Probleme cu Acronis !

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Kiwi

Probleme cu Acronis !

Post by Kiwi »

Salut!
Am o mica problema cu Acronis. Pana acum aprox. 5 luni am folosit Acronis 8.0 de care am fost extrem de multumit. Odata cu achizitionarea unui nou sistem acea versiune nu mi-a mai mers, asa ca am trecut pe Acronis 10 la sfatul unor amici, dar rezultatul e acelasi - merge sa-l instalez, fac imagine la SO, ii dau backup-ul si problema apare la bootarea din dos, sta cateva secunde ( timp in care imi arata acronis etc ) si isi da restart la o fractiune de secunda dupa ce incepe `analiza` partitiei C.
Mentionez ca am hdd WD SATA-2 ( am o vaga banuiala ca are legatura cu hdd. ori cu bios-ul? ).
Pot face ceva a.i. sa nu am aceasta problema ?
Multumesc !
revenant

Re: Probleme cu Acronis !

Post by revenant »

incearca versiunea asta : Acronis.True.Image.Home.v11.0.8053 :)
shonny

Post by shonny »

DAca nu ma insel este si v12 incearca-o. De ce nu folosesti Ghost este chiar mai bun decit Acronis , eu folosesc v8 si sunt fff de el.
Daca vrei sa ai ceea ce nu ai acum, trebuie sa faci ceea ce nu faci acum.
H.G.
Kiwi

Post by Kiwi »

revenant wrote:incearca versiunea asta : Acronis.True.Image.Home.v11.0.8053 :)
Am sa incerc si aceasta varianta...ar fi bine sa mearga caci in felul asta as scapa de aproape 1 zi de munca .

@shonny : ma feresc de Ghost. Personal nu l-am folosit, in schimb am auzit destule critici vis-a-vis de el de la pers. destul de competente si nu-s dispus sa risc pana ce nu epuizez toate celelalte posibilitati legate de Acronis ( de care, repet, am fost f. multumit in trecut ).
Multumesc pt. sfaturi.
Post Reply