mai inovator joc din ultimii 2 ani la partea tehnica =P~
Fizica vazuta doar in tech demo-uri Ageia disponibila in un joc real si fara nevoia acelui Ageia PPU...
Image
Vladutzu

Post by Vladutzu »

in afara de grafica nu imi place nimic la jocu asta...o prostie...mai bun e Call of Duty 4
Empir

Post by Empir »

Vino si tu cu argumente de ce este o prostie. Macar ai jucat jocul sau iti dai cu parerea din poze si din auzite?
Last edited by GabYO on Tue Dec 04, 2007 9:06 pm, edited 1 time in total.
Reason: Stop the quote, Luke!
razvanrazy

Post by razvanrazy »

nush de ce te iei de el. e o parere personala a lui, si are tot dreptu sa o spuna.
nici yo nu sunt incantat de jocu asta. am jucat cateva nilele si sunt total dezamagit de el.
daca vrei sa iti aduc argumente...uite-le:
-nu exista acea libertate de miscare cu care se laudau producatorii (daca vrei sa stii ce anume nu imi convine la asta, citeste cateva posturi mai sus, un comment de-al meu)
-toate misiunile trebe abordate la fel (treci in cloack mode si incerci sa nu omori prea multi, sa nu te vada, sa ajungi sa activezi ceva sau ceva de genu asta) sau pur si simplu intri in forta si ii omori pe toti, dupa care te plimbi prin satu ala, vazand ca nu mai ai ce sa faci.
-am vz foarte multe glitch-uri grafice, legate de fizica sau animatii
-povestea mi se pare ok, da nu ma poate tine pana la sfarsit.

de grafica nu ma leg...nu are rost. l-am jucat in 1024 cu totu la high, mai putin 2 sau 3 pe very high, si a mers bine, cam pe la 25-30 fps (ceea ce e acceptabil pt mine) si intr-adevar, arata bine, dar nu realist.(nu incerca sa ma contrazici la chestia asta...plz)

per total...un max 7 ar merita, din partea mea, cu mentiunea ca dpdv free roaming, far cry-u este muuult peste.
Last edited by GabYO on Tue Dec 04, 2007 9:06 pm, edited 1 time in total.
Reason: Stop the quote, Luke!
R@2! Image
Empir

Post by Empir »

Nu inteleg care este problema daca ai cer sa dezvolte putin, oricine poate sa vina sa spuna ca este o porcarie dar el nici nu a pus mana pe el, ca sa nu mai zic ca sunt o gramada de frustrati care nu au placa grafica buna si eticheteaza jocul foarte slab doar pentru ca lor nu le merge. Comparativ cu call of duty 4....ma abtin pentru ca gameplay-u este diferit si altfel se abordeaza misiunile
razvanrazy

Post by razvanrazy »

uite ca eu m-am jucat si imi merge bine, si am si placa video care sa il duca in detaliile specificate mai sus.
si...btw...
daca ai cer
nu se zice asa. I din a se foloseste doar in mijlocul cuvantului, niciodata la inceput sau sfarsit...
R@2! Image
Profesorul

Post by Profesorul »

Jocul chiar nu este asa stralucit .....inafara de grafica care chiar este deosebita ....... ori ce arunci in apa moare , daca iau o broasca testoasa si o arunc in apa moare , daca arunc un om in apa moare , chiar daca il arunc la margine ..moare :| sunt invizibil , ma fac vizibil , inamicu ma vede se intoarce cu spatele si fuge vreo 5 metri se intoarce trage pe langa , apoi iar fuge , chiar praf din punctu asta de vedere ....stau pitit , arunc grenazi in aer , ei nu se uita in sus stau si vorbesc intr-e ei .... arunc o grenada in padure nu au nici o reactie ....

Si finalul jocului e de nota 1 ......cand am vazut credits am zis ca dau cu tasta de monitor :))
Empir

Post by Empir »

Tu chiar vrei sa incepi un flame? Nu imi pasa cum iti merge tie si asa mai departe pentru ca mesajul meu nu ti se adresa, eu nu m-am luat de el asa cum crezi tu ci l-am intrebat de ce i se pare jocul o porcarie
nu se zice asa. I din a se foloseste doar in mijlocul cuvantului, niciodata la inceput sau sfarsit...
Mersi dar stiu cum se scrie, am scris asa ca sa inteleaga toata lumea, arata urat ( ii )
razvanrazy

Post by razvanrazy »

am inteles ca nu mi se adresa mie, si vad ca tu incepi un flame aici. detaliaza-mi tu de ce ti se pare un super joc. ca yo chiar un inteleg.
joaca-l pe 800, cu totu la low, si zi-mi ca merită jucat pt poveste sau feeling.
nu am absolut nimic cu tine, iar greseala aia gramaticala, chiar daca nu intelegea lumea, era scris corect. asa se scrie si punct, pur si simplu nu inteleg de ce un joc mediocru (PAREREA MEA) este ridicat atat in slavi. am jucat beta-urile, mai ales ultimu si chiar a fost foarte bun. dar produsul final m-a dezamagit din toate pctele de vedere.
nu poti sa promiti libertate de miscare, cand ai de fapt doar libertate de abordare a unei situatii pe care nu o poti ocolii sau amana.
este un joc bun, si atat. si din pacate nu o sa fie uitat, pt ca o sa fie folosit ca benchmark multi ani de acum incolo.
R@2! Image
georgeleus

Post by georgeleus »

AlexandruDarkLord wrote:
Si finalul jocului e de nota 1 ......cand am vazut credits am zis ca dau cu tasta de monitor :))

Eu nici acum nu mi-am revenit ! ](*,)

In plus de asta, prin toate materialele pe care le-am vazut inainte sa apara jocul NICAIERI nu scria de continuari sau etc ...
--
"I have to think hard in order to name an interesting man who doesn't drink"
Burt Reynolds.
razvanrazy

Post by razvanrazy »

georgeleus wrote:In plus de asta, prin toate materialele pe care le-am vazut inainte sa apara jocul NICAIERI nu scria de continuari sau etc ...
eu pe unde am citit despre joc inainte de aparitie, si chiar si acum, pe wikipedia (daca nu ma insel) s-a zis ca o sa fie o trilogie, si ca urmatoarele parti vor fi simai frumoase dpvd vizual \:D/
R@2! Image
Calin Banc

Post by Calin Banc »

joaca-l pe 800, cu totu la low, si zi-mi ca merită jucat pt poveste sau feeling.
Dacă o iei în felul ăsta, puţine sunt jocurile care chiar se pretează la aşa ceva. :tongue3: Grafica face parte integrantă din joc. E cum ai zice:" nu joc cu tine table că dai numai 6,6." E ca şi norocul în jocul respectiv. :d
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
razvanrazy

Post by razvanrazy »

e adevarat ca sunt putine jocuri, dar sunt. eu, de ex, ash juca fahrenheit, gtasa, bioshock, hl 2...samd si cu grafica de...hl1, sau altceva mai vechi. sunt niste jocuri superbe, care merita din toate pctele de vedere.crysis nu este.
R@2! Image
esett

Post by esett »

Crysis va castiga o galagie fani doar ca arata bine.
De ce?
Pentru ca lumea e plina de vanitosi care nu au reusit sa treaca de instinctul animalic care decreta ca tot ce e frumos are toate calitatile din lume.
E adanc inradacinat in geneticul uman. In fond si la urma urmei un numar ridicol de mare din noi merg la film doar ca ne place cum arata un actor. Pentru mine spre exemplu orice film cu Monica Belluci e un film porno :tongue3: Am si eu slabiciunile mele.
Dar daca eu am voie sa am slabiciuni criticii nu au voie sa aiba. Ei efectiv trebuie sa inteleaga cum sta treaba aia cu frumusetea adevarata vine din interior...
E o treaba ingrata stiu.
Dar cineva trebuie sa o faca si pe asta!
Post Reply