Vreau sa cumpar un telefon nou si ma intereseaza strict urmatoarele aspecte, in ordinea data:
1. Sa aiba un browser de internet foarte bun (sau sa suporte instalarea unui browser separat gen Opera) cu care sa pot vizualiza aproape orice pagina de internet
2. Ecranul sa aiba o marime decenta (tocmai pentru ca il vreau pentru internet)
3. Bateria sa tina cat mai mult (macar vreo 5 zile as prefera)
4. Pretul sa fie in jurul a 800 RON.
5. Preferabil sa suporte card de memorie, dar nu este obligatoriu si cu certitudine primeaza pretul in fata acestui aspect.
Nu ma intereseaza camere foto si alte gadget-uri de genul asta. As prefera sa nici nu aiba dar stiu ca nu prea se poate. Despre semnal si calitate a sunetului nu am mai adus vorba pentru ca imi imaginez ca daca are ceea ce vreau eu are si sunet bun. Design-ul are o importanta scazuta. Stabilitatea soft-ului este deasemenea foarte importanta.
Eu luasem in calcul variantele Nokia E50 si Sony-Ericsson K800i. Primul are avantajul suportului 3G si al modemului EDGE, al doilea are baterie mai buna si camera foto mai performanta. Sistemul de operare Symbian nu stiu in ce masura reprezinta un avantaj sau un dezavantaj. Unii spun ca telefoanele cu sistem de operare Symbian se blocheaza mai des. Oricum, sunt dispus la orice varianta, dar sa se tina cont de restrictia de pret impusa. Recomandari?
Multumesc
Telefon
Moderator: Moderatori
Re: Telefon
Un nokia 9300i, Nokia n80.
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
La fel ca si vladutz20, recomand un 9300i, care are pretul la negru in jur de 280 de euro, in stare impecabila. E un pic mai mult de 800 Ron, dar eu zic, ca merita.
Sony Ericsson M600i sau P1i ar fi putea fi o optiune.
N80 nu recomand deoarece are probleme cu banda
Cat despre blocatul Symbianului, atata timp cat telefonul are soft original,faci update si ai grija de el, nu se intampla nimic.
Salutare.
Sony Ericsson M600i sau P1i ar fi putea fi o optiune.
N80 nu recomand deoarece are probleme cu banda

Cat despre blocatul Symbianului, atata timp cat telefonul are soft original,faci update si ai grija de el, nu se intampla nimic.
Salutare.
Phone expert.....cica 

Unde ai vazut P1i la 800 Ron mai phone expertule ? Ca acuma sar pe el. M600i as recomanda mai ales ca la baieti il gasesti la 450-500 ron. Numai ca are o tastatura oleaca mai speciala...
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
P1i e cam la 1000- 1100 Ron
Recunosc ca am sarit peste pret, dar telefonul e superb. Sper sa primesc anul asta o bucata, sa pot sa iti zic , cat e pretul. 
Papa.

Papa.
Phone expert.....cica 

Am mai gasit un telefon bun. Nokia E70. Baterie foarte buna, camera excelenta,si pret de 800 ron.
Apropo, P1i nou am gasit la 380 euro.
Papa
Apropo, P1i nou am gasit la 380 euro.
Papa
Phone expert.....cica 

Am luat P1 acum cateva zile cu peste 1400 (>>>800RON) Ron de la orange (si am inteles ca la Vodafone este pretul tot pe acolo).
Cred ca M600i ar fi o alegere mai buna, plus ca ar corespunde cerintelor
: ecran mare, navigare usoara (mai ales datorita ecranului sensitiv), fara camera, si cred ca se si incadreaza in buget
Eu folosesc K800, cu internet de la orange si desi merge bine, ecranul este destul de mic si pentru introdus adrese sau completat campuri este destul de complicat, chiar cu T9 (cu care nu sunt asa obisnuit).
La P1/M600 chiar daca are tastatura ciudata, este mult mai usor de folosit, plus ca merge destul de ok si recunoasterea scrisului (desi inca am probleme cu anumite litere).
Un telefon cu tastatura full cred ca este o alegere mult mai buna pentru internet.
Viorel
Cred ca M600i ar fi o alegere mai buna, plus ca ar corespunde cerintelor

Eu folosesc K800, cu internet de la orange si desi merge bine, ecranul este destul de mic si pentru introdus adrese sau completat campuri este destul de complicat, chiar cu T9 (cu care nu sunt asa obisnuit).
La P1/M600 chiar daca are tastatura ciudata, este mult mai usor de folosit, plus ca merge destul de ok si recunoasterea scrisului (desi inca am probleme cu anumite litere).
Un telefon cu tastatura full cred ca este o alegere mult mai buna pentru internet.
Viorel