RDS.mobil - noul serviciu de telefonie 3G de la RCS-RDS
Moderator: Moderatori
RDS.mobil - noul serviciu de telefonie 3G de la RCS-RDS
Salut,
Nu stiu daca ati auzit toti,dar ieri 15 octombrie,RCS-RDS a lansat in Oradea serviciul de telefonie mobila.Va atasez o poza in care scrie toata povestea =D>
Nu stiu daca ati auzit toti,dar ieri 15 octombrie,RCS-RDS a lansat in Oradea serviciul de telefonie mobila.Va atasez o poza in care scrie toata povestea =D>
Last edited by crater on Tue Oct 16, 2007 1:09 pm, edited 1 time in total.
Nu ma mai vedeti pe forumul asta.Succes tuturor cu care am colaborat!
Re: RDS.mobil - noul serviciu de telefonie 3G de la RCS-RDS
Las ca e bine asa. Sa creasca concurenta si sa scada preturile !
RDS/RCS !
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
- BlackNight
AFAIK astia au avut licenta de GSM de ceva vreme, iar in primul an in care n-au fost in stare sa faca nimic functional pentru public. Tind sa cred ca la fel ca toate serviciile lor, nu-i prea reliable. In orice caz, concurenta e buna.
Nu cred ca facea nici o firma,mai nimic in primul an.Plus ca e nevoie de foarte multi bani.
Sunt niste etape de parcurs,in care trebuie sa se incadreze.
Perioada limita era febr 2008,din cate tin eu minte.
Am noi informatii despre tarife:
1 eurocent in rds fix si mobil
2 eurocenti in romtel fix
8 eurocenti in afara retelei,pe mobil
10 eurocenti in cosmote.Se pare ca cei de la Cosmote,vor o parte mai mare din convorbire.
Sunt niste etape de parcurs,in care trebuie sa se incadreze.
Perioada limita era febr 2008,din cate tin eu minte.
Am noi informatii despre tarife:
1 eurocent in rds fix si mobil
2 eurocenti in romtel fix
8 eurocenti in afara retelei,pe mobil
10 eurocenti in cosmote.Se pare ca cei de la Cosmote,vor o parte mai mare din convorbire.
Felicitari RDS pt intrarea pe piata telefoniei mobile !
Astept cu nerabdare sa vina si la Bucuresti. Oferta pare super, telefonul nu ma intereseaza (oricum e moca), sunt curios cand o sa lanseze si serviciile de internet mobil.
GG RDS !!!
Astept cu nerabdare sa vina si la Bucuresti. Oferta pare super, telefonul nu ma intereseaza (oricum e moca), sunt curios cand o sa lanseze si serviciile de internet mobil.
GG RDS !!!
RCS&RDS va oferi telefonie mobila si in Bucuresti pana la sfarsitul lui 2007: http://www.zf.ro/articol_149840/rcs_rds ... _2007.html
- BlackNight
Cica "in curand" si in Constanta - sau cel putin asa scria pe un fluturas printat pe o juma' de hartie A4 pe care l-am gasit in cutia postala.
S-ar putea sa ajunga si in Constanta pana la sfarsitul anului.BlackNight wrote:Cica "in curand" si in Constanta - sau cel putin asa scria pe un fluturas printat pe o juma' de hartie A4 pe care l-am gasit in cutia postala.
Astazi s-a lansat si in Constanta.
Vor veni la usa sa faca contracte.
Cred ca de la 1 decembrie se vor putea face contracte si la sediu firmei.
Vor veni la usa sa faca contracte.
Cred ca de la 1 decembrie se vor putea face contracte si la sediu firmei.
Am citit cu atentie articolul din ziar postat in primul reply si in afara de "telefoane de ultima generatie care pot fi folosite ca orice mobil",alte date despre telefoanele mobile oferite nu am putut afla(sunt GSM?,in ce banda lucreaza?,ce firma le produce?,etc.).Cei care aveti mai multe informatii legate de acest aspect,nu va sfiiti,postati!
- BlackNight
Vezi aici: http://www.oradeanul.com/2007/10/13/am- ... mobil.html
Din pacate link-urile alea duc la primele modele care s-au dat.Acum stocul cel mai mare este format din Huawei U526
http://www.huawei.com/mobileweb/en/prod ... .do?id=160
Eu l-am butonat,este destul de destept,se aude foarte tare,vine cu casti si handsfree, camera vga,slot microSD.
Are chiar si Java,file browser.
L-am testat si pe videoapel si merge ok.
LE:
Se pare ca sunt in stoc si U120,care sunt mai performante.Camera foto 1,3mpix.
http://www.huawei.com/mobileweb/en/prod ... .do?id=380
http://www.huawei.com/mobileweb/en/prod ... .do?id=160
Eu l-am butonat,este destul de destept,se aude foarte tare,vine cu casti si handsfree, camera vga,slot microSD.
Are chiar si Java,file browser.
L-am testat si pe videoapel si merge ok.
LE:
Se pare ca sunt in stoc si U120,care sunt mai performante.Camera foto 1,3mpix.
http://www.huawei.com/mobileweb/en/prod ... .do?id=380
in timisoara stii cumva daca ma duc sa imi fac contract internet/telefon/digitv mi se ofera si digimobil sau trebuie sa mai astept sa pot sa fol si acest serviciu?
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
hmm daca am in abonament inclus telefonie pot sa cer in schimb mobil
?
BTW in cluj s-a testat reteaua
am auzit de la cineva cine lucra acolo

