Solutia de racire pt procesor e temporara. Daca aveti sfaturi in privinta WM sunt mai mult decat deschis la sugestii.
Moderator: Moderatori
stai linistit ca si eu ma joc Starcraft pe un 22" (1680x1050). nu ma deranjeaza stretch-ul. vezi -->AICI<-- pozeShader wrote:Cobra90, cum te joci StarCraft pe gigantul ala ? Windowed ?
800x600 sau 640x480 ?... pt ca starcraft-ul are rezolutie fixa --> 640x480Cobra90 wrote:Starcraftu merge ok, are monitoru auto-ajust si mege pe 800x600. Se vede chiar neasteptat de bine.
SoboLAN wrote:@ darkzone, chiar daca nu te-ai concentrat pe wm, a iesit totusi unul suficient de bun. Bravo.
Dar eu chiar nu am auzit niciodata de carcasa asta. Spune-ne mai multe despre ea, e ceva de capul ei ?
Raidmax Smilodon. E un model care cred că are ceva în comun cu Recom PowerStation. Recom este un brand olandez care produce mai multe chestii: carcase, surse etc. Încă nu m-am dumirit care pe cine copiază, dar ambele branduri arată absolut identic, zici că sunt făcute pe aceeaşi bandă. De fapt, cred că sunt făcute pe aceeaşi bandă, primele 1000 fiind inscripţionate Recom, următoarele 1000 Raidmax şi tot aşa.SoboLAN wrote:Dar eu chiar nu am auzit niciodata de carcasa asta. Spune-ne mai multe despre ea, e ceva de capul ei ?
Din moment ce e camera mea pot sa-l pun si pe tavan.da' n-am înţeles faza cu biroul (sau masa, ce-o fi) în mijlocu' camerei