Darco - frumos scorul

Moderator: Moderatori
fa tu testul pe win si daca scoti 10.502 s la 3,6ghz te declar cel mai tare din parcare...painteru wrote:Am scris că Sitemul , inclusiv sistemul de operare, poate fi văzut la profil (click pe avatar) . Oricum, folosesc Gentoo . Nu am putut pune un rezultat de Windows pt că nu am Windows.darco_2 wrote:interesanta treaba. Ce fel de linux e?
P.S.: nu stiu cat de valid e scorul avand in vedere ca toate rezultatele din super pi sunt din windows
Rezultatul este cît se poate de valid ! Citez regulamentul postat în primul post al acestui thread :
"Regulament
- nu folosiţi mai multe nick-uri
- postaţi doar scorurile ce vă aparţin
- doar pentru calculul SuperPi 1M (linux: "#superpi 20")
- introduceţi un screenshot al rezultatului "
După cum se poate citi la regula 3 , în paranteză este specificat şi linux ..... deci ... Dacă nu ar fi fost şi acea specificaţie cu pivire la Linux fii sigur că nu aş fi postat . Faptul că marea majoritate a utilizatorilor de PC folosesc Windows nu duce la invalidarea scorului obţinut de mine . E drept , că am făcut testul de super_pi după ce am citit în ultimul număr de xtrempc testul de proace dual core şi am văzut că au inclus şi un test super pi şi după ce am văzut pe forumul xtrempc pe threadul ăsta că există testul şi pt Linux ( pînă a vedea threadul ăsta nu ştiam că super pi este şi pe linux ) . Am ţinut să postez şi eu după ce am văzut că timpul obţinut de mine la frecvenţa default e cu 2s mai bun decît cel dn revistă corespondent procului meu ..aşa că am zis să fac şi un OC şi să pun şi eu un super pi aici ...![]()
Şi, oricum, poţi să o iei ca pe un tweaking de sistem de operare...că am văzut că se practică şi asta pt a obţine un timp mai bun
Nici nu cred că am aşa ceva în Bios ! Totuşi în Linux frecvenţa e văzută corect ... Am să caut mai atent , dar eu nu am văzut setările alea de care spui.Headhunt wrote:Dezactiveaza EIST sau C1E in Bios si nu o sa iti mai scada multi-ul atunci cand nu incarci procesorul (dupa Spi de exemplu).
Muşţumesc pt felicitări ! Nu le merit ! Le merită din plin inginerii de la Intel ! De mine poţi spune doar că am avut cel mult curaj !darco_2 wrote:dar la acele latente nu vrei sa umblii putin?felicitari pt scorul obtinut!
Le-am dat chiar 2,35V .....mai mult nu am putut scoate ... ideea e că eu vreau să folosesc PC-ul ăsta măcar încă 3 sau 4 ani ....deci nu vreau să risc prea mult ! Dacă proacele astea Core2 nu erau atît de lăudate pt OC-ul masiv de care sînt în stare , nici nu aş fi fost interesat să văd cît de "sus" pot urca frecvenţa.darco_2 wrote:pai exact aceleasi memorii am si eu si uite ce latente am la el. Fii sigur ca memoriile pot mult mai bine. Da-le voltaj de 2,3 si indraznesc sa spun ca vor putea si 4-4-4-4 la acea frecv
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
SAMBA3 wrote:CPU:E8400 @ 4599 Mhz
Mobo:Asus P5K Deluxe
Video: 8800 GTS 512 MB @ 800 / 2116
Ram:4 X 1G A-DATA DDR2-800 EXTREME EDITION
Racire:TERMALTAKE BIG TYPHOON 120
Scor: 10.063 sec