BTW in cluj s-a testat reteaua

M-am desumflat. Am vorbit cu un amic care are deja de 2 sapt mobil de la RDS si mi-a zis ca este fix aceasi porcarie ca si telefonul fix. Pica intr-o veselie...semnal in oras ai mai departe canci. E bun ca-i gratis si moca pt clientii care au deja alte servicii ( internet + fix);
Nu mai te grabi cu criticile. Sunt inca in perioada de testare a retelei si totodata in plina expansiune.myx4ever wrote:M-am desumflat. Am vorbit cu un amic care are deja de 2 sapt mobil de la RDS si mi-a zis ca este fix aceasi porcarie ca si telefonul fix. Pica intr-o veselie...semnal in oras ai mai departe canci. E bun ca-i gratis si moca pt clientii care au deja alte servicii ( internet + fix);
Oficial trebuie sa se lanseze in vara 2008.
Deci oficial si telefonia fixa trebuia sa fie vai si amar? Deci singurul motiv pentru care iau telu de la ei e ca mi-l dau gratis la internet(care e f bun )si pentru ca nu prea folosesc telefonu fix decat rareori...insa ca si calitate ...Frankie wrote:Nu mai te grabi cu criticile. Sunt inca in perioada de testare a retelei si totodata in plina expansiune.myx4ever wrote:M-am desumflat. Am vorbit cu un amic care are deja de 2 sapt mobil de la RDS si mi-a zis ca este fix aceasi porcarie ca si telefonul fix. Pica intr-o veselie...semnal in oras ai mai departe canci. E bun ca-i gratis si moca pt clientii care au deja alte servicii ( internet + fix);
Oficial trebuie sa se lanseze in vara 2008.
huaweiu ala dat gratis de RDS (fara clapeta sau altceva) este mai mult decat dragut. Nu mai pun la socoteala ca e free.
Din ce am inteles eu :
1) este gratuit serviciul RDS.mobil
2) initial se vor consuma minute la comun intre telefonul mobil si telefonul fix ( din cele 50, 100, 200-> romtelecom, 500, 1000, 2000->RDS fix,mobil)
3) tarifele dupa depasirea minutelor sau catre alte destinatii le cunoasteti.
4) am REUSIT SA TRIMIT SI SMS si SA SI SUN in conditii decente as zice( se mai auzeau bazaieli, baraieli etc etc)
De cand cu modernizarea infrastructurii pt RDS.mobil in Timisoara internetul mere ca pixu. De mai bine de o saptamana se intrerupe, pica, nu face trafic de pachete, HORROR.
Interesant ce incearca RDSu si pe un topic alaturat vad ca si Orange s-a trezit sa ofere astfel de pachete quadplay. Weirdos....
Astept de la Vodafone HDTV
si abonamente HSDPA de la 10 EUR 
Din ce am inteles eu :
1) este gratuit serviciul RDS.mobil
2) initial se vor consuma minute la comun intre telefonul mobil si telefonul fix ( din cele 50, 100, 200-> romtelecom, 500, 1000, 2000->RDS fix,mobil)
3) tarifele dupa depasirea minutelor sau catre alte destinatii le cunoasteti.
4) am REUSIT SA TRIMIT SI SMS si SA SI SUN in conditii decente as zice( se mai auzeau bazaieli, baraieli etc etc)
De cand cu modernizarea infrastructurii pt RDS.mobil in Timisoara internetul mere ca pixu. De mai bine de o saptamana se intrerupe, pica, nu face trafic de pachete, HORROR.
Interesant ce incearca RDSu si pe un topic alaturat vad ca si Orange s-a trezit sa ofere astfel de pachete quadplay. Weirdos....
Astept de la Vodafone HDTV

