FEAR: Perseus Mandate

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
GabYO
Moderator

FEAR: Perseus Mandate

Post by GabYO »

Gen - FPS

Release Date: 6 Nov 2007 (@gamespot.com) (demo zice de Oct...)

Official website

Screenshots Gallery @gamespot.com

FEAR: Perseus Mandate Trailer 14.58 MB @ComputerGames.ro
FEAR: Perseus Mandate Demo 734.82 MB @ComputerGames.ro
Perseus Mandate is the second standalone storyline expansion to the award winning first person shooter franchise F.E.A.R. Fight fear with F.E.A.R. as you take point in a brand new team experiencing a new incident at Armacham with a story line that runs parallel to F.E.A.R. and Extraction Point revealing a new perspective of the event. Your job in this new adventure is to find out what Perseus is and why the Nightcrawlers have been called in to collect it before you can. Face off against new enemies, new horrors and new weapons in the stand alone expansion pack F.E.A.R. Perseus Mandate.

- Stand alone expansion pack means you’re ready to play
- New multiplayer including Instant Action for the first time on PC!
- Uncover the mystery that surrounds Armacham and truth behind the Perseus project
- Employ new weapons, including the Chain Lightning Gun, Grenade Launcher, and Advanced Rifle
- Face off against a horrifying new group of enemies, the Nightcrawlers
- Engage in unpredictable encounters with combat adaptable A.I.
- Frenetic multiplayer support for up to 16 players
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Coza

Re: FEAR: Perseus Mandate

Post by Coza »

Il astept cu nerabdare. Este unul dintre shooter-ele de referinta. \:D/
rayn3

Post by rayn3 »

Acu putin timp am terminat de jucat demo-ul...ce sa zic...abia astept sa apara, FEAR a fost unul dintre cele mai bune jocuri shooter jucate de mine si sa nu mai zic si de faptul ca este scarry, fata de Clive Barker's care mi se pare o "gluma" fata de FEAR sau Doom 3. Oricum, imi place faptul ca au bagat arme si inamici noi, iar atmosfera s-a pastrat aceeasi, grafica fiind la fel, cu ceva imbunatatiri. L-am rulat in 1280x960x32 si detalii pe maximum pe un 8600GT GLH(700/2000), ceea ce zic eu ca este bine...Cu alte cuvinte abia astept sa apara produsul final :blob4:
mcm_heretic

Post by mcm_heretic »

Tocmai am terminat demo-ul si zic ca mi-a placut si ca astept produsul final. Aduce si unele aditii in domeniul armelor si inamicilor si un nou story ceea ce mi se pare per ansamblu ok. Pe latura horror insa nu stiu ce poate fi mai infricosator decat Alma, asa ca astept cu ce or sa ne sperie in expansion!
big_bob28

Post by big_bob28 »

Am citit un review pe IGN, unde jocul a luat doar 5,9 insa nu mi se pare ca ar fi asa de slab acest expansion. Si partea buna e ca este stand-alone game, deci nu aveti nevoie de jocul original sa-l jucati. =P~
Last edited by GabYO on Thu Nov 08, 2007 5:17 pm, edited 1 time in total.
Reason: Regula nr 9! Next time = warn.
Win XP SP2 32 -Asus P5B -Intel Core2 Duo E6600 2,4 Ghz -3 GB RAM Kingmax 800MhzDDR2 -Asus GeForce 8800 GTS 320MB 648/972 -Western Digital 400GB+320GB -Logitech G11 -Logitech G9Mouse -Audigy 4 Sound Blaster -Logitech Z5500 -Power ATX 580W -Asus MB19TU 2ms.
G-man

Post by G-man »

M-am apucat de el dupa ce am terminat Timeshift :D Grafica cu siguranta nu mai e de actualitate dar nu cred ca asta e problema. Am jucat cam 3 "intervale". E jucabil, dar a devenit cam monoton. Extraction Point mi-a placut la nebunie. Nu stiu de ce, dar asta e cam fad, decorurile sunt statice si nu prea mai e scary. Pana acum as mentiona faza cu
Spoiler!
"robotul" ala care-si face loc prin ziduri. Pretty hard s*it.
zombie

