Problema cu telefonul

Telefonie fixa/mobila, PDA, Palm etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Al3x

Problema cu telefonul

Post by Al3x »

Salut. Mi-am schimbat telefonul si cand bag alta cartela in telefonul vechi imi cere cod de siguranta. Problema e ca l-am uitat. Am un nokia 6170 si am incercat codul standart de 12345 si nu merge. Cum pot sa il deblochez ca imi trebuie neaparat!!!
Cort

Re: Problema cu telefonul

Post by Cort »

Acum depinde daca e vorba de codul telefonului sau codul cartelei.
Daca e vorba de codul PIN al cartelei si l-ai introdus gresit de nu stiu cate ori, o sa-ti ceara la un moment dat codul de siguranta care trebuie sa il ai printr-una din hartiile cu care au venit cartela (sper ca le-ai pastrat, daca nu atunci nu cred sa-i mai poti face ceva)
mariusyic

Post by mariusyic »

Din cate imi dau seama, tu pe telefonul vechi ai avut un cod de siguranta, care era " asociat" si cartelei SIM. Cum ai schimbat cartela, telefonul stie ca nu e cartela initiala si iti cere codul. Ai avut cod de siguranta la galerie, mesaje sau alte aplicatii ? Daca nu iti aduci aminte codul, trebuie sa mergi cu telefonul la un service si pentru vreo 15 Ron , te scapa baietzii de orice cod din telefon. Asa am patit eu cu un 6230 :D
Papa
Phone expert.....cica :D
Al3x

Post by Al3x »

S-a rezolvat! #-o Am gasit pe o foaie codul de siguranta si gata acum telefonul merge cu orice cartela
Post Reply