- Neon Biker
De fo 2-3 saptamani am primit si eu Huawei-ul ala fara clapeta (U120), dar din pacate fara cablu USB sau casti, si pot sa spun si eu ca e mai mult decat dragut. Bateria ma tine vreo 6-7 zile cu toate modalitatile de economisire activate la maxim (inclusiv inchiderea automata a telefonului intre 23:00 si 8:00). Calitatea semnalului e buna... cel putin in oras, ca mai departe de Metro sau Pic n-am fost. O singura data a facut figuri ca auzeam cu intreruperi ce zice partenerul de conversatie, dar nu bag mana in foc ca nu era telefonul lui de vina, pt ca problema a aparut dupa vreo 15 minute de trancaneli si omu a zis ca telefonul lui s-a incalzit ca dracu (tot Huawei U120, proaspat primit). Altfel eu am vorbit si 30 de minute non stop fara sa remarc nimic deosebit. ![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)
![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)
Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%
- BlackNight
Am primit si eu modelul U120. Am scris mai multe aici. Intrebare: merge la cineva bluetooth-ul cu telefonul asta?
Pentru cine se plangea mai sus ca n-a primit cablu de date, e miniUSB standard, il gasesti oriunde. Eu am unul pe acasa, dar inca n-am incercat.
Pentru cine se plangea mai sus ca n-a primit cablu de date, e miniUSB standard, il gasesti oriunde. Eu am unul pe acasa, dar inca n-am incercat.
Mai vreau si eu sa primesc un telefon moca. Voi cum le primiti ?
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
suna un "reprezentant RDS" de ala de vine prin scara sa iti faca contract si cheama-l...Elessar wrote:Mai vreau si eu sa primesc un telefon moca. Voi cum le primiti ?
- Neon Biker
Intr-o duminica seara a sunat la usa o fatuca de vreo 20 de ani si mi-a zis ca daca semnez o fitzuica imi da un telefon moca la care pot sa vorbesc (aproape) moca.Elessar wrote:Mai vreau si eu sa primesc un telefon moca. Voi cum le primiti ?

![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Reteaua "Digi.Mobil" are 9 orase pana acum: Oradea, Timisoara, Constanta, Iasi, Arad, Craiova, Pitesti, Targu Mures si Bacau.
Mai dureaza mult pana ajung la Bucuresti ?
Mai dureaza mult pana ajung la Bucuresti ?
Azi a fost sa platesc cablu TV si telefonu de la RDS si cand le-am intrebat pe alea de acolo de DigiMobil se uitau la mine cu o fata de parca vazusera extraterestrii.
Halal promovare in Iasi !
Cosmote cand a intrat pe piata , a upgradat reteaua existenta de la Cosmorom, sau cum ii zicea.
RDS dc vrea sa intre pe piata , trebuie sa inceapa sa investeasca si sa aiba macar la inceput o arie de acoperire f buna macar in orase. Dupa acea, din partea mea , sa instaleze antene si pe Varful Omu
Problema va fi cu telefoanele alea chinezesti pe care am vazut ca vor sa le ofere. Eu un lucru stiu: daca se strica o chinezarie de aia, ai bulit-o. CECT-urile, alte telefoane din PRC, merg la inceput, au dotari bune, dar cand s-a stricat, il arunci si iei altceva.
Asteptam sa vedem ..........
papa
RDS dc vrea sa intre pe piata , trebuie sa inceapa sa investeasca si sa aiba macar la inceput o arie de acoperire f buna macar in orase. Dupa acea, din partea mea , sa instaleze antene si pe Varful Omu

