![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
dar mi-a placut jocul insa nu cred ca o sa il reincep vreodata...sincer,mi-a placut ma mult Timeshift,dar e parerea mea...
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Moderator: Moderatori
ronan2 wrote:Fratilor cum folosesc CANNON-UL (TOC) ? Desi pun tinta pe un alien...nu reusesc sa trag cu el de nici o culoare..imi zice ca tinta nu este selectata. Ce trebui facut ?
PS:GabYO wrote:daca te referi la monstrul de care ai fugit cu cateva stagii in urma atunci:Spoiler!Daca te referi la boss-ul final (Spoiler!) atunci:Spoiler!
Pai il fac episodic,au anuntat ca o sa mai apara cel putin 2 continuarici de faptul ca m-a lasat cu buza umflata tocmai cand trebuia sa inceapa cu adevarat actiunea !
God Mode
Locate the difficulty files in your Crysis installation folder ie: C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\GameConfig. These files are called diff_easy.cfg, diff_normal.cfg, diff_hard.cfg and diff_bauer.cfg. Open the file (with Notepad) that corresponds to the difficulty level you are playing. Add the following line to the end of the file and save it:
Now, when playing your health will still decrease but you will not die. Instead, your health and armor will automatically replenish when your health reaches 0.Code: Select all
g_godMode = 1
nu se zice asa. I din a se foloseste doar in mijlocul cuvantului, niciodata la inceput sau sfarsit...daca ai cer
Mersi dar stiu cum se scrie, am scris asa ca sa inteleaga toata lumea, arata urat ( ii )nu se zice asa. I din a se foloseste doar in mijlocul cuvantului, niciodata la inceput sau sfarsit...
AlexandruDarkLord wrote:
Si finalul jocului e de nota 1 ......cand am vazut credits am zis ca dau cu tasta de monitor)
eu pe unde am citit despre joc inainte de aparitie, si chiar si acum, pe wikipedia (daca nu ma insel) s-a zis ca o sa fie o trilogie, si ca urmatoarele parti vor fi simai frumoase dpvd vizualgeorgeleus wrote:In plus de asta, prin toate materialele pe care le-am vazut inainte sa apara jocul NICAIERI nu scria de continuari sau etc ...
Dacă o iei în felul ăsta, puţine sunt jocurile care chiar se pretează la aşa ceva.joaca-l pe 800, cu totu la low, si zi-mi ca merită jucat pt poveste sau feeling.