Post by zombie »

S-a intristat f.e.a.r. Expansion-ul asta zici ca e facut de vecina mea de la 2 care nu mai are imaginatie pentru ca e prea batrana. Slab de tot.
sindromul meu: jocurile vechi ma fac sa vars (pe bune!)
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Jocul este decent cu toate că a dispărut elementul horror, treaba e că addoanele astea nu au cum să fie mai bune decât primul având în vedere că nu mai e făcut de Monolith, să vedem Project Origin.
picz or it didn't happen
spyonu

Post by spyonu »

Extraction Point mi s'a parut cel mai bun din cele 3 "Frici".
Perseus Mandate a fost doar o cafea facuta din zatul unei alte cafele, lung si fara gust.
O singura data m'am speriat, cand mi'a aparut in spate un tip ce ma asteptam sa fie in fata (faza scriptata)
Pigoo

Post by Pigoo »

eu nu reusesc sa il instalez pe alta partitie decat pe C , si nu am destul spatiu . nu se poate schimba destinatia instalarii ??????? [smilie=Erm.gif]
Men are like guns. They're funny.
spyonu

Post by spyonu »

eu l'am pus pe d:
nu tin minte sa imi fi facut probleme la alegerea caii.
nu mai tin minte daca de jocul asta e vorba, dar am intalnit un joc in care butonul de browse era destul de ascuns.
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Jocul e decent,vorba lui Abaddon,dar nimic mai mult.Grafica e complet depasita de situatie.Pe detalii maxime ,inclusiv FSAA X4 si AF(texture filtering) 16X la rez de 1440 X 900 tot rau arata.Engine-ul isi face treaba dar e invechit rau,acum vreo 2 ani era altceva.Pacat ca unii producatori doar din dorinta de a mai scoate un ban ,nu vad parca realitatea ,ca jocul lor e depasit din toate punctele de vedere.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
rayn3

Post by rayn3 »

NU reusesc sa-l instalez...:( pe orice partitie i-as zice sa se instaleze, imi zice n-am suficient spatiu, dar spatiu este destul....aveti idee ce -as putea face?? Merci
Shader

Post by Shader »

Cat spatiu disponibil ai pe partitia C: (partitia sistem) ?
Live in your world, get pwned in mine!
danutz

Post by danutz »

Uite cum sa faci sa-l poti instala pe D:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
On the right side is something called: ProgramFilesDir
*Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*
Change this value to a drive that contains 7+ gigs of space
Install the game
*Go back into the Registry, to ProgramFilesDir, and change it's value back to what it originally was.*
danutz
Pigoo

Post by Pigoo »

multumin danute :occasion14:
Men are like guns. They're funny.
danutz

Post by danutz »

Cu placere, treaba ar trebui sa functioneze cu orice installer, pentru aplicatii este bine totusi sa ramana C:Program files
danutz
zombie

Post by zombie »

rayn3 wrote:NU reusesc sa-l instalez...:( pe orice partitie i-as zice sa se instaleze, imi zice n-am suficient spatiu, dar spatiu este destul....aveti idee ce -as putea face?? Merci
am patit si io la fel pe partitia cu xp, insa pe vista s-a dus unde am vrut eu
sindromul meu: jocurile vechi ma fac sa vars (pe bune!)
rayn3

Post by rayn3 »

Am reusit sa-l instalez si eu, asa cum a zis Danutz, n-am mai vazut jocuri ca sa faca astfel de fente, adica sa fie dependente de spatiul de pe C, aveam doar 6GB pe C, i-am schimbat calea catre alta partitie unde aveam peste 7GB spatiu si a mers instalat, am si inceput sa-l joc. Numai bine...
Post Reply