Problema va fi cu telefoanele alea chinezesti pe care am vazut ca vor sa le ofere. Eu un lucru stiu: daca se strica o chinezarie de aia, ai bulit-o. CECT-urile, alte telefoane din PRC, merg la inceput, au dotari bune, dar cand s-a stricat, il arunci si iei altceva.
Asteptam sa vedem ..........
papa
Phone expert.....cica 

- Neon Biker
Eu nu prea vad cum ai bulit-o din moment ce nu ai dat un leu pe el. 

firma huawei e necunoscuta pentru europeni,dar in Asia e o firma de renume.
Oricum,sa stii ca majoritatea componentelor si produselor sunt din China,unde e mana de lucru ieftina si costul de fabricatie.
Iar daca se strica tel huawei,se poate inlocui gratis.
Daca il pierzi,e 100E.
Oricum,sa stii ca majoritatea componentelor si produselor sunt din China,unde e mana de lucru ieftina si costul de fabricatie.
Iar daca se strica tel huawei,se poate inlocui gratis.
Daca il pierzi,e 100E.
Eu am primit telefonul de la rds de acum 1 saptamana. Este un huawei U120S (acelasi ca vodafone 715 -- parca 715 oricum 7xx) telefonul imi place, tine cam 1 saptamana bateria.. acum mai are 1/5 liniute si l-am incarcat luni full. semnalul este bun in iasi full in mai toate locurile, cu probleme pe la subsoluri sau in salile de curs de la informatica (unde orange are 1-2liniutze din 5). Camera e de forma.. face poze pana la 1280x1024 fara vreun fel de flash sau ceva pt. spatii intunecate, are modem 3g mp3 player, 3gp player. Nu vine cu card microSD, dar i-am pus unul de 2Gb si merge perfect. Browser Internet lipseste. Cel mai interesant lucru este ca in telefon poti baga casti normale cu jack la fel ca la placa de sunet ( nu stiu exact cum se numeste ). Jocurile lipsesc. sonerii pot fi si mp3. daca vreti si alte detalii intrebati. angajatii rds din iasi au primit U120, care in + am vazut ca are browser internet (prietenul sorei mele lucreaza acolo)
1."It is impossible to make anything foolproof because fools are so ingenious"
2."When all else fails, follow instructions"
Nu stie cineva daca deja in cluj e disponibil serviciul?
Este.Heavy_D wrote:Nu stie cineva daca deja in cluj e disponibil serviciul?
PS: se aude ca de saptamana viitoare vor incepe si in Bucuresti
- Neon Biker
Serios? Eu am citit in manual ca U120 nu suporta decat maxim 1GB.karnak wrote:Nu vine cu card microSD, dar i-am pus unul de 2Gb si merge perfect. Browser Internet lipseste.
L-am scos din telefonul meu, l-am bagat in dracie, si o putut sa citeasca mp3`uri de pe el
- Neon Biker
OK, dar le-a putut citi pe toate, sau numai pe cele scrise in primul GB?
Le vede pe toate si reporteaza spatiu liber pe card foarte bine... 1,7GB liberi 

DIGIMOBIL, primul serviciu de telefonie mobila cu site creat de comunitate: http://www.digimobil.info/index.php 
Harta de acoperire digi.mobil: http://www.digimobil.info/acoperire.php

Harta de acoperire digi.mobil: http://www.digimobil.info/acoperire.php
- Neon Biker
Bravo!
Chiar vroiam sa intreb de unde pot face rost de programul ala pentru U120.

Chiar vroiam sa intreb de unde pot face rost de programul ala pentru U120.

- nemesys_alien
Nu stie nimine daca mai dau cumva si telefoane Huawei U528? Sau acuma dau numa U120..?
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment.
| Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing