Sfat achizitionare telefon

Telefonie fixa/mobila, PDA, Palm etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
MrCoJo

Sfat achizitionare telefon

Post by MrCoJo »

Salut
Vreau sa imi fac cadou un telefon de Mos Nicolae si nu prea stiu ce sa aleg :d Criteriul principal ar fi calitatea pozelor si a filmuletzelor facute cu el.
M-am orientat catre un 6500 slide dar nu prea am vazut poze facute cu el(daca ma ajutati cu cateva va sunt recunoscator) in schimb am vazut ca d900i poozeaza/filmeaza destul de bine.Asa ca o comparatie camera de la 6500slide cu lentilele ei Carl Zeiss e mult peste cea de la d900i, se justifica pretul doar pentru acest criteriu?
k800i nu ma prea atrage cu toate ca exceleaza la poze dar filmeaza mult prea slab.
Multumesc
Snow

Re: Sfat achizitionare telefon

Post by Snow »

La filmulete daca vrei bune ar fi Nokia si Samsung. La poze SE. Ce buget ai ??
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
MrCoJo

Post by MrCoJo »

~1000ron la abonament :)
Snow

Post by Snow »

Daca faci la Orange abonamentul in banii astia se incadreaza un N73 de minune. Go4it ! :thumbleft:
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
mariusyic

Post by mariusyic »

Nokia 6500 are o calitate a pozelor foarte buna, la fel si filmuletzele.
D900i nu iti recomand, poate doar d900 simplu.
Dc vrei un telefon care sa filmeze bine, cauta pe Gsmarena.com, un telefon care sa filmeze la rezolutie VGA. De exemplu, N81 si 6500 filmeaza VGA , dar la 15 fps. Nokia N93i in schimb, tot VGA dar la 30 fps. Parerea mea e ca N93 i este foarte foarte bun, dar pretul te cam descurajeaza sa il achizitonezi.
Ar mai fi si ceva telefoane mai vechi : Nokia 6233, 6288 chiar si N70 filmeaza foarte bine.
Are si Samsung cateva telefoane care filmeaza VGA , cum ar fi G600, dar eu prefer Nokia , pt. ca Symbian-ul lor chiar e bun si ofera multe.
Ca sa fac un rezumat, Samsung-urile arata f bine si sunt foarte fiabile, bateria un pic mai slabutza.
Sony Ericsson face poze f bune, video bunicel, sunet foarte bun si baterie la fel.
Dar, Nokia, cam le are pe toate.
P.S. Stiu ce vorbesc, pt ca, nu ca sa ma dau mare, dar in decurs de 2 ani, am schimbat peste 100 de telefoane.
Salutare :D
Phone expert.....cica :D
MrCoJo

Post by MrCoJo »

mariusyic wrote:Nokia 6500 are o calitate a pozelor foarte buna, la fel si filmuletzele.
D900i nu iti recomand, poate doar d900 simplu.
De ce?Singura diferenta intre ele este radioul, in rest sunt cam la fel,nu?
Intr-un singur review am vazut niste poze cu 6500 insa nu stiu daca poti avea incredere in unele comparatii dp net :|
mariusyic

Post by mariusyic »

De pe D900 i se duce toatre vopseaua aia " cromata" si in plus, d900i dc il iei la abonament , vine cu softul ala de orange. Are radio in plus, dar nu mai are document viewer. Alegerea cumparatorului pana la urma, care sigur alege d900i pt ca are radio :D
Lentilele Carl Zeiss de la Nokia 6500 si ecranul de 16M de culori fac diferenta. Si pe telefon si pe calculator ies poze de o calitate buna.
papa
MrCoJo

Post by MrCoJo »

mariusyic wrote:De pe D900 i se duce toatre vopseaua aia " cromata" si in plus, d900i dc il iei la abonament , vine cu softul ala de orange.
Si care e diferenta ?(srry me noob:))
Vroiam sa il iau de la vodafone :P
mariusyic

Post by mariusyic »

Daca il achizitionezi de la vodafone chiar nu stiu ce soft are. banuiesc ca cel original.
Am mai auzit ca d900i s-ar putea sa fie facut pt piata din China. Nu stiu. Dar d900 ramane mai bun. Chiar am un amic , care mi-a zis ca regreta ca si-a luat d900i, el avand anterior un d900.
Pana la urma cred ca e o chestie de bani si de gust.
papa
KeTeK

Post by KeTeK »

Nu merită D900 nici simplu nici cu i, telefonul e overpriced pentru ce poate. Daca vrei camera buna parerea mea i-a un SE, D900-le face poze mai slabe decat K750i, si in plus Samsungul are acel delay enervant la camera foto, adica...apesi butonul, iar daca in urmatoarele 2 secunde ai miscat cat de putin telefonul...poza apare in ceata.
myx4ever

Post by myx4ever »

acum multa vreme eram de parere ca exista de 2 marci de tel mobile, nokia si restul.
De atunci am evoluat catre pda+gsm dar ca backup/2nd/3rd phone am ramas tot la Nokia (acum am un E50,HTC,6234). Maine vreau sa ma duc sa-mi schimb acel 6234 si m-am orientat catre Nokia insa surprinzator in aria mea (max 200 EUR pt telefon nu gasesc nimic care sa ma incante). E65 e 280eur, 6500 nu merita(autonomie proasta no OS )etc. Brusc m-am trezit ca in plaja mea de bani nokia nu mai ma reprezinta.
Si surprinzator mi s-a pus pata pe k810 care s-a ieftinit dupa aparitia lu K850.
Sa cumpar K810 ? (imi place desing, camera faina, autonomie super. ca minusuri, nu e nokia, nu are meniu de nokia si nici macar OS )

LE : "Multam" pentru ajutor. In final am luat acest K810, am fost placut surprins sa vad ca e si deblocat :)) asadar l-am trecut pe cosmote :D
La prima vedere bateria aia se pare ca nu minte cand zice ca tine 10h in convorbire.
Cum ma asteptam pozele sunt ok, meniu naspa...
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
mariusyic

Post by mariusyic »

K810, k800 chiar sunt telefoane bune. La k810 clapeta de la camera nu mai cedeaza.
Dar eu tot prefer un OS de la Nokia, desi meniul de Sony Ericsson e si el foarte reusit si uneori mai fiabil.
Deci, iti recomand K810 , dar sa fie cu meniul original.
Salutare :)
P.S. E65 sa nu iti iei :D
KeTeK

Post by KeTeK »

Nu era mai indicat un Nokia 6120? Care e practic un smartphone si tot cam peacolo cu pretul. Oricum cred ca am sa iau eu unul in weekend,o sa revin cu impresii :tongue3:
myx4ever

Post by myx4ever »

KeTeK wrote:Nu era mai indicat un Nokia 6120? Care e practic un smartphone si tot cam peacolo cu pretul. Oricum cred ca am sa iau eu unul in weekend,o sa revin cu impresii :tongue3:
nu pentru ca are baterie penala. 3h? ce-i aia? k810 asta e foarte apropiat de ce putea vechiul 6310i care pt mine a ramas the best phone ever.
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
mariusyic

Post by mariusyic »

pentru ca are baterie penala

6120 nu are bateria penala. 3-4 zile rezista linistit. ai avut tu asa ceva si nu te tzinea bateria?
Oricum, mai mult de 4 zile, nu cred ca te poate tzine, pt ca are procesor de 369 Mhz in el care "papa" destul de mult din baterie. Pacat ca este la vodafone la 99 euro, ca altfel mi-as fi luat si eu. :D
Salutare
Post Reply